- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben bunu sorun etmezdim ama nedenini merak ederdim. çünkü insan sevdiği kişiyle sürekli bir arada görünmek ve olmak ister yani mesela birlikte fotoğraf çekilseydik ben mutlaka paylaşırdım çünkü sevgilimi çok severdim.. ama o bunu yapmıyorsa mutlaka bir nedeni vardır diye düşünürdüm belki de sevmiyordur sevgili olaylarını insanlara göstermeyi ya da reklam yapmayı ya da bizim bilmemiz yeter demiştir belki de.. yani duruma göre karar verirdim ben genel bakarsak da Sosyal medyaya çok önem vermiyor olabilir. Bazı insanlar sosyal medyayı sadece haber almak veya arkadaşlarıyla iletişim kurmak için kullanır. Bu kişiler için, sevgilileriyle fotoğraf paylaşmak, önemli bir öncelik olmayabilir.
Fotoğraf paylaşmaktan utanıyor olabilir. Bazı insanlar, sosyal medyada fotoğraf paylaşmaktan utanır. Bu kişiler, fotoğraflarının başkaları tarafından görülmesini istemeyebilir veya fotoğraflarının beğenilmeyeceğinden endişelenebilir.
Özel hayatını korumak istiyor olabilir. Bazı insanlar, özel hayatlarını korumak için sosyal medya hesaplarını kullanırlar. Bu kişiler, sevgilileriyle fotoğraf paylaşarak, ilişkilerini başkalarıyla paylaşmak istemeyebilir. Sevgilinizin sosyal medyada fotoğraflarınızı paylaşmaması, sizi rahatsız ediyorsa, onunla bu konuda konuşmanız önemlidir. Sevgilinizin neden fotoğraf paylaşmak istemediğini anlamaya çalışın. Eğer sevgiliniz, fotoğraf paylaşmak istemesinin bir nedeni varsa, onu bu konuda destekleyebilirsiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence böyle şeyleri sorun yapmak saçma hatta sosyal medya kullanmasak ne olur ki yani sosyal medyada paylaşmayınca insanlar birbirini sevmiyor mu oluyor, benim annem 35 yıldır evli hiç sosyal medyada kullanmıyor babamla doğru düzgün fotoğrafı da yok hatta babam da çok kullanmaz 3-4 tane fotoğraflı bir şeyi var o da iş yerinden arkadaşları falan, sen bence insanlar bu sosyal medya olayını fazla gereksiz anlam yüklüyor.
Gerek yok ki ben eğer birisiyle birlikteysem evleneceksen evlendiğim zaman zaten herkes duyacaktır her sevgilim olan kızı da sosyal medyada reklam yapmayı saçma buluyorum tamam gerçek hayatta hiç sevgilim olmadı ama olsa bile ben ikide bir de tutup da sevgilimi reklam etmeyi ya da eşime sosyal medyada fotoğraf paylaşırım reklam etmeyi doğru bulmuyorum.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Benim ilişkimden örnek vereyeyim. Biz ikimizde instagram ve twitter kullanıyoruz sadece ve bu 2 platformda kendi resmimiz hiç yok sadece profil fotoğrafında ve o da çok belli olmayan uzaktan çekilmiş fotoğraflar. İkimizde bu durumu problem etmiyoruz aksine doğru buluyoruz.
10 Yorumla
+1 yılPaylaşılsa güzel olur ama çevrenin dili susmuyor ayrılınca. "Niye ayrıldınız? Ne zaman ayrıldınız? O mu senden ayrıldı? Sen mi ondan ayrıldın?" yok şöyle yok böyle derken insanın unutmasına bile doğru düzgün imkan bırakmıyorlar. İnsanın "Yeteeeeer! Bir susun artık."diye bağırası geliyor sonra. Onun için hiç paylaşmadım. Nişan, söz vs. olmadığı sürece de paylaşmayı düşünmem.
