İnternet & Teknoloji Telwfonum sarji bitmek uzere bu gece sokkata uyuyacagim battaniye getiren olur mu bana? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Taksimde meydandaki heykelin yakindaki banka uzaniyorum Güncellemeler+1 yıl Keske bir erkek bana kapisini acsaydi :( Güncellemeler+1 yıl Sarjim 5 telefon kapanirsa belki bir erkek battaniye getirir diye burada bekliycdm Telwfonum sarji bitmek uzere bu gece sokkata uyuyacagim battaniye getiren olur mu bana? Cevapla Banka Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Datsun Fairlandy Z 🔥 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne alk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Japon makinelerim var Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alla alla niye sokakta bankta uyucan evinde uyusana 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl bari camiye git orada uyu daha güvenlidir Taksim'de başına iş gelmesin sonra ;) 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% +1 yıl Uzağım sana getiririm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gel sargm bitiyor kac dk gelirsin Yorumla atılgan55 +1 yıl Ankaradayım canım Yorumla Soran +1 yıl Trenle gel bekliyorm ya da ucakla Yorumla atılgan55 +1 yıl Bekle geliyom Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kolay gelsin rast gelsin Hüseyin abi hayırlı işler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye evsiz kaldın 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide neden erkek belki ben getiricem fnfnfnmd Yorumla Lider_bey +1 yıl Belki lgbt : ) renge aldanma derim 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Datsun Fairlandy Z 🔥
Bu ne alk
Japon makinelerim var
Alla alla niye sokakta bankta uyucan evinde uyusana
bari camiye git orada uyu daha güvenlidir Taksim'de başına iş gelmesin sonra ;)
sen battaniye değil başka bişi istiyosun gibi shahahj
Uzağım sana getiririm
Gel sargm bitiyor kac dk gelirsin
Ankaradayım canım
Trenle gel bekliyorm ya da ucakla
Bekle geliyom
Kolay gelsin rast gelsin Hüseyin abi hayırlı işler
Feridun abi yeter be abi
Oltayı attık bekliyoruz 🤣
Niye evsiz kaldın
Bide neden erkek belki ben getiricem fnfnfnmd
Belki lgbt : ) renge aldanma derim 😅