Güzel bir gün geçirdiniz, gezdiniz tozdunuz bin tane de poz verdiniz diyelim. Akşam geldiniz, iyilerini seçip hemen sosyal medya hesaplarınıza attınız ama o hiç atmadı. Zaten ikinizin hiçbir fotoğrafını da yayınlamıyor. Bir şeylerden şüphelenir misiniz? Ne düşünürsünüz bu konuda?
Beraber çektirdiğiniz hiçbir fotoğrafı sosyal hesaplarında yayınlamayan sevgilinizden şüphelenir misiniz?
bende sosyal medyada herşeyi paylaşan biri değilim. eşim biz flört ederken (2 yıl kadar) beni face e dahi eklememişti ilk yıllarda sonra ben her defasında buna içerlendiğimi hissettirmiştim ve benim baskımdan sonra beni face e eklemişti. bu seferde her kavga edişimizde ben onu hem telefonumdan hem de face den engelleyip çıkarıyordum. yani resmi bırak face e eklemesi bile sıkıntılı olmuştu. böyle şeylere önem verme ben zaten kullanmıyorum hiç birşey paylaşmam etmem diyordu. doğru paylaşmazdı ama ilk face açtığı dönemlerde paylaştığı şeyler herkese açıktı. bir de resim çektirmeyi de sevmezdi benimle özellikle. selfi ye gıcık oluyormuş güya ama kendi rresimleri bir sürü telefonunda (paylaşmıyor hiç bir yerde) biz nişanlandık ettik, bir kaç tane fotomuz vardı sadece, bigün bundan birşey istedim ne istersen yapıcam söz demişti. whatsaap profil fotosu yap nişan fotomuzu dedim. yapmadı:) ben çok içerlendim. biz nişanlıyız herkes tanıyor neden halen koymuyor resmimizi diye. ama ben koyduğumda mutlu oluyordu hatta ben orda çirkin çıkmışım, diğerini koy bile diyordu. ben patladım tabi. bir daha ne telefona ne sosyal medyaya asla senle ilgili hiç bir şey koymuycam dedim. sende beni koymuyorsun madem. face e de ilişkisi yok diye yazdım. nişanlandığım halde düşün. nişanı atmayı düşünmüştüm. bu faceini kapattı.( benim faceimde ekli değildi tabi). sonra uygulamalarda hep engellemiştim. nişanı atıcam diye ablasıgil araya girdi. o kimseye böyle şeyler yapmaz. diye ikna ettiler beni. düğünden sonra ben eşim uyuyorken aldım baktım teline, düğün fotomuzu ve ilk resmimizi paylaşmış ve evliyim diye bildirmiş. bana söylememişti yaptığını sadece arkadaşlarına açık resmimiz (3 tane) ve evli olduğu herkese açık. mutlu oldum tabi. ama hiç söylemedim daha gördüm faceinde paylaştığını diye. bildiğimi bile bilmiyor olabilir. halen de ekli değiliz facede birbirimize. ben onun resmini hiç paylaşmam. onun whatsapp profil fotosunda ikimiz varız. ama ben yeminliyim onun resmini paylaşmamaya.
Şüphelenirim. Çoğu insan gibi gösteriş olsun diye fotoğraflarımızı sosyal medyada paylaşsın istemem ama en azından o günün hatrına 1 tane çekilmiş fotoğrafımızı sosyla medyada paylaşsa iyi olur.
Çok ciddi ve uzun süreli değilse, ne ilişki durumunu değiştiririm ne de foto paylaşırım. belki 2 ay sonra ayrılacaksınız, ne gerek var reklam olmaya. Şunu unutmayın internete yüklediğiniz hiç bir resim tam olarak silinmez. Yarın öbür gün bir bakmışsın 10 sene önceki resimlerin çıkmış karşına.
insanların ailesi var.. özellikle kızların.. ağabeyi, babası aile büyükleri.. bu ne rahatlık deyip sorun çıkaracak çok insan var.. bu konuda anlayışlı olunmalı bir noktaya kadar..
