İnternet & Teknoloji Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz? MehmetYiğit1 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Samsung Xiaomi Apple Huawei Oppo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Samsung 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O kadar b. oktan bi marka kullanıyorum ki listede bile yok 1 5 Yorumla Ajan_07 +1 yıl Marka ne Yorumla MehmetYiğit1 +1 yıl Marka nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acer Yorumla MehmetYiğit1 +1 yıl Acerin telefonu mu vardı Yorumla Ajan_07 +1 yıl Asus var Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Samsung amiral gemisi ama şimdilik malum sebeplerden Xiaomi 1 0 Yorumla
mkoc196 Takip Et Xper 6 Yaş: 61 , eic 69% +1 yıl Diğer diye bir seçeneğin olası gerekirdi. General Mobile Pro20 benim telefonum... 1 0 Yorumla
EvinEB Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl apple, tüm ürünlerinde olduğu gibi telefonda da son derece kolay, değiştirilebilir telefonlarıyla hep önde. muhteşem müşteri hizmetleri de süper ekstralarına eklenmeli 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Samsung s23 aşırı memnunum iphone da bi bk geliştirme olmadığı için 0 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ay fon altı ama yavaşladı 7 senelik telefonum :(( 0 1 Yorumla uııuıuıuıuıuı +1 yıl 6 yıl pardon Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Bunlardan hiçbirini kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Isırılmış Elma olan :) 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Generalin telefonu. 1 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 808 cevap paylaştı. Xiaomi Poco 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. apple 11 var 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Apple 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Samsung galaxy A12 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Honor 90 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl İphone 1 1 Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Baksen 🙂😂😁 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 683 cevap paylaştı. Apple iPhone 14 pro 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İphone 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Samsung 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Samsung kullanıyorum 0 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Xiomi kullanıyorum Yorumla FiqHShott +1 yıl Güzel 😊 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 361 cevap paylaştı. Huawei.. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. telefonum yok 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Samsung 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Samsung
O kadar b. oktan bi marka kullanıyorum ki listede bile yok
Marka ne
Marka nedir
Acer
Acerin telefonu mu vardı
Asus var
Samsung amiral gemisi ama şimdilik malum sebeplerden Xiaomi
Diğer diye bir seçeneğin olası gerekirdi. General Mobile Pro20 benim telefonum...
apple, tüm ürünlerinde olduğu gibi telefonda da son derece kolay, değiştirilebilir telefonlarıyla hep önde. muhteşem müşteri hizmetleri de süper ekstralarına eklenmeli
Samsung s23 aşırı memnunum iphone da bi bk geliştirme olmadığı için
ay fon altı ama yavaşladı 7 senelik telefonum :((
6 yıl pardon
Bunlardan hiçbirini kullanmıyorum
Isırılmış Elma olan :)
xiaomi 11 pro
Generalin telefonu.
Iphone kullanıyorum
Sem Song = üç yıldız kullanıyorum
Xiaomi Poco
her zaman tercihim samsung.
Iphone candır.