10 Yorumla
+1 yılpaylaşmasın zaten ne gerek var bu tip şeylere ben haz etmiyorum millete reklam etmeye gerek var mı? Sevgi derinlerde yaşanmalı gösterişten uzak olmalı
18 Yorumla- +1 yıl
Herkes duyacak olmmm
- +1 yıl
Tarzım değil kıskanç adamım ben
- +1 yıl
O da kıskançtır ve bilinsin istiyordur, net
- +1 yıl
Bilinse kime ne faydası olacak bu kadar mı güvensiz net 😂
- +1 yıl
Güvenle alakası yoktur. Varsa bile dışarıya güvenmiyoruzdur
- +1 yıl
Bu konu da haklı olabilirsin kadınlar yamyam gibi bekliyor elde avuçta ciddi mana da adam kalmadı
- +1 yıl
Gerçekten hemcinslerim fena 😒 erkeklerin böyle olmasına alışmıştık diyelim ama kadınlar uuu
- +1 yıl
Fenalar başa belalar cidden nefes kontrolü bilem yapmaz oldular :))
+1 yılİşte riskli bir durum gerçekten buna ilgisi olmadığından mı yoksa kendini ifşa etmek istemediğinden mi jdbfn
10 Yorumla
+1 yılsevgilime asılan kıza ayar çekiyorumdur video temsili 😂😂
babanaaa mı ben onun kadınıyım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
shsja delirtmeyin insanı
+1 yılBence sorun değil ya (benimle sevgili olduktan sonra tüm sosyal mecralarda elini eteğini keseceği için paylaşamayacak 😀)
12 Yorumla- +1 yıl
Kesin çözüm
- +1 yıl
Bence de ahahahs
+1 yılÖyle öpüşmeli vs li foto koymazdım kesinlikle ama sağır sultan o kadının bana ait olduğunu benim olduğunu bilsin isterdim.
17 Yorumla- +1 yıl
dimi ama aa 😃
- +1 yıl
Hem ne demiş atalarımız düğün yapın ki kimin kimde olduğu belli olsun yalnızca evin içi mahremdir 😊✌
- +1 yıl
Böyle bir söz var mı cidden
- +1 yıl
Bilmeem :D yoksada artık var :D
- +1 yıl
Uydurukçuuu 😃
- +1 yıl
Haadsizzzz
- +1 yıl
😛😛
kişiden kişiye değişir ilişkinin yapısına göre değişir ama bence sorun, ben sorun ederdim yani, sence değil mi?
19 Yorumla- +1 yıl
Ben de sorun ederim
- +1 yıl
Herkes aynı fikirde olmayabilir gayet doğal :)
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
İyisimi konu kapansın 😄
- +1 yıl
Kesinlikle doğru..
+1 yılHayir bence sorun degildir tam tersi gayet güzel bir davranıştır çünku insanlarin nasil bakacagini bilemezsin kimisi güzel bakar kimisi çekemez nazar eder ve temiz güzel bir sevgiyede nazar gelmemesi çok güzel bana göre 😊
10 Yorumla
+1 yılYedekler vardır.
Sizinle birlikte olması iş hayatını olumsuz etkileyecektir.
Sizi ailesinden saklıyordur.
Siz onun hayatında önemli bir yerde değilsinizdir.
Sizden ayrılmıştır
10 Yorumla
+1 yılolabilir, araştırmak gerekir, arkasındaki motivasyon ne diye... üniversitede sevgilim vardı, stajdayken müdürü görecek diye çekinip elimi bırakırdı bazen dışarda.. müdürü beni sevmezdi ben de müdürünü 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBende paylaşmıyorum 2 çocuk babasıyım, ciddi bir ilişkiye dönmediği taktirde yersiz kötü örnek ve psikolojik sorunlara yol açar. Çevre baskısından hoşlanmıyordur veya normal yani. Abartılacak bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılOoo bence bu ciddi bir sorun. Sosyal medyasının her bir noktası benimle dolu olmalı 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana yine bebişim 😌
- +1 yıl
🩷🩷
u +1 yılSorun değildir çünkü ben de paylaşmam insanlara yayın yapmaya gerek duymuyorum.
Yeri ve zamanı gelince gerekli gördüğüm kişilere sevgilim olduğunu belirtmek yeterli.
Ya da ilişkisi var olduğunu profilinde yazması kafi.10 YorumlaZamanı vardır her şeyin hemen öyle sevgili olduk paylaşalım nazar değer nazar 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Nazara nazar kaç yazar djdk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte bira ictigimiz bir resmi attı ama beni etiketlemedi gerek yok ergen miyim ben dedi alındım
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
+1 yılHic bi sevgilimle fotograf paylasmadim bugune kadar. Bence belli boyutta olmayan bir iliskide beraber fotograf paylasmak gereksiz. Gormemisin bi sevgilisi olmus...😀
10 Yorumla
+1 yılNeden sevdiğim kadını veya kendimi sosyal medya gibi leş bir yerde paylaşma gereği duyurayim ki?
