Kendime kulaklık almayı düşünüyorum da sizce en iyi marka ya da model hangisi? Bluetoothlu olması ve biraz estetik durması yeterli, kulak içi ya da headphones olabilir fark etmez. Ne önerirsiniz?
Ne tarz müzik dinlediğine bağlı. Bende bi tane bang olufsen bi tane bose qc var. Yılbaşından önce akg emekliye ayrıldı. Dinlediğin müzik türüne göre seçmen lazım. Sony, akg falan da tercih edilebilir fiyat performans olarak ama malzeme kalitesi istiyorsan bose, bang olufsen seviyelerine çıkman lazım. Ses olarak bose b&o ve akg aynı nerdeyse, sony biraz daha baslı genel olarak. Her şeyi duymak istiyorsan sony önermem, ama biraz bass ekstrası istiyorm diyosan tercih edilebilir. B&o malzeme kalitrsi olarak en iyisi ama onda da iyi bi burning yapman lazm alınca. Kullandıkça kendine geliyo kulaklık. Akg n700nc m2 ses kalitesi olarak çoğu kulaklığı yer ama malxeme kalitesi pek de üst dizey değil. Almadan önce rtings sitesinde karşılaştırmalarına bakabilirsin
Beats ve sennheiser. Şuanda jbl kullanıyorum ve birazcık daha fazla param olsa kesinlikle yine sennheiser veya beats alırdım. Daha canlı bir ses performansı sunuyor. Jbl daha çok hareketli şarkılarda kendini belli ediyor. Slow müzik dinlerken Hi-Res özellikli bir sennheiser'in bence yakınından bile geçemez jbl.
Müzik için JBL nin kulaklıkları harika 2 adet var ama pek kullanmıyorum telefon görüşmesi yapayım yolda giderken podcasts dinleyeyim falan diyorsan kensa nın makaralı bluetooth lu kulaklıkları var çok işe yarıyor şarjı da kolay kolay bitmiyor tavsiye ederim
mayiscinar iyi günler.. ilk seni gördüm yazdım, KS'ye yeni üye oldum da, bişey sorcaktım xper puanım yetmedi. mesaj da atamadım ulaşır mısın rica etsem. teşekkür şimdiden