Telefonumda zaten email hesabı değiştirmediğim taktirde sorun olmuyor duruyorda, telefonumu değiştirdiğimde kullandığım email adresimi tekrar kullanmak istiyorum ama şifresini unuttum bulabilmemin bir yolu var mı?
#BirTutamAşkk
#BirTutamAşkk
Şifremi Unuttum yap, telefon numaranı yaz, mesaj gelir, sonra alırsın. Telefon kayıtlı değilse mail adresinde, gitmiştir artık kurtarılmaz.
Telefon kayıtlı değildi derken nasıl yani? Biraz daha açabilir misin?
Ya telefonumuzu yazarız ya, Facebook gibi yerlere de, tek biz görürüz. Hani kurtarma da kullanırız bir şey olursa hesaba diye... Kayıtlı mıydı? Zor değil, şifremi unuttum yap, numaranı gir, var mı yok mu görürsün.
Sanırım kayıtlı değildi, neyse bakarım tekrar teşekkür ederim.
Elbette var destek support ekibi yardımcı olacaktır sana
Derken 😄
Mmm şifremi unuttum bölümüne girin orası sizi destek support sayfasına yönlendirecektir bir kaç secenek sunarlar ordan hesab şifrenizi yeni şeye bilirsiniz 😊😊
Peki çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Şifremı unuttumdan deiştirebılırsın guvenlık sorularını crvaplayıp
Şifre iste kuzu numarana gelen şifre yeni şifren olur
Cevap
15Cevap
tlf numaran kayıtlı ise hemen alırsın değilse 2. yöntem olarak gizli sorulara vereceğin cevaplar. nitekim oda yoksa bağlı hesap ile yapabilirsin oda yoksa öl yani :D :D gitti diyebilirim :)
Anlamadım?
Telefon numaranı kaydettiysen telefon numarana sms göndersin, şifreni hatırlamana yardımcı olur.
Kayıtlı değil maalesef..
Hayır email hesabıni açarken çok kafadan sağma yapmıştım bilgilerini filan önemsemiyorum diye. Ama bazı uygulamalarımı bu email üzerine açtım telefonumu fabrika ayarlarına sıfırladığımda tekrar emaili aktif hale getirebilmem için şifresi lazım.
eğer telefon numaranı kayıt ettiysen bir kod geliyo telefonuna bu şekilde o kodu girerek tekrardan şifre oluşturabilirsin.
Kayıtli değildi maalesef..
Evet yolu var seni yönlendiriyor zaten şifrenimi unuttun diye soruyor ona tıkla devam et...
O zaman da hatırlatıcı birşey istiyordu diye biliyorum..
Telefon numaranı ister telefonuna gönderdiği şifreyi girersin düzelir ben böyle biliyorum...
Peki teşekkür ederim..
Rica ederim :)
herhangi bir tarayıcıdan gmail. com üzerinden şifremi unuttum ile karşına çıkacak seçeneklere doğru yanıtlar vererek şifre yenileme yapabilirsin
hangi eposta sunucusunda
gmail
hotmail
vs. eğer son şifrelerinden birini ve hesabı açtığın tarihi hatırlıyorsan gmail ile mümkün.
telefonsuz değil hocam
telefonunda acık mı şu an hesap, ayarlarına ulaşabiliyor musun
Şifremi unuttum diyerek istenen bilgileri girebilir, yeni şifre oluşturabilirsin.
Hiç anlamam bu işlerden :/
Bende anlamıyorum 😕
googledan arastirsan iyi edersin :)
Aradım da bulamadım doğru dürüst bir bilgi.
bilemedim
Şifremi unuttum de :D
Hiç bilmiyorum bunu zaten dimi 😄 şifremi unuttum dediğimde hatırlatıcı bilgileri soruyor, ama onları hep kafadan sağma yapmıştım emaili açarken onları da hatırlamıyorum yani 😕
Ama ben emaili mi geri istiyorum hongoust uygulamam filan hep onun üstüne 😄
Çok motive ettin sağol 😄
Hiç yardımınız dokunmuyor zaten bırak ya, sen anca görüş kaldır 😄
Evet söyledin allah razı olsun 😄
Kaldır kaldır hakkındır 😄
Peki madem 😄
🙆🙆
Güvenlik sorusu
Emaili açarken onları hep kafadan sağma yapmıştım hatırlamıyorum yani.
Bana sarılıp aglarsan bulursun 😂
telefon numarandan
Bilmiyom kine
Onay kodu gondererek
telefona şifre iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar