İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı.
Ben değil ama erkekler bu yüzden konuşmuyor bile sevmiyorlar gerçekten birden iyi biri kötü oldu benle dalga mı geçiyorsun diyor sinirlendi falan engelledim erkekler baya bir takılıyor bu duruma mesela yine biri sen neden az cümle kuruyorsun başka cümlen yok mu baya bir takılıyorlar sinirleniyorlar benim olanlarla dalga geçtiğimi sanıyorlar
Eger yorgunluk veya heyecandan yapiyosa bence cok tatli ama genel olarak kultur seviyesinde sorun varsa baya itici.. ayni sekilde asiri duzgun yazmak da tedirginlik verici. Cunku karsinda bir pasif agresif olmasi kuvvetle muhtemel :/
Saten, deyil, evlenmeğe, tarzında itici yazanlara notunu veriyorum veya bi sen bi siz diye yazılan biri. Bu ne tutarsızlık kibar olmak için takla atıp yere düşen tip diyorum
aa geride kaldın yine de tırro vırro zır zır zır zır çıktı artık bu eskidi ama ben de bunu içimden söylererek gurup olalım gurup demiştim maalesef sdsfds bu da onun başarısıdır :D
Normalde pek takılmam; ama benim gibi işitme engelli arkadaşlar ile iletişim kurarken zaman zaman zorlanıyorum. Normal duyan bireylere göre kat kat yanlış yazıyorlar ve anlamakta güçlük çekiyorum. Tekrarlatsam bile aynı şeyi yine yazıyorlar, olmuyor.
Samimi olmadığım insanların yazım hatasına dikkat ederim. Hatta bende kendi yazıma dikkat ederim. Ama çok yakın olduğum kişiyse problem olmaz benim için. Kendimde hata yapsam düzeltmem , karşımdaki insan anlıyor diye)
Yani fark etmek ayrı, bu durumu rahatsız edici bulmak ayrı. Benim de imla hatalarım olabiliyor kimse mükemmel değil en azından kendini ifade edebilmeyi deniyor insanlar. Diksiyon da bir ders var yazıldığı gibi söylememek, öyleyse söylediğimiz gibi de yazabiliriz.
Duyduğun sevgiyle doğru orantılı insan sevince yazım yanlışları bile güzel geliyor hadi bir kere daha yanlış yaz bakayım demiyorsun tabi ama yine de görmezden geliyorsun😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben değil ama erkekler bu yüzden konuşmuyor bile sevmiyorlar gerçekten birden iyi biri kötü oldu benle dalga mı geçiyorsun diyor sinirlendi falan engelledim erkekler baya bir takılıyor bu duruma mesela yine biri sen neden az cümle kuruyorsun başka cümlen yok mu baya bir takılıyorlar sinirleniyorlar benim olanlarla dalga geçtiğimi sanıyorlar
Eger yorgunluk veya heyecandan yapiyosa bence cok tatli ama genel olarak kultur seviyesinde sorun varsa baya itici.. ayni sekilde asiri duzgun yazmak da tedirginlik verici. Cunku karsinda bir pasif agresif olmasi kuvvetle muhtemel :/
yani hızlı yazacağım diye yanlış yazmak farklı bir şey aslında ama herke z falan yazmak biraz sıkıntı sdfsd
Evet yani bi kiroluk olup olmadigini anliyosun bi sekilde :d
e yani kişiyi ele veren şeylerden biri yoksa harfleri falan karıştırması dert değil sdf
Saten, deyil, evlenmeğe, tarzında itici yazanlara notunu veriyorum veya bi sen bi siz diye yazılan biri. Bu ne tutarsızlık kibar olmak için takla atıp yere düşen tip diyorum
Sen baya takmissiniz kafaya sjakwjejrjdjrjrjrjr
Sence haksız mıyım açık konuşun gırılmam jsjsn
Sen girilmayi hak etmiyorsun zaten de yine de çok gozlemlemissin jdjdjd
Sık denk geldim de jsnsj
seni üzdürmeyelim kimseye bi daha biz sdfds
Teşekkür ederim siz de üzülmeyin inşaallah ☺️
inşallah :)
Klavye hatalarına takılmam fakat şu "ğ" yerine "y" kullananlara biraz kıl oluyorum mesela "deyil, beyenmek" gibi...
