Htc pazardan çekilmiş karmaşık model telefonlar ürettiği için yani samsung un en yeni modelleri hep s3 s4 s5 iphonun en yeni modelleri 5s 6plus 6s gibi çıktığı için htc de yeni model çıkarınca mesela htc S htc x gibi karmaşık isimli modeller çıkarttığı için insanlar bilememiş hangi model telefon alcaklarını ve htc pazardan zarar etmiş çekilmek zorunda kalmış
Apple şişirilmiş ve marka takıntısı getirilmiş bir marka allah aşkına 40 bin liralık son model bir iphonun 10 bin liralık orta segment bir telefon olarak ne özelliği var. Hız fotoraf kalitesi işlemci si dışında. Hiç bir kalitesi yok mesela uçuruyormu seni yoksa efendime söyleyim yani abartılacak kadar özelliği yok boş para iphone almak cidden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yine Oppo lakin piyasada A serisi hariç başka yok. Kamera bakımından olsun vs mükemmel
HTC Peki
Xiaomi'yi daha güzel 😊
Samsung tan devam, yalnız S serisi ve note serisi olmalı
Htc peki
Htc ler pek tutulmuyor piyasa da göremezsin pek
2013 gibi android in yeni yeni Türkiyeye yayılmasından sonra
Htc çok popüleldi ne oldu birden bu Htc ye
Türkiye den mi çekildiler acaba mağzalarda ve reklamlarda hiç denk gelmiyorum
Htc pazardan çekilmiş karmaşık model telefonlar ürettiği için yani samsung un en yeni modelleri hep s3 s4 s5 iphonun en yeni modelleri 5s 6plus 6s gibi çıktığı için htc de yeni model çıkarınca mesela htc S htc x gibi karmaşık isimli modeller çıkarttığı için insanlar bilememiş hangi model telefon alcaklarını ve htc pazardan zarar etmiş çekilmek zorunda kalmış
Aga be üzüldüm
Tabikide samsung
HTC peki
Apple dışı almam
Htc
1 sene sonra çöp oluyor maalesef. Appledan devam. Yurtdışından almak lazım ama
Neden Htc yi dandik görüyorsun biliyormusun htc apple gibi kendi şişeremediği için. Sırf apple bu yüzden almıyorum şişiren markaları sevmem
Aynen öyle, büyük oyunu bozdun. Htcden devam et
Htc birgün apple gibi büyük olur apple fırması biterse ozaman htc den telefon alırsan seni sürü psikoloji ile hareket edden biri olarak gòrürüm
Aynen bana şurdan bi touch blue alsana
İphone birgün batarsa veya gerilerse htc iphonun yerini alırsa ozaman htc ye geçersen ben sana ne diyim ozaman sürü
İstediğini söyle kız hakettin
Sony gitmeseydi sony alırdım.
apple
Samsung
Tuşlu Nokia
Samsung
Htc nasıl
Kullanmadım fakat kötü değil baya dayanıklı işlemcisi
İos alırdım
Peki Htc
Apple
Apple şişirilmiş ve marka takıntısı getirilmiş bir marka allah aşkına 40 bin liralık son model bir iphonun 10 bin liralık orta segment bir telefon olarak ne özelliği var. Hız fotoraf kalitesi işlemci si dışında. Hiç bir kalitesi yok mesela uçuruyormu seni yoksa efendime söyleyim yani abartılacak kadar özelliği yok boş para iphone almak cidden
Yani gereksiz yine sen bilirsin prestij için alcaksan gerek yok yani... Paranı boşa harcama...
İphone 👍