İnternet & Teknoloji Nasıl duzelir kaç kez kapatıp actım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Internet turkcell superonline yarim saattır böyle modemi kaç kez kapatıp actim? Güncellemeler+1 yıl Sorun düzeldi tesekkür ederim :) Nasıl duzelir kaç kez kapatıp actım? Cevapla İnternet Soruları Turkcell Soruları Modem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 585 cevap paylaştı. Yaninda baska kucuk bir kutu daha varsa onu da kapat 5 dk beklet sonra ac.Modem icinde hemen kapat hemen cat diye acma. Beklet. 0 0 Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bu sizlik bir durum değil müşteri hizmetlerine arıza kaydını bırakın bir kaç saate halolur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Konuştum bölgede kesinti varmiş tesekkur ederim yorum icin Yorumla mayztimes +1 yıl Rica ederim aynı ilde olsaydık daha çok yardımcı olurdum ama duzelir Yorumla Soran +1 yıl Insallah Yorumla mayztimes +1 yıl Hadi gözün aydin Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim :) Yorumla mayztimes +1 yıl Rica ederim Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Müşteri hizmetlerini arayıp, sorunu söyleyebilirsin. 0 0 Yorumla
Kabadayıreco01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müşteri hizmetlerini aradın mı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aradim bölgede sorun var dedi 17de hallolacakmis Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl İşin yaş Yorumla Soran +1 yıl İstanbul gibi bir yerde bu olur mu yaa Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Yıl olmuş 2023. 2024 olacak neredeyse Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl boş ver. Naber sen nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Iyiyim siz Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl İyiyim teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaninda baska kucuk bir kutu daha varsa onu da kapat 5 dk beklet sonra ac.
Modem icinde hemen kapat hemen cat diye acma. Beklet.
Bu sizlik bir durum değil müşteri hizmetlerine arıza kaydını bırakın bir kaç saate halolur
Konuştum bölgede kesinti varmiş tesekkur ederim yorum icin
Rica ederim aynı ilde olsaydık daha çok yardımcı olurdum ama duzelir
Insallah
Hadi gözün aydin
Tesekkür ederim :)
Rica ederim
Müşteri hizmetlerini arayıp, sorunu söyleyebilirsin.
Müşteri hizmetlerini aradın mı
Aradim bölgede sorun var dedi 17de hallolacakmis
İşin yaş
İstanbul gibi bir yerde bu olur mu yaa
Yıl olmuş 2023. 2024 olacak neredeyse
Evet aynen
boş ver. Naber sen nasılsın
Iyiyim siz
İyiyim teşekkürler
Rsetle modemi