İnternet & Teknoloji Hangi marka kulaklık kullanıyorsun? yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an samsung galax buds 2 pro kullanıyorumbir tane de kulak üstü kulaklık almak istiyorum Hangi marka kulaklık kullanıyorsun? Cevapla Samsung Soruları Marka Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Buds 2 kullanıyorum düzPC de ise CH321 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Valla evde Philips sh1900 var jbl Bluetooth var yeni de huawei freebuds 5i aldım 0 2 Yorumla yeniarkadaşın +1 yıl Marshall Major Iv bu modeli almak istiyorum Yorumla orkob17 +1 yıl Parana bak bence iş yerinde cin mali bir tane var onu da yenileyeceğim Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Telefonum Xiaomi redmi 8 ama Samsung kulaklık kullanıyorum 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Jbl Tune 570BtHuawei Freebuds SeAnker Soundcore R100Haylou Gt1 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Rampage Tron T17 var. Memnunum 0 1 Yorumla yeniarkadaşın +1 yıl Marshall Major Ivbu model nasıl önerir misin Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Razer. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Buds 2 kullanıyorum düz
PC de ise CH321
Valla evde Philips sh1900 var jbl Bluetooth var yeni de huawei freebuds 5i aldım
Marshall Major Iv
bu modeli almak istiyorum
Parana bak bence iş yerinde cin mali bir tane var onu da yenileyeceğim
Telefonum Xiaomi redmi 8 ama Samsung kulaklık kullanıyorum
Jbl Tune 570Bt
Huawei Freebuds Se
Anker Soundcore R100
Haylou Gt1
Rampage Tron T17 var. Memnunum
Marshall Major Iv
bu model nasıl önerir misin
Lenovo xt88 kullanıyorum