Jbl alacağım ama 1300 falan. Annem müzik dinliyorum diye kızıyor kafan dağılır vs diyor sınavı kazanana kadar almaz. Kablolu kulaklıklardan kullandığınız, bozulmayan bir marka var mı? Bıktım artık bu çileden.
Philips, ttec vs vs gibi
Jbl alacağım ama 1300 falan. Annem müzik dinliyorum diye kızıyor kafan dağılır vs diyor sınavı kazanana kadar almaz. Kablolu kulaklıklardan kullandığınız, bozulmayan bir marka var mı? Bıktım artık bu çileden.
Philips, ttec vs vs gibi
Merhaba,
kablolu kulaklığım telefonun içinden çıkan kulaklık, senelerdir kullanırım bozulmadı.
Apple kulaklığımın markası..
kablosuz ise bunu kullanıyorum ve çok memnunum.
JBL kesinlikle al bak. ben daha önce müzik dinlemiyomuşum dersin öyle bi kalite 10 numaraa. tek sıkıntısı uzun süre taktığımda kulağımı bi yerden sonra ağrıtıyo kulaklık çıkarıp dinleniyorum
Cevap
12Cevap
Omthing diye marka var onu kullan gadası
Ben kullanıyorum gayet sağlam ve uygun
Bakayım bi teşekkür ederim:)
Rica ederim
Jbl önerebilirim
Jabra az bilinen avrupa malı üst kalitede bir f/p markasıdır. Bu markadan aldığım kulak üstü kulakligimdan özellikle malzeme kalitesi açısından çok memnun kalmıştım.
JBL tube 520bt'ler güzel. Hem dayanıklı hemde ses sistemi çok iyi , şarj süresi de uzun. 1.500 falan şu an herhalde
Replika Air Pods 2. nesiller çok iyi. 4 ay önce 400 tl'ye almıştım pili, sesi her şeyi çok iyi. Tavsiye ederim
Bütçen 1,000 lira civarındaysa anker soundcore life Q10i modelini al. Bluetooth kulaklıktır.
Samsung güzeeell ayrıca fakir markası değil orjinal al asko
Philips de iyi bu arada ama şimdi alsam Jbl alırdım 😂
Kablolu falan değilde benim çok memnun kaldığım iki marka var
1-Anker
2-Celluarline
(Bozulmama garantisini ben veriyorum) 🫡
Pahalıdan ucuzu yoktur biraz sabret iyisini al.
Doğru söylüyorsun valla
Erkek arkadaşım aldı bana da Jbl yoksa ben alamazsın😂
Yıllardır jabra kullanıyorum memnunum
Oppo enco buds al çok iyi ben kullanıyorum
2500 diyor jbl’den pahalı be 😅
Ney 1100 olması lzm şimdi ben 400 e almıştım
Oha aq 2500 olmuş
Valla sen bayağı iyi almışsın kıymetini bil böbreğin gibi davran😅 bir daha neyle alacaz
Xiaomi kullanıyorum memnunum
Huawei ye bir bak
JBL var
aple 2. nci nesil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?