bende bip yükledim ama hepsi o izinleri istiyor kardeşim. waatsap'ın yaptığı şimdiye kadar yaptığı şey için izin almak. adam zaten yıllardır evini gözetliyor ve dinliyor, şimdi gelmiş sana izin ver bunun için diyor sen yok diyorsun. ben evimi gözetletmem. iyide zaten adam yapıyor bunu, şimdiye kadarda yapmış. diğeride yapabilir. bakalım 8 ocak'a kadar bekleyeceğim ne olacak durum.
o zaman neden avrupa birliği ülkelerini kapsamıyor bu sözleşme? bizim ne ayrıcalığımız var? eskiden bu aldıkları bilgilerden dolayı onları dava edebilirdik ama şu an tüm hakları biz ellerine verdiğimiz için böyle bir imkanımız olmayacak.
@SelinBilgiç :biz devlet olarak başedemiyoruz bunlarla ancak erişimi engelliyoruz. o yüzden bizim gibi ülkeleri dikkate almıyorlar. telegram rus yapımıymış, ben yandex'i bile bu yüzden sevmiyorum. o yüzden telegram yüklemem. bakalım ihtiyaçlar neyi gösterecek?
WhatsApp. Mark Zuckerberg çıkıp verilerini kullanmama izin vermezsen uygulamalarımı kullanamazsın dedi diye mi tepki vermeye başladınız? Zaten yıllardır verilerimiz çalınıyor ki, Mark Zuckerberg nasıl zengin oldu sanıyorsunuz? Hangi bir uygulamasında reklam var, hangisi ücretli düşünün bakalım.
Kardeşim herkes bunu çok farklı anlamış.. Fotoğrafların, mesajların facebook'ta paylaşılacak sanıyorlar, herkes görecek korkusu var.. Halbuki facebook şirketi sadece bu bilgileri alacak, veri tabanına kaydedecek.. Zaten baştan beri kayıt ediyorlardı ki ne değişti. 😅
Hayır yani ben anneme ekmek alayım mı diye yazdığım zaman facebook'ta mı kayıt edilecek yani 😂 Veya resim paylaştığımda, direkt oraya mı yansıyacak.. Herkes korkudan ne düşüneceğini şaşırmış 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 528 cevap paylaştı.
Her ikisini kullanıyorum. Whatsapp legal Telegram illegal diyebiliriz. Çünkü telegram da film paylaşımı yapıyorlar müzik paylaşımı pdf paylaşımı yetişkin içerikler her şey var. Telegram da o kadar güvenli değil diyorlar. Ama işlevsellik olarak whatsapptan daha iyi.
Telegram Rus yapımı olduğu için güven vermiyor. Daha önce Rus yapımı yandex browser kullanmıştım uygulamayı ara ara kasıtlı olarak Rusça yapıp Rusça satıyorlardı resmen. O milliyetçilik hareketleri nedeniyle Rus uygulamaları hoşuma gitmiyor
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Whatsapp. Silinirse Bip'e geçmeyi düşünüyorum; ama iş yerinin ne kullanacağına bağlı. (Wp grubumuz var da.) Telegram hiç kullanmadım; ama güvenli olup olmadığından da emin değilim.
Ya bir insan provokatör olduğunu bu denli belli eder mi? Sırf BIP kullanıyorum dedim diye cevabımı beğenmemişsin... Sen olmasan da ben sana dürüst olayım... Beğensen şaşırırdım... Beğenmemekle benim ne kadar haklı olduğumu ve senin ne derece toplum düşmanı bir provokatör olduğunu onaylamış oldun.. ;) Ne kadın hakları ne insani değerler.. hiç birinde samimi değilsin.. amaç sadece provokasyon..