Sevdiğimin olmasini illa herkesin bilmesi şart mı?
Ne gerek var ki10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılBunu konuşup çözerdik sevgilimle/ eşimle çok fazla görüntü olması benim tarzım değil zaten. Aslında her çiftin tarzı farklıdır çok ta dert etmem. Fazla görsel paylaşımı başta bana göre değil zaten.
10 Yorumla Beni göstermesi şart değil bunu bende istemem.. ama hayatında ben olduğumu gösterecek davranışlar hareketler belirtiler görmek isterim muhakkak
10 Yorumla
+1 yılHayır değil.
Çalışan bir iş insanı nihayetinde çevresi kadına göre daha geniştir ve bence kimse kendisine ait olanı hiçbir şekilde paylaşmaz.
10 Yorumlakesinlikle sorundur aklınızı açın sizi gostermek istemez ki obürleri kacmasin akraba gorur vs yalan. kendi sevgilimin hesabında bize ayrılmış öne çıkan bile var.
12 Yorumla- +1 yıl
Kız sorularımı dolanmışsın :D teşekkür ederim
+1 yılHayır sorun değildir. Ben özelimi dış dünyaya paylaşmayı seven insan değilim. Nazara çok inanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam beni engelledi sosyal medyasindan diyor ayrı takılalım aşkım ne fotoğrafından bahsediyorsun 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Yuh ilişkiniz ilk ve tek 😃
Cevap sahibi+1 yılValla asko bende ayrildim ;)
- +1 yıl
İyi ettin 😃
İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Bende güvensizlik havası oluşur. Ama kendime dert yapmam. Bir yolunu bulur öğrenirim ben. Ona göre aksiyon alırım
10 YorumlaHep yalanları ortaktır. Ben sevgilimi herkesin görmesini istemiyorum falan filan. Oysa ki yedekte tuttuğu için istemez.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim paylaşmıyor. Ben sorun ediyorum. Sebebini gayet güzel anladım yıllar içinde hala kabullenemiyorum.
10 Yorumla Sevgilimin paylasmamasina pek taklmam ama iş resmiyete döküldüğü zaman da paylasmiyorsa sıkıntı olur.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir insanın sevgilisinin/eşinin paylaşılmayacak kadar özel biri olduğu şahsi düşüncem, kimine göre doğru kimine göre yanlış.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTamam diyelim kıskanıyor.. çok erkek eklidir.. hak veririm bende istemem şahsen.. ama beni gostermeden beni belli eden bir sey paylaşmasini isterdim..
12 Yorumla- +1 yıl
Yüzünü gizlerim ben açıkçası
- +1 yıl
ya da gizli bir hesap açarız ortak onu kulanırız sadece
+1 yılsevgilin kabul etmiyosa birinden çekiniyodur. NETT. bunun üstünde git
10 YorumlaKesinlikle aldatıyor. Bunun başka hiç bir açıklaması yok
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gerekendır.
Millete ne benim manitamdan , özel hayatımdan10 Yorumla
+1 yılSevgilim olsa bende paylaşmak istemem ki o yüzden sorun yok
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılSorun tabi. Bence bu tip insan ile zaten ilişki zordur. O ilişki durumuna da gelmez o iş.
10 Yorumla Çok takmıyorum sosyal medya olayını. Sevgiliyken illa paylaşacak diye bir kaide yok.
10 YorumlaSorun yok gerek yok zaten ne öyle göster amcalara gibi 😄
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Sosyal medyayı aktiv kullanan biriyse, hiç paylaşmadıysa evet.
10 YorumlaBen çok kullanmıyorum sosyal medya. O zamana kadar çok sular akması lazım
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Değildir, göz var nazar var. Kötülükle kafası basan tip çok. Bi maşallah demeye bile dili varmaz.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSorundur ya. Ben paylaşıyorsam ondan da bir story atmasını beklerim.
10 Yorumla
+1 yılBenim için fotoğraf paylaşmaması sorun değil ya.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBen atmam kıskanırlar nazar değer falan hiç gerek yok
10 Yorumla öyle gizli saklı ilişkilerin adamı değilim ben, benim için sorun
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bir ilişki içinde olduğunu sosyal medya hesabında herkesin gözüne sokmak zorunda mı?
