İnternet & Teknoloji 2 ay Telegram mi whatsapp mi sizce? NaneLimon__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hangisini daha cok kullaniyorsunuz? Telegram mi whatsapp mi sizce? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Gastronomyy Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% 2 ay Sosyalde ve borsa için Telegram kullanıyorum. Whatsapp ise sadece iş ve iş arkadaşları için kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Telegram kullanmıyorum wp de çok aktif degilm bütün gruplar sessizde sevmiyorum pek pıt pıt mesaj Yazmayı 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Telegramı başka şeyler için kullanıyorum 0 3 Yorumla NaneLimon__ 2 ay Ne icin Yorumla gacar4886 2 ay Gruplar var orada şeyler işte orada rahatlıkla izliyorum Yorumla gacar4886 2 ay Sen ne kullanıyorsun Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Whatsapp 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 15,7b cevap paylaştı. whatsapp 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sosyalde ve borsa için Telegram kullanıyorum. Whatsapp ise sadece iş ve iş arkadaşları için kullanıyorum.
Telegram kullanmıyorum wp de çok aktif degilm bütün gruplar sessizde sevmiyorum pek pıt pıt mesaj Yazmayı
Telegramı başka şeyler için kullanıyorum
Ne icin
Gruplar var orada şeyler işte orada rahatlıkla izliyorum
Sen ne kullanıyorsun
WhatsApp kullanıyorum
WhatsApp kullanıyorum
Whatsapp
whatsapp
Özel konular için Telegram …
WhatsApp
WhatsApp
Telagramın kuytu köşe oluşunu seviyorum