Samsung. Bugüne kadar kullandığım tüm telefonlar samsung markasına ait oldu. Ayrı bir sempatim var sanırım. Belki birgün farklı bir marka telefona geçerim 😀
Samsung A21s kullanıyorum çok yeni sayılır çok güzel ama çok kullanışlı bir telefon 64 gb hafızalı bundan önceki telefonum 8 gb sen düşün
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
HinchAmarillo | İnternet & Teknoloji konusunda 483 görüş paylaştı.
Master
1 ay
şu an oppo memnunum iyi baya. İphone'den sıkılmıştım senelerdir. Biraz android takılıyım dedim. Xioami'de herkeste vardı. Bu biraz atılım içindeydi alayım dedim 1 senedir kullanıyorum memnunum. Sonrası için iphone'de dönebilirim tekrar belli olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18257 sene Iphone 5S kullandım. 1-2 ay önce ıphone 11 aldım
Samsung. Bugüne kadar kullandığım tüm telefonlar samsung markasına ait oldu. Ayrı bir sempatim var sanırım. Belki birgün farklı bir marka telefona geçerim 😀
Samsung A21s kullanıyorum çok yeni sayılır çok güzel ama çok kullanışlı bir telefon 64 gb hafızalı bundan önceki telefonum 8 gb sen düşün
şu an oppo memnunum iyi baya. İphone'den sıkılmıştım senelerdir. Biraz android takılıyım dedim. Xioami'de herkeste vardı. Bu biraz atılım içindeydi alayım dedim 1 senedir kullanıyorum memnunum. Sonrası için iphone'de dönebilirim tekrar belli olmaz
Huawei kullanıyorum. Memnunum. İlk kez bir markadan memnunum 2017 yılından bu yana.
Redmi not 8 kullanıyorum işe girince iPhone 14 çıkarsa alacağım ya da iPhone 13
iPhone kullanıyorum. Şu an daha üst modeli yok zaten, memnunum
13 pro max
Iphone 7 kullanıyorum 2 senedir ve memnunum
Samsung Galaxy A12 128GB
Huawei y6 2019. Dandik kamera.
Kesinlikle şu an elim de😂
iphone 13 pro max kullanıyorum.
Huawei die illet bi marka berbat bişey
iPhone 11 promax😂😂😂
Samsung Galaxy Note 8. Eski modellerden.
iphone 13 ve 13 promax var bende 2 adet var
J7pro
Eski model ama ucak. 4. Senem
İphone 12pro kullanıyorum
Xiaomi
Oppo 16 kullanıyorum ve memnunum
İphone SE 2020