şu an oppo memnunum iyi baya. İphone'den sıkılmıştım senelerdir. Biraz android takılıyım dedim. Xioami'de herkeste vardı. Bu biraz atılım içindeydi alayım dedim 1 senedir kullanıyorum memnunum. Sonrası için iphone'de dönebilirim tekrar belli olmaz
Samsung. Bugüne kadar kullandığım tüm telefonlar samsung markasına ait oldu. Ayrı bir sempatim var sanırım. Belki birgün farklı bir marka telefona geçerim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
7 sene Iphone 5S kullandım. 1-2 ay önce ıphone 11 aldım
Samsung A21s kullanıyorum çok yeni sayılır çok güzel ama çok kullanışlı bir telefon 64 gb hafızalı bundan önceki telefonum 8 gb sen düşün
şu an oppo memnunum iyi baya. İphone'den sıkılmıştım senelerdir. Biraz android takılıyım dedim. Xioami'de herkeste vardı. Bu biraz atılım içindeydi alayım dedim 1 senedir kullanıyorum memnunum. Sonrası için iphone'de dönebilirim tekrar belli olmaz
Huawei kullanıyorum. Memnunum. İlk kez bir markadan memnunum 2017 yılından bu yana.
Redmi not 8 kullanıyorum işe girince iPhone 14 çıkarsa alacağım ya da iPhone 13
Samsung. Bugüne kadar kullandığım tüm telefonlar samsung markasına ait oldu. Ayrı bir sempatim var sanırım. Belki birgün farklı bir marka telefona geçerim 😀
iPhone kullanıyorum. Şu an daha üst modeli yok zaten, memnunum
13 pro max
Iphone 7 kullanıyorum 2 senedir ve memnunum
Samsung Galaxy A12 128GB
Huawei y6 2019. Dandik kamera.
Kesinlikle şu an elim de😂
iphone 13 pro max kullanıyorum.
Huawei die illet bi marka berbat bişey
iPhone 11 promax😂😂😂
Samsung Galaxy Note 8. Eski modellerden.
iphone 13 ve 13 promax var bende 2 adet var
J7pro
Eski model ama ucak. 4. Senem
İphone 12pro kullanıyorum
Xiaomi
Samsung s21 samsung a20s
Samsung galaxy s20fe