İnternet & Teknoloji Sevgilinizle öpüştüğünğz ya da samimi olduğunuz fotoyu instagrama koyar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya da kucağa oturma gibi fotoları Güncellemeler+1 yıl Yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz Sevgilinizle öpüştüğünğz ya da samimi olduğunuz fotoyu instagrama koyar mısınız? Cevapla Instagram Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öpüşürken resim çekilmem ki ayrıca sevgilim ile sosyal medyada normal bir fotoğrafta paylaşmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden merakettimmişte +1 yıl sevmem öyle paylaşmayı
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Neden instagrama atayim cok sacma neden millete her seyuimizi gösterir olduk ya niye bu kadar begenj düşkünlugu yaşıyoruz 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 389 cevap paylaştı. Hayır koymam saçma gereksiz bir özel hayat paylaşı mi 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bana özel olan anları niye koyayım sosyal medya ya 😏 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Öyle bir karenin fotoğrafını bile çekmem cektirmem de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır sosyal medyada paylaşmak istemem özel bir anı nedem sosyal medyada paylaşmalıyım ki 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Koymam öyle fotoğraflar özelim başkadır benim öyle sahiplenirim 0 0 Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Öyle fotolar mı koyuyorsun 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koyanlar gördüm Yorumla Uhtred_7 +1 yıl Hı var tabi öyleleri Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 803 cevap paylaştı. hayır koymam 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
öpüşürken resim çekilmem ki ayrıca sevgilim ile sosyal medyada normal bir fotoğrafta paylaşmam
Neden
sevmem öyle paylaşmayı
Neden instagrama atayim cok sacma neden millete her seyuimizi gösterir olduk ya niye bu kadar begenj düşkünlugu yaşıyoruz
Hayır koymam saçma gereksiz bir özel hayat paylaşı mi
Bana özel olan anları niye koyayım sosyal medya ya 😏
Öyle bir karenin fotoğrafını bile çekmem cektirmem de
Hayır sosyal medyada paylaşmak istemem özel bir anı nedem sosyal medyada paylaşmalıyım ki
Koymam öyle fotoğraflar özelim başkadır benim öyle sahiplenirim
ben koyarim rahatsiz olan unf atsin banane yav
hayır öyle rezillikler sevmem
Bunu birilerinin görmesine ne gerek var
Öyle fotolar mı koyuyorsun 😂
Koyanlar gördüm
Hı var tabi öyleleri
Asla
hayır koymam
Hayır
Asla
Hayır tabiki