Güncellemeler
+1 yıl
telefonuma da mesaj gelmiyor defalarca yanlış girdiğim için ben olduğuma emin olamıyor
Telefonum çöktü ben de defalarca şifreyi bulmak için denedim ve kara listeye alındım. Mailimin birine ulaştım ama asıl ınstagramın bağlı olduğu maili de hatalı girdiğim için hesabınıza 30 gün içinde bağlantı göndereceğiz diyor. Mailden kesin mesaj gelir mi? gelirse maile bağlanıp instagramı alabilirim. keşke ilk öbür mailimi zorlasaydım onun şifresini hatırladım ama ınstagramın bağlı olduğunu hatırlayamadım defalarca girdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mail şifreni bir yere not edecek ve kurtarma için cep telefonu numaranı ekleyeceksin.
not etmedim ve ınuttum işte
Tüm şifrelerimi bir ajandaya not alırım
en güzeli ama ben almadım ve bulmaya çalışıyorum
Hep not alırım
Mail şifreni alabilmen için ilk açtığında girdiğin telefon numarasını kullanman gerekir.
hala aynı telefon ve numara
Söyle yap o zaman telefondan hesaplar bölümüne gir Google yi tıkla önüne e posta adresini gir diye bir ekran çıkacak birde altina unuttum unuttuma tikla bir ekran daha çıkacak oraya telefon numaranı gir telefon numarana kayıtlı bütün e posta adresleri orada çıkacak bu şekilde hesabı kurtarabilirsin biraz meşakkatli ama oluyor.
Ben şimdi denedim 3 tane hesap buldu. :))
Ama ben mail şifresini çok denedim yine de olur mu? kurtarmak istediğim maile telefon numaram ekli değil. yardımcı olabilirseniz mesaj atar mısınız
Kurtarmak istediğin mail telefonunda kayıtlı degilmi?
Gmail bölümüne gir orada hesaplar var orada olması gerekir
8 basamaklı yedek kodu girin çıkıyor. keşke telefon numaramı da ekleseydim offf
Yani gmailde profil resmi veya resim yerine harf vardır onun üstüne tıkla hesaplar vardır
Hesabı kaldirmadiysan telefonunda vardır
telefon numaramı eklememiştim mail bağlantısı var sadece ve şifreyi çok kez yanlış girince oraya da kurtarma kodu göndermiyor.
25 gün sonra kurtarma kodu gelecek diyor ama gelmeyedebilir sanki. Beni hesabı çalmaya çalışan biri sanmış olabilir diye düşünüyorum
telefon çökünce format atıldı ne var ne yok gitti
İnstagram mailine sıfırlama kodu gönderir mailine girebiliyorsan bu iyi
ınstgagrama bağlı maile giremiyorum işte
Telefon numarasını biliyormusun bu hesabi acarken
özelden konuşsak açıklasam
Olur
masaj atar mısınız benim Xper yetmiyor da
Takip etmen lazım sadece takip ettigin uyelerden mesaj kabul ediyormussun
Ben yardımcı olabilirim
açıkcası oldukça bilgili birine denettim çok fazla yanlış girdiğim için olmuyor tek umudum bağlı olan
mailime mesaj gelmesi
Bizde maili değiştiririz😉
nasıl olacak o
Her insan göründüğü gibi değildir bazı yüzlerin arkasında esrarengiz bi maske vardır:))
Yardımcı olacak mısınız
Yep yani evet instagram adını ver
nasıl güveneceğim
WhatsApp numaramı vereyim veyahut sana kalmış
mero_benim ınstagram hesabına yazabilir misiniz lütfen
Yazdım
Öğrenirizde ucuz olmaz
yenisini ac
ınstagrama girmem gerek mailden şifre yenileyeceğim
Şifremi unuttuma bas
sizce onu denememiş olabilir miyim :)
Labirent?