İnternet & Teknoloji WhatsApp mı, Telegram mı? Neden? Kriminal_Kalp Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Whatsapp mı Telegram mı neden? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme WhatsApp mı, Telegram mı? Neden? Cevapla WhatsApp Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. WhatsApp çünkü daha iyi 0 0 Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Whatsapp ilk zamanlarından beri ona alışkınım ve çevremdeki herkes kullanıyor telegram ı ne kullandım ne de pek bilirim 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Anladım Yorumla
yildizgezegeni23 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Wp daha rahat geliyor 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Peki. Elazığlı mısın? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Telegramda herkes yokki sarmiyor wp en iyisi 0 4 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Hımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen sence Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Numara gizliliği için telegramın yeri ayrı Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Sen ne diyorsun Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Whatsap daha iyi ona alıştım 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Hımm Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Whatsap 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Peki Yorumla
BUKET0606 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Wp tabikide 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
WhatsApp çünkü daha iyi
Whatsapp ilk zamanlarından beri ona alışkınım ve çevremdeki herkes kullanıyor telegram ı ne kullandım ne de pek bilirim
Anladım
Wp daha rahat geliyor
Peki. Elazığlı mısın?
Telegramda herkes yokki sarmiyor wp en iyisi
Hımm
Aynen sence
Numara gizliliği için telegramın yeri ayrı
Sen ne diyorsun
Whatsap daha iyi ona alıştım
Hımm
Whatsap
Peki