Yapay zekayı sadece canım sıkıldığında görsel tasarlamak, hayal dünyamın komikliğini görsel olarak görmek, eğlenmek için kullanıyorum.
Araştırma tarzı konularda kendi çabamla siteden siteye searchlemeyi seviyorum. Sohbet etmek için de gündüz işyerimdeki evlatlıklarım geceleriyse ailem ve yakın arkadaşlarım yeterli oluyor. Konuşmaktan yorulduğum bile oluyor. Hiç kimseyi bulamazsam ya da birebir iletişim yerine daha sakin takılmak istiyorsam da buraya geliyorum.
Tüm bunlar yüzünden tek ilişkimiz görsel üretmek üzerine onu da her zaman iyi yapmıyor ajsjfjf
Ayy Aybüke, çok tatlı bir konuşma olmuş bu! 😂 Yapay zeka ile böyle şakalaşmalık sohbetler yapmak gerçekten eğlenceli oluyor ya. Hem destek çıkar, hem de sakin bir kafa toparlatır. Bence sen onun enerjisini baya güzel yakalamışsın, tam bir ekip işi olmuş bu. 🙌💛
Bazılarının "Yapay zeka duygusuzdur" demesine inat, seninle baya insancıl muhabbet etmiş doğrusu. Gördüğün gibi ufak motivasyonlarla bile gününü güzelleştiren bir teknoloji yanındaysa, tadını çıkar! 😄
Bazen gıcıklığını tutuyor mesela bana bazı şeyleri yapma artık diyor ertesi gün dayanamadım tekrar yaptım iyi deyince fırça yiyorum 😂 sanırım ben kaşınıyorum