Selam dostlar. bazılarımız uzun zamandır aynı marka telefon kullanırken kimileri elinde ki x marka telefonu y ile değiştirebiliyor.
Gelişen teknoloji ve telefon pazarında ki rekabetin büyümesiyle artık bir çok firmanın diğerlerine göre farklı avantajları olabiliyor, ülkemizde fiyatların da uçmasıyla insanlar farklı ürünler tercih edebiliyor artık.Peki siz kendi markanıza sadık olanlardan mısınız yoksa telefon modellerini araştırıp bütçenize göre en iyi fiyat/performans modeli alır, marka değiştirmeyi umursamaz mısınız?
:D Galaxy serisinin delisiyim abi ya 2018 den beri S8 kullanıyorum aşığım resmen :D S8 den sonra S20 -22 serileri biraz kaba gelecek büyük ihtimal ama olsun :)
Ben düzenli kullanan bir insanım 😂 fotoğraf çeksin, dizi ve film izleyim yeter. Bir de konuşma var tabi. 😂 Önemli olan hem hesaplı hem kullanılabilir olması. Xiaomi marka aldım en son gayette iyi, işimi görüyor. 😂😂
Evet özellikle fiyat performans konusunda Xiaomi gayet iyi iş çıkarıyor :) kötü seçim değil bence, ön yargıları kırıp alışılmışın dışına çıkan yeniliğe açık olan insanları tebrik ediyorum :)🙃
İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı.
Bütçe konusu sıkıntı değil, kalite ve özellikler açısından vs tercih ederim. Evet bazıları Iphone diyebilir bana göre ise Oppo'dan şaşmam profesyonel fotoğrafçılık özelliklerinin de olması vs
oppo işleri ilerletmiş demek :D her telefon markasının amiral gemileri gayet güçlü oluyor ama Kamerası konusunda bu kadar iddiali öveni ilk defa görüyorum :)
Yani görünen şeyi de inkar etmemek lazım. Mesela;Çift Görüntülü Video çekebilme, 50 wt hızlı şarj+soğutma sistemleri, 64mp ana kamera, 44 mp selfie kamerası vs desem.
her marka kendini ciddi olarak geliştiriyor rekabet açısından öne geçebilmek için gerçekten :) belki ileride bir gün Oppo amiral gemisi bir telefon deneyebilirim :)
Evet mantıklı :) samsung Galaxy S8 kullanıyorum 2018 den beri aşırı memnunum mesela telefon almışkan amiral gemisi almak çok faydalı
İnsanlar Oppo olsun Samsung olsun ara segment telefonlara yöneliyor sonra diyorlar işte kasıyor, çöp anlatamıyorsun bu insanlara sonra gidiyor 3-4 bin verdiği samsung , vs diğer markalardan 10 bin TL iphone veriyor sonra diyor ki İphone best :D
Bir tık öyleyim :D ama fan değilim benim gözümde fiyat ve performans önemli :) ben performansının iyi olanı severim ama telefonum aşkım şu an benim 4 senedir nasnarin yoldaşım :)
Apple'ın ürünleri gerçekten kaliteli ama başka marka telefon kullandın mı hiç bir de günümüzde Apple ne kadar iyi de olsa iyi olmasından ziyade bir kesim de sadece trend olduğu ve marka isminden dolayı kullanıyor :)