10 Yorumla
+1 yılKıskanıyor olabilir bi açıkça karlı tarafla bu durumu konuşmak lazım
10 Yorumla
+1 yılBende tam tersi hep paylasiyor resmimi arkadas
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben paylaşma taraftarı değilim kimsenin bi yerine sokmaya gerek duymuyorum hem nazar değiyor iki gün sonra ellerimiz boş kalmasın
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de hiç paylaşıyorum çünkü yok 😧
Ama ben üzülürdüm herhalde bilemedm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kimden saklıyor ya da neyden çekiniyor olabilir?
10 YorumlaÇok basit sıkıntı büyük demektir sizinle sevgili ama diğer kızlara yürümekten yazmaktan da vazgeçmicek demektir hatta hali hazırda 2 ya da 3 tane vardır bile
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır. Tam aksine gereksiz buluyorum şöyle şeyleri.
10 Yorumla
+1 yılNiye paylaşım işin yoksa ayrılınca birde silmeye uğraş nedir yani bu paylaşma derdiniz anlamıyorum ki
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır değildir. Sorun olarak görenleri anlamıyorum
173 Yorumla- +1 yıl
Anlamazsan anlama
- +1 yıl
Ne çektin be Mario 😅
- +1 yıl
Vah ya 🥹 çok üzünç
- +1 yıl
Ama üzülemem sjksk
- +1 yıl
Çünkü; neden üzüleyim djkd
- +1 yıl
ah acıdı :D kalbimin olması gereken yer
- +1 yıl
Napcaz? Ağlayayım mı 😃
- +1 yıl
Sen ağla 😒
- +1 yıl
Az önce neden üzülüp anlayamayacağımı anlattım :D
- +1 yıl
Ağlayamayacağımı* bugün her şeyi yanlış yazıyorum
- +1 yıl
Damlamıyooo 😃
- +1 yıl
Sus ordan be
- +1 yıl
Ne zaman yanlış yazmıştım ki 😏
- +1 yıl
Hahsaj unutkanlık başa bela
- +1 yıl
Ben de görüyorum şükür kör olmamışız dhsja
- +1 yıl
Sayılmaz :D gözlük kullanıyorum dhsja
- +1 yıl
🥹 + 2 civarı yakını göremiyorum sdhsj uzaklaşın
- +1 yıl
Hayır yok 😃
- +1 yıl
Okurken zorlanıyorum gözlüksüz :D sus be insan seçebiliyoruz ahah
- +1 yıl
yaşlandım he 😃 sen bir kaç kilometre uzaklaş ben sana dur derim
- +1 yıl
Renkli gözlüyüm ya ondan shsj Sınav zamanıydı bundan 10 sene önce falan kitaplardan başımı kaldırmıyordum o zaman ettim ne ettiysem
- +1 yıl
Yeşil, tabii ki 💪
- +1 yıl
Teşekkür ederim :D artık üstünden seneler geçmiş
- +1 yıl
Evet düşündüm 🙄 ama sadece düşündüm mdkd
- +1 yıl
Korkunç geliyor bana :D
- +1 yıl
Adı bile korkunç skks
- +1 yıl
😄 yanii..!
- +1 yıl
Özel bir yere gidiyorsam, evet. Sen de ne meraklı çıktın arkadaş djdja
- +1 yıl
Çok meraklısın sen
- +1 yıl
İşte bana göre
- +1 yıl
İşim olmaz 😅
- +1 yıl
Huyum kurumasın 😅
- +1 yıl
Vay anasını :D
- +1 yıl
Küstüm
- +1 yıl
Düşün bakalım niye
- +1 yıl
😃 barıştım djjs
- +1 yıl
😂👑
+1 yılİlişki bir zamana eriştikten sonra sıkıntı doğabilir
10 Yorumla
+1 yılBence sorun degil. ben mesela fotoğraf cekmeyi sevmiyorum. senede bir iki foto koyariz o kadar
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 496 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sorun olur.
20 Yorumla
+1 yılKime ne gösterecez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medya kapatılsın xndndn
14 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kapatılsın djsj
Cevap sahibi+1 yılHahaha kapatılsın da kadınlar birbirini yemese olur….
Kadın rekabeti daha fena- +1 yıl
Rekabet edecek kadar düşmedik 😃 kendi değerimizin farkındayız
Cevap sahibi+1 yılTamam sevindim ozaman … inşallah öyle olur… bence 3 . Dünya savaşı çıkar 😂
+1 yılSorun olur ilan etmez ise beni
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne