AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
çünkü sevgimiz aşkımız her şeyimiz yalan ve siz ayakta uyuyorsunuz
Karakter meselesi
Sen öyle san. Neredeyse tüm erkekler aynıdır. İyi uykular size
Öldüm gülmekten 😂😂😂😂
@Kircicegiiii prenses yaa masal prensesi
Şerefsizlikten başka bir şey değil Allah kurtarmış seni ve her seferinde başka üstelik aynı kıza bakan seni gerçekten sevmiyordur aklı o kızda da kalmış belli ki
Bencede aklı o kızda kalmış kendi gibi birisini bulmuş diyelim
Üzülerek söylüyorum ki seninle biraz takılmış ciddiye almamış seni ve cümlelerini.
2 senede hiç mi sevmez yaa köpek gibi kesti peşimden derdine neydi
Yani ne desem bilemedim sizin için. 😕
Seni kıskandırmak için yapmıştır diyeceğim ama bunlar normal tavırlar değil. Hazır kurtulmusken sakın arkana bakma , en fazla üç gün üzülürsün ve gecer..
Öyle evet üzülme sürem olucak o zamanda da unutmaya bakicam
Detayı okumadım, başlıktaki sorunun cevabı tamamen abazanlik, senin yasını tutacak değilim geldin yeniler diyor cocuk
Pislik hepsi o yuzden. Aklinca oyle unutucak.
yalnız mı kalsın hemen yerini doldurması lazım
Kiskandirma amaçlı olsaydı şayet bir kişiye değil bir çok kişiye atardı demekki o kızda bulduğu birşeyler var bence ona yol ver gitsin
Bencede kıskandırma amaçlı değil hoşlanıyor büyük ihtimal
Çoğu erkek yapıyor maalesef kıskandırma amacı olabilir sonra pişman oluyorlar.
Ayrılma bahanesi arıyor. Sınıftaki kızdan hoşlanmaya başlamıştır büyük ihtimal. boş ver gitsin.
6 aydır mi hoşlanıyor yani daha önce de istek atmıştı bende kizmistim
Ola bilir. Neden olmasın?
onun zaten evlenesi yoktu senden sıkılmıs bahanesi de bu olmus. biraz dolansın yokluga düsünce yine eskilerini yoklamaya baslar
Bizde geldigi gibi göndeririz böylelerine ihtiyacımız yok
boş ver sen dersini çalış, böyleleriyle işin olmasın zaten.
Teşekkür ederim
Eski sevgilim 1 aysa 150 civarı erkekle takipleşti ben 0
Bak sana bir şey deyim mi isterse 1000 kişi ile takiplessin zoruma girmezdi ama her tartismadan sonra aynı kıza ve sadece ona istek atması çok zoruma gitti eğer öyle başkalarına istek atsaydı derdim benj kiskandiriyor bunun o kızdan vazgeçemediği çok belli
Seven etmez ki sizi sevmemis hemen farkli arayışlar
Bir bisiktetten düşmenin veya ayrılmanın en iyi ilacı baska bisiklete binmektir
Ne alaka yaa sürekli farklı bardaktan su içmek gibi Arayista o zaman bu
Aradığını bulamassa ya da istediğini vermess3n baskasına yönelir şöyle düşün su içtiğin vardak susuzlugunu gidermeye yetiyormu ya da bardakta bir cizik mi var vs. Bağdağı değiştirirsin ya da yenisini alırsın ihtiyaç meselesi
Ya iki yıldır kızları aklında tutmuştur ya da inadına yapıyodur
Yok o kızla aynı siniftalar zaten
İlgi o. su oldukları için gidenin yerini hemen doldurma peşindeler
Demi ahahahah çok haklısın doldursun bakalm mutlu olamasin bir şey istemiyorum zaten
