Ve memnun musunuz sesinden? Kulaklığım parke üzerine düşerek ikiye ayrıldı ve 1 senelik yolculuğunu tamamladı. Kablosu falan da kopmamış geri takıyorum telefona bağlanıyor ama ses gelmiyor. Büyük ihtimalle aynısından alacağım çünkü sesi muazzam. Yine de öneri alırım sizden...
Baba çok iyi lakin ben yatırım niyetine alıyorum kullanıyorum sıkılıyorum satıyorum parasını kullanıyorum yeniden yeni model alıyorum, bende aöf öğrenciyim ikinci üniveriste ilki örgündü ama hemde çalışıyorum
Berrak ve temiz ses, yüksekliği de iyi ama bangır bangır değil yüksek ses severim diyorsan tatmin etmez kulaklığın güzel yanları aynı anda iki kulaklığında bağlanması şarj süresinin uzun olması fiyatının emsallerine göre uygun olması falan eksi yanları ses seviyesinin çok yüksek olmaması tuşlarının dokunmatik olması bence sorun olursa yanıtlarım yine.
Ben sese çok önem veriyorum günümün çoğu müzik dinlemekle geçiyor. Ses netliği iyi mi ya? Bir kere hangi markaydı hatırlamiyorum övmüşlerdi ses acayip iyi falan filan. Aldım bi tık boğuk geliyodu. Tamamen berrak olmalı ses. Basslarına çok yoğun diyenler olmuş fazla bass da iyi değil. Sen ne diyosun bu işe?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Philips tat1207 var ama beats buds düşünüyorum airpods pro ile arasında kaldım amma sanada geçmiş olsun /:
Sağol abi ya. Beats beni aşar öğrenciyim : / philipsden memnun değil misin?
Baba çok iyi lakin ben yatırım niyetine alıyorum kullanıyorum sıkılıyorum satıyorum parasını kullanıyorum yeniden yeni model alıyorum, bende aöf öğrenciyim ikinci üniveriste ilki örgündü ama hemde çalışıyorum
QCY T5 Bluetooth kulaklık kullanıyorum her şey gayet güzel ama alışamadım kabloyu arıyor gözüm.:)
Ben sese çok önem veriyorum günümün çoğu müzik dinlemekle geçiyor. Ses berraklığı/temizliği iyi mi?
Berrak ve temiz ses, yüksekliği de iyi ama bangır bangır değil yüksek ses severim diyorsan tatmin etmez kulaklığın güzel yanları aynı anda iki kulaklığında bağlanması şarj süresinin uzun olması fiyatının emsallerine göre uygun olması falan eksi yanları ses seviyesinin çok yüksek olmaması tuşlarının dokunmatik olması bence sorun olursa yanıtlarım yine.
Hoparlörün teli içinden kopmuş olabilir tamir olur bence
Neresi yapar ki bunu? Garantisi yok. Keşke tamir olsa çok beğeniyorum sesini.
Tel tamircisi yapar
Samsung buds 2 kullanıyorum yeni kulaklığım bu
Ablam da ondan kullanıyor. Ama ses yüksekliği bi' tık daha fazla olabilirdi. Yoksa iyi kulaklık.
Bende birkaç tane kulaklık var. Fiyatı yüksek olanlar öyle yüksek sesleri. Telefona görede ses değişiyor
Çok var:)) bilmiyorum ki bakmadım 😬
Evdeyken, dışardayken, spordayken ayrı ayrı mı kullanıyorsun 😂😂
Evt 🎧 leri ayrı , kablosuz kablolu ve yarım kablolu ve tam kablolu var:))
Bakim bir dakika
Bilmiyorum yazmıyor :))
Tamam 😂
Samsung galakxy buds 2 kullanıyorum. Memnunum.
Samsung Galaxy buds 2 pro
Sennheiser momentum tws2 ve jabra elite 85t
JBL kullanıyorum iyi marka
airpods kullanıyorum gayet güzel
QCY T13 kullanıyorum çok memnunum.
Airpods üstüne hic biri iş görmez
K 98 kullaniyorum
Trendyolda tam da ona bakıyodum 😂
Ses super
Oyun kulakligi sol sulaga uc defa bastin mi oyun moduna geciyor
Ses kasmak harika
Ben sese çok önem veriyorum günümün çoğu müzik dinlemekle geçiyor. Ses netliği iyi mi ya? Bir kere hangi markaydı hatırlamiyorum övmüşlerdi ses acayip iyi falan filan. Aldım bi tık boğuk geliyodu. Tamamen berrak olmalı ses. Basslarına çok yoğun diyenler olmuş fazla bass da iyi değil. Sen ne diyosun bu işe?
Ben çok oyun oynamıyorum 2-3 ayda bir pubg belki girerim. Oyundayken cızırtı geliyo diyenler var sende de oluyor mu
Bende hic olmuyor ve muzik icin ses gayet guel ben memnun kaldim
Beats solo 3