Ben normal bulmuyorum kuzenimde sevgiliyse fotoğraf paylaşmıyor sorduğumda neden paylaşmadığını eşim değil neden paylaşayım dedi. Onlar fotoğraf koyup ayrılınca silmeyi saçma buluyorlar. Eşi değilse gerek duymuyorlarmış. Açıkçası benim anladığım bir durum değil.
abi fotoyu yayınlasam diğerleri görecek. diğerlerini yüklesem başkaları görecek. ben herkesi seviyorum herkese sadakatımı sunuyorum. yüklemesem gönül koyuyor. o yüzden telefon bozuk sonra yüklerim diye geçiştiriyorum. herkesi aynı zamanda idare etmek çok zor. o yüzden herşeyinin gizli olması çok önemli.
Günümüz ilişkilerinin yapaylığının bir göstergesi: Sosyal medya birliktelikleri...
... bundan internetten tanışmayı kastetmiyorum, tanışılabilir, dert değil.
Da, ulan niye her saniyeni, her eylemini sosyal medyada paylaşıyorsun, bas o resimleri ileride çocuklarına göster, yaşlanınca kendiniz bakın da duygulanın, sosyal medyada alakalı alakasız herkes niye görsün, sebep ne?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tavsiye etmiyorum ama yapabiliyorsanız. Aynı anda 3-4 kız arkadaşınızı idare etmek kadar insan hayatına renk katan birşey olamaz. Yakalanana kadar stressiz yüksek adrenlin ve kız arkadaşınızın gerçek güzelliğini keşfetmeye kadar gidiyor. Hele 3 üde çok güzelse mükemmel.
Arkadaşımın sevgilisi her gün en az 2 fotoğraflarını paylaşırdı, 2 senenin son 4 ayını aldatarak geçirmiş, böyle şeylerle güven ölçüleceğine inanmam :D
bende paylaşmıyorum mesela arada diyo atalım diye felan ama bundan şüphelenecek birşey yok çünkü artık sosyal medya da sadece gençler yok teyze, hala, amca, dayı herkes var ve bu kişilerle özelimi paylaşmam
erkekler genel olarak ilişkilerinin gün yüzünde olmasından hoşlanmaz. biz kadınlar birbirimize danışarak sorunları halletmeye çalışırız erkeklerse içlerine dönüktür bu konuda ve özel hayatlarının arkadaş ortamında konusulmasindan hazetmezler. kadınını konuşmaz paylasmaz kimseye göstermek istemez ama içinden geldiğinde bir iki fotoğraf paylaşmak isteyebilir ancak daha sonrasında ya aşkım bunu mu paylaştım çok. çirkin çıkmışım burda gibi laflari da duymak istemiyor olabilir
Eğer akrabaları tanıdıkları falan takip ediyorsa çok yüklenme derim, insanlara hemen göstermek istemiyor olabilir. Fekat arkadaş ortamında bir yer edinmişse otur da düşün derim...
Bende bu güne kadar hiçbir sevgilimi sosyal medyada paylaşmadım, iyi ki paylaşmamışım. şu an hangisi yanımda.. hiçbiri. Bir de fotoğraf silmeyle uğraşamam.
Bir kerede şüphelenilmez, illa her zaman paylaşacak değil. Ama uzun süreli bir ilişkide hiç paylaşmamışsa tuhaf karşılarım. Yani insan bir kere bile mi paylaşmaz? Yadırgayabilirim.
Şüphelenirim ve bu konuda eskiden yaşanmışlık var. Biliyorum o duyguyu yani. Çok acı verici bir durum emin olun. Bu dert mi deyip geçmeyin. Gerçekten dert... 👿
Hayır birşey ne kadar gürültulu ne kadar gösterişe girerse o kadar azdır duygular bazı şeyler gizli yaşanmali heryerde paylasmaya gerek yok seven insan reklam yapmaz ben gercekten sevdiğim insani orda burda paylaşmam mesela.
En İyi Cevaplar