Genelde kafa dağıtmaya çalışıp üzülmemek için kafalarını meşgul etmeye çalışıyolar
Ama sadece o kızı takip ediyor ve sürekli o kıza her tartisma sonrası istek atıyor
Senin rahatsız olduşunu bildiği biriyse onun için yapıyo olabilir ama öyle bişey yoksa muhtemelen o kız aklının bi köşesinde
Normalde kızı takip etmiyordu sonradan bir defa kavgamız olmuştu o zaman istek atmıştı kıza sonra ben çok sinirlenmistim baya bi özür dileyip çıkarmıştı ki o zamanlar tek o kıza atmamisti kızın arkadaş çevresine de atmıştı tekrar tartisinca tekrar sadece o kıza istek atmis ve onu takip ediyor
Bence bu ilişki bi gözden geçirilmeli derim
Sonrasında üzülen sen olma da
Vallahi ben öyle insan değilim başka erkekleri genelleyip herkes öyle zannetme
Yok zaten bana karaktersizleri geliyor ahahahahwhwh
E hanımefendi ince eleyip sık dokumak lazım. Bahtın açık olsun inşallah
Amin inşallah tek duam nasibim çıksın karşıma inşallah yanlış insanlarda kendimizi harcamayalım teşekkür ederim
İnşallah hakkında hayırlısı
Yeni birilerini bulmak için olabilir. Ama ayrılır ayrılmaz da eski sevgiliye biraz ayıp sanki :)
Yaa zaten ayrıldıktan sonra sevgilisi olabilir ama her tartışmada gidip sadece aynı kişiyi takip etmesi çok mantıklı gelmiyor demek ki beni aldatmış belli
Sadece aynı kişiyi takip ediyorsa bu maalesef aldatmaktan başka bir sonuca varmıyor
Bencede öyle teşekkür ederim
Ne demek rica ederim bu arada mutlu olun kendinize değer verin böyle boş insanlar için kafanızı yormayın üzülmeyin sadece söylemek istedim iyi geceler :)
Yaaa çok iyisiniz çok teşekkür ederim inşallah hepimizin karşısına en güzel en iyi insanlar cikkwr
Amin inşallah:)
Sırtlanmış... Daha kimler girecek hayatına kimler çok gençsin
Cevap basit; düşen egolarını tatmin edeceklerini sandıkları için.
Demek ki o kizda gözü var ya da onunla görüşüyor
Büyük ihtimal görüşüyor
Uğraşma giden birini getirmek icn uğraşma kimse senden daha değerli değil çok çektim ben dünyam yikildi üzülürsün uğraşma sal gitsin unutma ki sana değer veren biri olacsk eger görüşüyorsa o bu işi değil kendini düşün boş ver
Teşekkür ederim
Aç horoz kendini tavuk ambarında sanırmış?
Ahahahah çok iyi kendini bir şey sanıyor
Kendini bir şey sansa sevdiğine sahip çıkardı. Bozuk para bile daha değerlidir böyle tiplerin yanında;
Demi haklisiniz
Unuttum kelimesi unutamamanın diğer adıdır. Bir rüyaydı rüyadan uyandım o rüyayı unut gitsin.
Ben rüyalarımı hiç unutamayan birisiyim
Unutmak kolaydır o rüyaları unutturacak yeni rüyalara dalmalısınız?
Teşekkür ederim:))
Rica ederim. Geçmiş için üzülürsen gelecek için adım atamazsın bunu bilmeni isterim.
Çok teşekkür ederim :))
Rica ederim iyi davran kendine. Seni senden başkası 🧐
Asla düşünmez
😔😔
İyisindir. Umarım
Burdaki yorumlardan sonra baya bi kabullendim durumu şu an iyiyim biraz daha kendimdeyim
Çok iyi senin adına sevindim. burada fazla uzun yazılmıyor daha açıklayıcı anlatırdım.
