Erkekler ayrıldıktan sonra neden sosyal medyada bir anda kızlarla takipleşir? Ve kızlara beğeni yapar sürekli instagramda?

Bir anda birsürü kızı takipleşmesi ne anlama gelir? Sürekli kızların fotoğrafını beğenmesi? 1 ay oldu ayrılalı benden ve ayrılma sebebi onu çok yıpratmam üsteleme olarak söyledi başka problemimiz yoktu 7 ay çıktık ve birsürü güzel anımız vardı. Güzel anıları nasıl unutabildin dediğimde unuttum hiçbiri yok aklımda dedi nasıl kolayca vazgeçebildin dediğimde de çok yıpranan bıkan vazgeçer dedi. Bu konuşmadan sonra ona 1 hafta mesaj atmadım beni ailemdeki insanları whatsapptan rehberinden silmiş sizce hayatına yeni biri mi girmiştir? Ve beğendiği kızlar hep açık giyinen kişiler yani bana yapma etme dediği tarzlarda giyinen göbeği açık açık giyinen kızlar çok üzülüyorum lütfen bişeyler yazın sizce pişman olur mu? Birbirimizi gerçekten sevdik ve ayrılma konumuz cidden çok saçma
Erkekler ayrıldıktan sonra neden sosyal medyada bir anda kızlarla takipleşir? Ve kızlara beğeni yapar sürekli instagramda?