Samsung veya Apple tercih ederdim...
SAMSUNG
APPLE
XIAOMI
OPPO
HUAWEI
DİĞER (yazınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung veya Apple tercih ederdim...
Xomi kullanıyorum red mi 8 pro
Xiaomi, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı akıllı telefonlar üreten bir Çinli markadır. Xiaomi'nin en iyi telefonları arasında Xiaomi 12 Pro, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Redmi Note 10 Pro gibi modeller bulunmaktadır. Bu telefonların özellikleri, fiyatları ve kullanıcı yorumları hakkında daha fazla bilgi için, web arama sonuçlarına bakabilirsiniz¹²³. Xiaomi markasını güzel bulup bulmadığınız ise sizin kişisel tercihinize bağlıdır. Bazı insanlar Xiaomi'nin tasarımını, kamerasını ve bataryasını beğenirken, bazıları da yazılımını, servisini ve güncellemelerini eleştirebilir.
Samsung tercih ederdim yine ve Samsung kullanıyorum S10 modelini şunu Söyleyim S10 Çok kaliteli bi model 😍✨ Maşallah Şimdi S23 ultra çıktı S23 ultra zaten çok daha muhteşem
Cevap
27Cevap
Sony ama yok burada. Samsung mecburem.
huawei
her telefonunda üst segment cihazları iyi ya. ama ios işletim sisteminden dolayı apple biraz daha önde ve illaki biraz daha kaliteli. ama bu fiyat farkına degecek kadar asla degil :D
Param olsa gereksiz pahalı olmasa Apple ama Samsung aldım Xiaomi kullanıyordum da daha oppo Xiaomi alacağımı sanmam
Samsung'çuyum sadece telefon değil, bilgisayar donanımları olarak da hep Samsung markasını tercih ederim 👍
Oppo Realme pro 11 çok övdüler bende yedisi var, o zaman en son modeliydi çok memnunum apple hariç hepsini sollar.
Apple dışında kolay kolay bir marka kullanmam senelerdir aynı
Merhabalar, iPhone 15 Pro Max kullanıyorum ve memnunum.
İphone 14pro da var samsung s23 de ama samsung bir başka bana göre
Popüler kültürün köleleri düşünmeden direk iPhone dedi ama acı gerçek o ki iPhone daha iyi 😂
Apple o olmazsa Samsung tercih ederdim bütçeye göre : )))
Apple tercih edeceğim artık
Samsung.
Apple kulanıyorum ama Huawei tercih ederdim.
Apple ama hiç olmadı 🥺
Ben huawei kullanıyorum
Samsung ve Apple..🍀🗝️
Apple ya
Apple bir devrimdir bana göre
Biz samsungcuyuz
Apple bı başka ya
Apple her zaman
Appledan başkası yalan
Apple saçma bence
Apple
DİĞER (yazınız)