Boş yol ver yazma ona
Yok zaten o kavgadan sonra yazmadım yazmam da kendimi küçük düşürecek değilim
Seni kiskandirmaya çalışmış ya böyle. erkeklerden uzak durun helalinizi bekleyin ben hiç sevgilim olmadı mesela hiç o duyguyu yaşamadım
Valla bende nasibimde bu var sandım çünkü cidden ilk defa bir kisiyi böyle güzel sevmiştim öyle zaten bundan sonra nasibimizi bekliycez
Amin insallah hepimiz için
Hahahahaha nasibimi bekledim diyip biriyle tanışmak istiyor çocuğa bak. Sözde eli harama değmez ama yatmadığı kalmamıştır böyle mi kandırıyorsunuz şimdide
Bana mı dediniz benim hiç sevgilim olmadı hanımefendi utangacim kızlarla. birturlu konusmaiyorum elim ayağım titriyor kızlarda bana yanaşmıyor hep böyle. gitti İlk olmak isterseniz tanisalim
Kıza demişsiniz pardon
Kıza demedim sana diyorum. burada bi kaç erkek daha çıktı karşıma benim hiç sevgilim olmadı utangacım falan diyorlar kızlarda aa ne güzel temiz çocuk diyip yanaşıyor sende bunlardan bir tanesisin. 20 yaşındayım ama aklım başımda yol al
Yemin ederim sevgilim olmadı ama sen bilirsin kimse. inanmiyor zaten ah ah utangaçlık bitirdi beni
Bide yatmadigi kalmamıştır diyorsun nerden biliyorsun yanimdamiydin ben zina yapmam. Okadar basitki insanlar. icin zina herkesi aynı kefeye koymayin
Yenisini bulmak için
Bulmuş zaten
Ayrıldıktan sonrası kimseyi bağlamaz
Ayrılmadık sadece kavga ettik
soruda oyle demiyo ama gizli üyeeee
@sincos44 ayrilmisiz ama bende bilmiyorum herkes öyle yazmış bende öyle yazdım ahahahaah
Çapkın erkeklere yüz verenlerde kabahat
Valla böyle birisi olduğunu bilsem konuşmazdim 2 senede taniyamamisim
Bizim Türk kızlarının hatası gideri olan erkeklere bakıyorlar aldatılınca başlarına neler geliyor.. Ablam eniştemin bir fotoğrafını yakaladı yarıldık sebebi diyor bize ama ayrılmadılar biz toparlıyoruz
Bak Allah var sana şunu deyim çocuğu gorsen kimse suratına bakmaz o derece çirkin herkes bana dedi ki bunla mi konusucaksin güldüler falan ama ilk başta zaten bakmadim ama benle arkadaş oldu sonra dan onu tanıyınca iyi gibi geldi sevgili olduk
Ben kötü bir şey istemiyorum sadece ilişkim ciddi olsun istiyorum iki günlük konuşacağım insan olmasın tipi benim için önemli degil ama artık kendine bağladı beni
Benim bir arkadaşım senin sevgilinin sana yaptığını eski sevgilisine yaptı kız şimdi başkasıyla evlenince bizim arkadaş ta Amerika’ya gitti
Ayyy iyi olmuş mutsuz olur inşallah hep gıcık oldum şu an ahaha kusura bakmayin
Oturup yas mı tutsunlar
Ayrilsaydik da onu bunu takip etseydi ayrılmadan beni çıkarıp hep aynı kıza dönmesi mantıklı değil bence
Çoktan ayrılmışsınız senin haberin yok
Aynen sonradan öğrendim ahahahah instadan çıkarınca beni
Dedim ne oluyor
Gerçekten sevmiyormuş demek ki boş ver sende seni seven birini bulursun
İnsallah herkesin hakkında hayırlısı olsun
Hayırlısı
Yasmi tutucaktı ne bekliyodun afedersin?
Karaktersiz misin ayrılmadan başka kızlara mi koşuyorsun sen ayy sinirlerim bozuldu ben ne soruyorum siz ne yapıyorsunuz
Haddini bil karakterimi sorgulayamazsin kendine gel
Sana demedim zaten ona dermiş gibi sana anlattım üstüne alınma ahahaha
Bütün yazılarını okumadım tamamen konuya tam hakim değildim hakliymişsin kusura bakma 🙏
Hiç sorun değil olabilir ama böyle sert yaklasmasaydiniz sadece teşekkür ederim yine de iyi geceler
Doğrudur sizede iyi gecelerr
Sevmedikleri için vefasız oldukları için
Sadık değiller işte Sadık olsalar her şey çözülecek
Ayrılmadan da yapıyorlar ki
Ayrılmadık ki ahahahahah ayrılmadan yapti pislik iste
😂 alçak puşt
Boşta kalamiyorlar çünkü
Bu size karşı sevgisi olmaması ile çelişkilidir
Peki bir şey daha sorucam bu adam 2 senede hiç mi sevmemiş daha önce ayrıldık köpek gibi peşimden koşuyordu simdi kavga ettik sadece neden hep aynı kişiye istek atıyor
Size karşı sevgisi olmayan kişilerde sizinle zaman geçirmekten mutlu olabilir ve keyif alabilir, çünkü birçok insana göre yanlız olmak sevmediğin insanla olmaktan çok daha zordur, muhtemelen siz onun sevdiği değil yanlızlığını giderdiği bir limansınız
Ayyy çok kötü oldum şu an sanki böyle insanlar bir şey söyledikleri zaman aydınlanıyorum şu an anladım öyle gibi evet
Sen istediğini vermediysen normal
Boşluktan
Sana uygun değil unut
Genelde arayista oluruz o zaman
Yalnız kalmaya gelemez ya da çapkındir
O senden sıkılmış yeni heyecan aramış sadece
Onlar olgunlaşamamış bebeekklerr 👀
Yapacak bir şey yok geçmiş olsum
Artık bekar olduğu için ama hızlı olmuş
Boş mu duracaktı?
O erkeklerin allah cezasını versin
Beş parmağın beşi birmi niye genelleme yapıyorsun
Efsane geri döndü demek isterler
çivi çiviyi söker kuralı
Back is town :D
Kısıtlama olduysa patlama yaşıyordur
hiçbir zaman bunu yapmadım
Herkes değil genellemeyelim
Sanki onlar siz olmaz gibi ihtiyaç diyelim
O uygulamayı kullanmıyorum
Boşluğa düşmemek için
Ama karma ona dönecek yaa boşluğun en alasını görecek
Napalm 40 gün yas mı tutalım
Yas tutun demiyoruz ki zaten senin sevgilin her tartismanizdan sonra aynı erkeğe istek atsa ne düşünürsün sahsen ben o kızı bana tercih ettiğini düşünüyorum
O kızda hazırda bekliyor sanırım
Öyle ki her zaman zaten hadi diyelim hic konuşmadı ama farkında zaten sevgili de olduğumuzu biliyor
Artık özgürdür de o yüzden
Tek birisine istek atiyor bi ayrıldık deseydi bana yaa
Öyle olduysa hata yapmış tabi.
E ayrılmadan takip edince kızıyorsunuz
Bu boşluk veya unutma psikolojisidir bana göre
O kız kim bu arada neyi oluyor
Kizla normal bi samimiyeti yok sadece servisten tanıdığı birisi ve kizla benim ortak arkadaşım vsr kiz bizim uzun zamandır sevgili olduğumuzu biliyor benden önce tanıyordu kızı ama instadan takiplesmiyordu biz sevgili olduk 1.5 sene sonra büyük bi tartışma oldu kıza istek atmis niye attın dediğimde öyle servisten tanıyorum demişti sonra özür diledi yalvardı yakardı çıkardı ve instadan sadece kiz olarak beni takip ediyordu sonra yine büyük bi kavga ettik bu sefer beni instadan çıkardı kıza istek atmış ve en önemlisi daha önce kiz için aptalın teki falan demisti
Aldatılıyor olabilirsin
Demi büyük ihtimal öyle ondan vezgecemedigine göre
İhtimal yok bence kesin İhanet etmiş, ediyor sektir et onu
Öyle evet teşekkür ederim düşünceniz icin