ve madem imkanım var, her ne kadar "bence" kadınlara daha bi hitap ediyor olsa da sırf o teknolojiyi deneyimlemek amaçlı katlanır olan Flip modelini de bi alır denerdim :)
Ultra da çok iyi ama iPhone olamıyor ya bende ultra kullandım sıkılıp 14 pro geçtim şimdi hedefim 15 pro Max bir kaç aya geçerim apple değişmez kalitedir
Bundan 10 sene önce bir telefonda bilgisayar oyunu oynayabilmek geleceği temsil ederdi şimdi o geleceğe eriştik ve gereksiz diyoruz :) iPhone 15 modellerinde bilgisayar oyunları oynanabilir artık günümüzde zevkler tartışılmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
imkanım olsa Samsung'un son çıkan en üst amiral gemilerinden birini alırdım
ve madem imkanım var, her ne kadar "bence" kadınlara daha bi hitap ediyor olsa da sırf o teknolojiyi deneyimlemek amaçlı katlanır olan Flip modelini de bi alır denerdim :)
samsung kullanıyorum. her zmanda aynıdır genelde
Xiami iphone sevemedim 2 sene kullandım geri döndüm bu telefona 😅
Ablam kandırma bizi be xiaomi ile apple karşılaştırıyorsun :D xiaomi kullanıcısısın kesin kendini avutuyorsun
Ayrıca diyelim ki iPhone kullandın sevemedim hangi modeli kullandın acaba iPhone 5c falan mı
13 pro Max evde duruyo hatta niye kandirayim herkes sevmek zorunda değil..
Bir fotosunu çek at inanalım çok ilginç apple sevmeyip xiaomi sevmek inanmak güç :D
şu an dükkanda kasada eşime soyliycem gelirken getirsin aticam hatırlat bana...
11 kullanıyorum olursa daha yüksek modelini kullanırım ama memnunum pekte değiştiresim yok
Bende 14 mü alsam 15 mi diye 1 haftadır kararsızlık arefesindeyim
Ne bileyim bende bilmiyorum valla bir süre daha 11 benimle gibi görünüyor 😅😅
11 kullandım 3 sene önce falan iyiydi ama artık eskidi değiştirmek lazım 14 ve üzeri çok iyi duruyor
HUAWEi özellikle suya dayanıksız. Eskiden Smasung vardı bende suya dayanıklıydı. Şimdikileri bilemem.
Samsung s23 ultra tabiki
iPhone daha ii
Tercih etmiyorm kullandım daha önceden
Ultra da çok iyi ama iPhone olamıyor ya bende ultra kullandım sıkılıp 14 pro geçtim şimdi hedefim 15 pro Max bir kaç aya geçerim apple değişmez kalitedir
Zevkler tartışılmaz. Gereksiz para
Bundan 10 sene önce bir telefonda bilgisayar oyunu oynayabilmek geleceği temsil ederdi şimdi o geleceğe eriştik ve gereksiz diyoruz :) iPhone 15 modellerinde bilgisayar oyunları oynanabilir artık günümüzde zevkler tartışılmaz
14 pro max kullanıyorum, Apple'den şaşmam
yine apple kullanırdım
Samsung Fold 5.
iphone var imkan olsa samsung
13 kullanıyorum hala. 15 kullanmak istiyorum
Samsung dan vazgeçmem