İnternet & Teknoloji E posta şifremi unuttum help? Ates_tanricasi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor E posta da kurtarma hesabım veya numaram yok eski şifremi giriyorum 12 ay önce değiştirdin diyor lütfen biri yardım etsin Güncellemeler+1 yıl Siber güvenlik uzmanı birii yardım etsin lüfer ağlicam instagramımda giremiyorum E posta şifremi unuttum help? Cevapla Numara Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. sıfırlamayı dene 0 1 Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Olmadı her yolu denedim'm hackerrrre ihtiyacım var
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hemen mutfağa git bir bardak suyu dik kafana 0 13 Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Kalbim acıyor deme öyle Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Gercekler acıdır ama yani başka yöntem yok Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Sağol çok yardım ettin bütün umutlarım söndü Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Kurtarma epostasi ya da telefon ekli degilse maalesef gidiyor.. bir daha daha dikkat et senin icin üzücü oldu ama olan bu be prenses🩷🤲 Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Programcı birii yapabilir bence Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Epostadan çıkış yapılı mi peki telefondan Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Eski telefonum kırıldı yeniden girmeye çalışıyorum e posta çok önemli değil ama instagramım önemliii Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Epostayi açarsan instagram da açılır ama Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Kimse ihtimall vermiyor gireceğime dair Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Eski telefonu kurtarma sansin yok mu hiç açıkken dogrulama kodu alarak girme sansin olur ya da adrese yeni mail telefon girebilirsin sadece Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Bu yöntemler yoksa ihtimal yok maalesef yeni adres alacaksin Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Tuzla buz oldu ve su aldı imkansız Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Ozaman yapacak bir şey yok yeni adres yeni sosyal medya aç . Ikisinede kendi numarani ekle Yorumla
vfcrsa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bitti o 0 3 Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Şaka yapıyorsun Yorumla vfcrsa +1 yıl Yardm ederim Yorumla Ates_tanricasi +1 yıl Nasıl yemin et yaa sennn harikasınnnnnn help plsss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sıfırlamayı dene
Olmadı her yolu denedim'm hackerrrre ihtiyacım var
Hemen mutfağa git bir bardak suyu dik kafana
Kalbim acıyor deme öyle
Gercekler acıdır ama yani başka yöntem yok
Sağol çok yardım ettin bütün umutlarım söndü
Kurtarma epostasi ya da telefon ekli degilse maalesef gidiyor.. bir daha daha dikkat et senin icin üzücü oldu ama olan bu be prenses🩷🤲
Programcı birii yapabilir bence
Epostadan çıkış yapılı mi peki telefondan
Eski telefonum kırıldı yeniden girmeye çalışıyorum e posta çok önemli değil ama instagramım önemliii
Epostayi açarsan instagram da açılır ama
Kimse ihtimall vermiyor gireceğime dair
Eski telefonu kurtarma sansin yok mu hiç açıkken dogrulama kodu alarak girme sansin olur ya da adrese yeni mail telefon girebilirsin sadece
Bu yöntemler yoksa ihtimal yok maalesef yeni adres alacaksin
Tuzla buz oldu ve su aldı imkansız
Ozaman yapacak bir şey yok yeni adres yeni sosyal medya aç . Ikisinede kendi numarani ekle
Bitti o
Şaka yapıyorsun
Yardm ederim
Nasıl yemin et yaa sennn harikasınnnnnn help plsss