Hadise ayrılmaya karar verdiği eşi Mehmet Dinçerler ile tüm resimlerini sildikten sonra bir daha hiç bir sevgilisiyle resim paylaşmayacağını söylemiş. Sen sevgilinle fotoğraflarını sosyal medyada paylaşma konusunda ne düşünüyorsun?
Saklamam canım kıskananlar çatlasın.
Nazar falan değer... paylaşmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyal medyada sevgilinle fotoğraf paylaşır mısın yoksa sakınır mısın?
Sosyal medyada aktif bir şey paylaşmıyorum. Flört ettiğim bir iki kişi devamlı resimlerimizi durum yapıyordu. Daha sevgili olmadığımı, sadece tanışma aşamasında olduğumuzu söyleyip uyarmışlığım var. Kolay kolay resim çekilmiyorum bile. Hatta burun estetiği oldum ama KS deki yamuk burunlu fotom hala duruyor
Sosyal medya kullanmıyorum FB dışında. Onu da kullandığımdan değil hayatta bir şekilde yollarımızın ayrıldığı insanların bana tekrar ulaşabilmesi için.
Sosyal medyada fotoğraf paylaşıyor olsam sevgilim olsa paylaşırdım. Kıskanırım diyenler de kendi fotoğraflarını kıskansın önce. Sanki insan teşhir etmek için çekiyorsunuz. Fazla anlam yüklemeye gerek yok. O bir fotoğraf, ayrılırsanız bir gün gene bir fotoğraf.
Benim nacizane fikrim, 1 aylık sevgilimse koyarım ama 3 gün filan geçmiş koymam Kendi yolunu kendi çizmelisin aksi takdirde bitmek bilmeyen keşkelerin canını sıkar, hayatı sana siyah beyaz gösterir. Sağlıcakla...
ya sen ne diyorsun şehir billboardlarına bile astırırım sevgilimle fotoğraflarımızı canım sevgilim benim ya onunla paylaşmayacağım da kiminle paylaşacağım
Çok nadir olsada belki. Bana güzel olacagi için pek paylaşma bana göre değil. Ancak sevgilim isterse paylaşırım. Çatlatma kiskandirma bana göre bir hareket değil.
Eşimle paylaşırım ama sevgilimle ayrılık ihtimalim olduğu için nişan, söz olana değin paylaşmak taraftarı değilim. Sonra ayrılınca millet katıp katıp dedikodu yapıyor. Duyuyorum.