Bu anın büyülü olması gerekmiyor mu? J. lo ve 30 yaşındaki şarkıcı sevgilisi Drake de böyle foto çekme akımına kapılmış. Siz foto çeker misiniz? Ya da çektiğiniz fotoyu internette paylaşır mısınız?
Ne sevgilimi öperim ne de bu şekilde fotoğraf paylaşırım. Haya örtüsü erkekte ne kadar güzelse kadında daha fazla güzeldir. Dolayısıyla bu tip davranışları tasvip etmiyor ve yapanların samimiyetlerinden şüphe duyuyorum. Sevdiğin insani kalbinde saklarsın en derinlerinde böyle ulu orta öperek ancak sevgine hakaret etmiş olursun. Bu arada Allah'ın hoslanmayacagi bir durumda bulunmaktan O'na sığınırım.
"Aslan parçası" her ne kadarda hoş bir ifade olsa da tanımadığınız birine yazmamanız gerekir. En nihayetinde karşınızdakinin hassasiyeti önemlidir. Bu ve benzer durumlardan hoşlanmadığımı belirtmek isterim.
Bu arkadaşlarınki Yeşilam erotik filmi acemiliğinde olmuş yalnız ya... Daha başarılı olmalarını beklerdim.
Zamanında ergenlik görmemişliği mi diyeyim, anın büyüsüne mi kapılma diyeyim bilmiyorum; var çekilmiş bir kaç poz (neyse ki hepsi bundan daha duygulu, bundan daha güzelmiş yaşandıkları an için :P ) ama hiçbir fotoğrafımı hiçbir sosyal mecrada paylaşmayı sevmediğim gibi onlar da benden dışarı çıkmadılar.
Sevgiliyken bunu yapmam ama evlenirsem düğün fotosu olarak kimsenin görmeyeceği şekilde gelinlik ve damatlık içindeyken öpüşecekmiş gibi bir foto çekip yatak odamda baş ucuma koyabilirim yıllar sonra bakıp hatırlamak için ama bir yerde paylaşmam sevgiliyle eşle yaşanan duygular özeldir millete umumi hizmet vermeye gerek Yok
Profesyonel bir sosyal medya hesabım varsa ve bu fotoğrafı paylaşabileceğim bir konu üstüneyse, evet paylaşırım ama böyle bir fotoğraf paylaşmam için birlikte yaşıyor olmamız ya da evli olmamız ya da gerçekten ayrılma ihtimalimizin çok düşük olduğu bir ilişkide olmamız gerek. -Gecen bol olsun.-
Yataktaki hallerini bile paylaşır hala gelecek insanlar ni tekim batı'da yaygındır , ordan buyanada yavaş yavaş geliyor akımlar , Anın tadı kalmadıktan sonra , çok yapılmışsa artık kendilerine yetmiyorsa birilerine gösterme çabasına gilirmişse yapılır.. Ben yapmam
Hala hala hala yabancı kültürle bizim kültürümüzü kıyaslayıp böyle yorumlar alınmasına vesile oluyorsunuz.
Böyle fotoğraf çekilmez ve ulu orta da paylaşılmaz. Yozlaşan kültürümüzün geldiği hale harbi çok üzülüyorum. 1950'li yıllarda yaşamak ve o günün şartlarına göre evlenmek isterdim.
Çekerim belki ama özelim olduğu için paylaşmam. Annesi görür kızı döver veya babası görür ben dayak yerim. O yüzden gerek yok böyle aksiyonlara :D Hem çekmek için bir sebep olması lazım. Film veya fotoğraf karesinde bişey anlatmak için gerekliyse olabilir :D (bkz konulu film :D)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır. Herkesin ne yaptığımızı bilmesine gerek yok.
Valla bizim memlekette bunu yapmak cesaret ister zannımca :D böyle öpecek bir adam bulamadık onu geçtim olsa da yapamam sanırım :D zaten etik kurallarımıza aykırı olmasını geçtim kendi prensiplerime de aykırı ! cevabım hayır :D
Asla cektirmem tabiki o ne ole vicik vicik herseyinde bir ozel var adi ustune o kisiyle ozel duygular yasiyorsun ne gizli olursa o kadar saglikli bir iliski olur..
Öyle bir şey asla olamaz. Benim sevgilim bana evlenmeden sana asla dokunmam diyor. Bana birşey olsa ben seni nasıl zor durumda bırakırım diyor. Kaldı ki öpüşüp böyle şeyler paylaşacağız...
Geçen sene GoPro ile manzaralara karşı böyle pozlar vermiştik, baya güzel olmuştu kolaj yapıp paylaşacaktık ama nasip değilmiş ayrıldık kısa süre sonra. Kader.
Sanala neden yükleyeyim? Yabancı erkeklerde hafiften de olsa cinsel etki mi bıraktırayım? Onlar yapar bir süre sonra ayrılır. O yaşamdaki insanlar her şeyi yaşar kısa süre sonra da ayrılırlar.
saçmalık. sevgilime ne diyeceğim ki? "gel öpüşelim de bir fotomuzu çektirip paylaşalım mı?" diyeceğim. o an tek düşüncem sevgilimle anı yaşamak olurdu. göstermelik ilişki peşinde olmak değil.
Bazı şeyler çiftlere özel olmalı. Oldu da çektin paylaşmana gerek yok, bu biraz gösterişe giriyor. Hem ben sevgilimin öyle bir fotoğrafını başka kızlar görsün istemem bu çok saçma bir şey... Bence siz yapmayın böyle şeyler gidin öpün kimse görmesin ne olacak. Her şeyi akım diyerek uygulasak ohoooo neler neler olur. d akımış pehh yemişim öyle akımı..
Yani kisaca kimseyle opusmedim ve yapmam cunku evli Degilim biri oyle birsey bana zorla yapsa birdaha o kisiyle konusmam asla hayatima almam birdaha asla
Aslında böyle bir şey yapmak için ne bilim bir amac olmalı mesela şöyle bir şeyi yapmak bence tam olarak bir şov bana göre ve ben şov yapmayı sevmem nefret ederim ama illa yapacaksam birine bir mesaj vermek için yaparım
paylaşın efenim ülke kana bulanırken ülke felakete sürüklenirken şehirlere bombalar yağarken sevişin belki bir nebze güzellik bir nebze aşk bir nebze sevgi aşılayabiliriz bu ayıp değil bu günah değil diğer günahların yanında.
evleniceksem paylaşırım evlenmiceksem foto da çekmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yabancı olsam paylaşırdim ama Türkiye'de böyle şeyler hoş karşılanmıyor çok ayıp bişey olarak gösteriliyor. Bunlar yüzünden değil ama kiskandigim için ben paylasmazdim ya
En İyi Cevaplar