İnternet & Teknoloji Gözü kapalı güvendiğiniz bir kulaklık markası var mı? Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor JBL benim için. Fiyat fark etmeksizin güzel hizmet sunuyor. Gözü kapalı güvendiğiniz bir kulaklık markası var mı? Cevapla Marka Soruları Kulaklık Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. JBL markası 0 0 Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben hala 2015 senesinde aldığım iPhone 6 kulaklığını kullanıyorum, kutunun içinden çıkmıştı. Dönüştürücü ile kullanıyorum 4 senedir de, taş gibi. iPhone kulaklıkları iyi, memnunum. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kablolu da Akg Güveniyorum 😊 Samsung un Amiral Gemisi Üst Segment Modeller de Kullandığı Kulaklık 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Jabra hem kalite konusunda hem de müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi. 0 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Jbl leye güvenmek zaten kolayReklam yapmış gi oldu 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl JBL En İyisi 👍🏻 Ve çok rahat Kullanımı Ses Kalitesine Zaten Diyecek Bir Şey Yok 0 0 Yorumla
DorukAlemdar Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Bluetooth kulaklık tercih etmiyorum. Baş ağrısı ve şarz problemi var. Çalınma ve kaybolma riskleri dahil. En iyisi kablolu 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Sennheiser, jabra , bose 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 844 cevap paylaştı. Jbl, Philips benim için. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl B&O veya bose. Samsung almadan önce akg de iyiydi 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. JBL ses kalitesi olarak güzel 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
JBL markası
Ben hala 2015 senesinde aldığım iPhone 6 kulaklığını kullanıyorum, kutunun içinden çıkmıştı.
Dönüştürücü ile kullanıyorum 4 senedir de, taş gibi.
iPhone kulaklıkları iyi, memnunum.
Kablolu da Akg Güveniyorum 😊 Samsung un Amiral Gemisi Üst Segment Modeller de Kullandığı Kulaklık
Jabra hem kalite konusunda hem de müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi.
Jbl leye güvenmek zaten kolay
Reklam yapmış gi oldu
JBL En İyisi 👍🏻 Ve çok rahat Kullanımı Ses Kalitesine Zaten Diyecek Bir Şey Yok
Bluetooth kulaklık tercih etmiyorum. Baş ağrısı ve şarz problemi var. Çalınma ve kaybolma riskleri dahil. En iyisi kablolu
Sennheiser ve beats..
Sennheiser, jabra , bose
Bendeki airpod 🤷♂️
Jbl, Philips benim için. Keyifli günler..
B&O veya bose. Samsung almadan önce akg de iyiydi
Kaç senedir kal kullanıyorum çok memnunum. Jbl diyorum
JBL ses kalitesi olarak güzel
Xiaomi
Bose
JBL çok iyi
JBL :)
Mi...
Jbl abartiliyo
Yok benim
Ne işe yarar?
JBL iyidir