Hangisi daha iyi
Whatsapp 💙
Telegram 💚
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şimdi whatsapda mesaj düzenleme özelliği var mı hayır yok telegramda var mı evet var
müzik botları var mı whatsapda konferansa ekleyebilir misin ekliyemezsin telegramda yapabilirsin biriyle konuşuyorsun mesajları silmesi lazım telefonu sende değil o Ankara'da sen almanyada puştluğuna silmiyo inat etti whatsapda herkesden silemezsin dimi ama telegramda herkeslerden silebilirsin whatsapda konuşuyorsun biri ss aldı fark edebilir misin edemezsin telegramda fark edebilirsin whatsapda ses olmadan mesaj atabilir misin hayır atamazsın telegramda atabilirsin ses duymaz whatsapda sessize al seçeneği var sadece zamanlı mesaj gönderme telegramda var peki whatsapda var mı hayır yok daha gelmedi geldiyse araçlarla falan telegramda sıkıştırılmış dosya gönderebilirsin kayıtlı mesajlar bölümünde notlarını günlüklerini falan istediğin herşeyi oraya atabilirsin whatsapda var mı böyle bişey hayır yok çok geniş bir grup kontrol ayarı var telegramda whatsapda var mı hayır yok siz söyleyin whatsapmı telegrammı telegramda 1 den fazla telefona giriş yapabilirsin mesajların gitme derdi yok gönül rahatlığıyla telegramdan istediğin kadar cihazlara giriş yapabilrisin whatsapda böyle bişey yok TABİKİ TELEGRAM SİZ PEKİ
Telegram kesinlikle daha iyi. Whatsapptan iyi bir çok uygulama var aslıdna Bip bile Wpden iyidir. Whatsapp popülerliği var sadece. Açıkçası silmeyi düşünüyorum bu sıralar.
Önceden Whatsapp derdim fakat artık durum farklı. Telegram gerçekten geniş kapsamlı bir mecra. Alıştığınız takdirde çok daha fazla iş görüyor. Sohbet etme imkanlarının yanında kanal, hzılı müzik paylaşımı ve indirimi, çeşitli botlar, tema ile ses kaydı kalitesi vs.. Epey geniş. Whatsapp'ı kullanma sebebim çevremdeki çoğu insanın orada olması.
Telegram iyidir.
Cevap
7Cevap
Whatsapp tabi ki
WhatsApp (Facebook), yahudi lobisine, Mossad'a, Interpole, MI:6'e ve CIA'e bilgilerinizi satıyor.
Telegram zaten KGB'nin direk KGB'ye bilgilerinizi veriyor.
Yani her türlü yazışmalarınız, konuşmalarınız, slak gibi çekip attığınız kredi kartı fotolarınız neyim hepsi darkweb'de açık artırmayla satılıyor.
Islev olarak telegram
Ama yayginliktan dolayi whatsapp
Whatsapp kullanıyorum alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçilemiyor
WhatsApp’ diyorum
millet whatsap demiş ama telegram daha iyi bence
Telegram kullanmıyom wp de haftada bir girerim
Discord
Watsap
Whatsap candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?