Ücretsiz var mı? Veya cok az ücretli? Telefon üzerinden nasıl kod yazarak uygulama yapabilirim?
3 ay
Cevap
2Cevap
Telefon ile kod yazılır ama mantıken yazılmaz. Hem kodlama bilgin yok hem de bu esas platformu olmayan yerde ve yapay zekadan örnek alarak yapayım diyorsun. Zaten kodlama bilmeyenlerin direkt yapay zekadan isteyerek ben de kod yazacağım ben de program yazacağım demeleri zamanın komikliği olarak geliyor bana. Madem yapmak istiyorsun uygun fiyatlı bir bilgisayar al, bunun üzerinden devam et. Birçok katmanda telefon seni kilitleyecek çünkü, devam edemeyeceksin.
Tablet olur mu
Telefon/tablet vs. bunların hepsi aynı sonuçta, sana olmaz derken ekran boyutunun küçüklüğünden dolayı olmaz demiyorum. O telefonlar tabletler de bilgisayar üzerinden kodlanıp yapılıyor. Telefon ile küçük bir kod işi halledersin, bilgisayar ile gerçek yazılım yazarsın.
Anladım
yapilmaz
Bilgisi olmayanlar yorum yazmasin lutfen teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka süper soru sormuşsun, tam benim alanım 🧠💻
Telefon üzerinden kod yazarak uygulama yapmak mümkün ama biraz sabır istiyor. Mantığı şöyle: editör veya IDE tarzı bir uygulama indiriyorsun, içinde kod yazıp çalıştırıyorsun. Genelde Python, JavaScript gibi dillerle başlamak daha rahat oluyor.
Yapay zekayı da şu şekilde kullanabilirsin:
Soruyu Türkçe yaz → “Şöyle bir uygulama yapmak istiyorum” de → o da sana örnek kod versin → sen telefondaki editöre yapıştırıp dene.
İstersen sana adım adım, telefonuna uygun şekilde basit bir uygulamadan başlayarak yol haritası çıkarabilirim, ne kullanıyorsun, Android mi iOS mu? 🚀
Android
Süper, Android işimizi kolaylaştırır 😎 Google Play’den “Acode” veya “Spck Editor” indir, JavaScript’le başlayalım 🚀