öylesi çok itici deyil mi sdfdsfdsfgsdf :D
Iyy hiç beyenmedim bunu 😁😁
beyenmen için seni KARALÜFERLİ dayremizde ağırlayalım :D
Kendi yorumuma bile gıcık oldum şu an düzeltme imkanı olsa beğenmedim olarak değiştireceğim 😀
mesela herke z yazamazsın site bunu düzeltiyor kendi herhalde dsfsd
Diğer yanlışları da düzeltse keşke 😀
onları da bize bırakıyor :D
Hayır ben takılmam. full mesaj sorusu sfsdf bir an aynı sorudur diye gelemdim baktım yeni soruymuş :D
sorular yeni hepsi farklı :D
Evet ama bazen klavyeden bende de oluyor burada, normalde dikkat eden biriyim.
yanlış yazmakla, yanlış bilip yazmak farklı tabii :)
Hayır da eğer çok yazım yanlışı kullanıyorsa söylerim yaa
duur söyleme durrrr
Söylerimmm
nedennnnnnn
Sinir olurum çünkü
Ben herşeye sinir olurum sinirrrrr
duurr olma durrr
Olurum bakk
olma başka bi şey ollll
Tatlış olayımmm
nasıl olacaksınnnnn
Bilmem ki🤔🤔
onu bi öğrennnnn
🤨😒😡😡
Bazı şeylere uyuz oluyorum yazım olarak çık gözüm çık diyorum asdjksj
neler onlar neler sdf
“Gurup” yazıyorlar cinlerim tepeme çıkıyor sdjjs
gurup olalımmm gurupp :D
https://youtu.be/wvQDIL5BrBY?feature=shared Muhteşem, haşmetli, yakışıklı dünya starımız asjsjs
aa geride kaldın yine de tırro vırro zır zır zır zır çıktı artık bu eskidi ama ben de bunu içimden söylererek gurup olalım gurup demiştim maalesef sdsfds bu da onun başarısıdır :D
İshal olunca dinlenecek şarkı o sjsjsj eskiler iyidir
eskiler iyi ama ishal olunca dinliyoruz neden sdfds
ha sen tırro vırroyu diyorsun sdfds
Çünkü tam onluk şarkı o yeni şarkısı sjsjsj
çikitayı hangi haldeyken dinleyelim sdfs
Mükemmel hissettiğin bir gün olabilir shsjsj
gel abur cubur sorusu soracam şimdi :D
Yanlışlıkla hızlı yazdıysa sorun yok aslında ama kasti yanlış yazıyorsa tilt oluyorum.
yani yanlışlıkla yanlışta sıkıntı yok bilmeden herke zz tarzı yazıyorsa sorun diyorsun sfdds
Aynen öyle off ürperdim hatta. Yapmayın yapmayın çok çirkin ya.
gfdgdfgf dikkat etmek lazım
Normalde pek takılmam; ama benim gibi işitme engelli arkadaşlar ile iletişim kurarken zaman zaman zorlanıyorum. Normal duyan bireylere göre kat kat yanlış yazıyorlar ve anlamakta güçlük çekiyorum. Tekrarlatsam bile aynı şeyi yine yazıyorlar, olmuyor.
Ay aşırııı deliriyorum direkt kelimesini direk yazdıklarında kafayı yiyorum
Direk onları kıralım ama direk djdj
Deme şunu deme ahahsh
bu soruyu neden herkes sormuş kopyala yapıştır gibi neyse takılırım
Çünkü tutan bir soru genelde sitede. Ben 3 4 ay önce sormuşum, tutmuş. O yüzden yine soruyorum canım sıkıldı çünkü. :)
Hayır ne kadar sürece cevap verdiğine bakarım sadece
hızlıysa sorun yok diyorsun :D
Bu verdiği değeri gösterir
değer vermek bizim işimiz hüseyin abii
Yazım hatası yok müstakil misin derken tek misin demek istemiş müstakil ev tek oluyor ya
oooo olabilir ama yine de müstakil misin diye de sorulmaz be :D
yok umrumda olmaz bilerek bende ''yalnış'' yazarım :D
sen az değilsin senn :d
adam bu yaşa kadar yazma öğrenemediyse ben mi öğreteceğim cinim :D
yok yok sen baştan alfabeyi öğretirsin :D
tabi sil baştan başlamak gerek bazen :P
neden tuzluk :D neden mesela şekerlik değil
kulağa daha hoş
senin kulağına hmm
evet başak burcuyum takılırım hatta bu günlerde vicdan yerine vijdan yazıyorlar hemen düzeltiyorum
Gözümü kanatan cinstense evet ya ama çok takılmam düzeltirim çoğu zaman bende yanlış yazıyorum geçinip gideriz.
Yok ya takılmam ama attığın fotoya kahkaha attım müstakilmisinnn😂😂
demek ki sen müstakilsin sdfds
😂😂
Yani anlayabildiğim sürece pek takılmam ama bazıları öyle anlatım bozuklukları yapıyor ki Türkçe mi konuşuyor ne diyor anlamak mümkün değil:)
Evet. Yanlış yazan öyle bir arkadaşım var
Okurken beni zorlamamalı dikkat etmeli
Kimse linç etmesin
Cevabım "soğurum " 🥲
Ne yazdığını anlıyorsam sorun etmem ama yazım yanlışları dikkatimi çeker.
Çok absürt yazım yanlışı olmadıkça umursamam.
Bekar mısınız ışıltı hanım Allah tamamına erdirsin
Erdirmezse yaz sjdşwifş
Takılmam, en fazla gülerim görseldeki gibi:)
1 kere olur ama üst üste bir sürü yanlışı kaldıramam
Müstakil ve bahçe içinde olan kızlar bana yazsın :)
Komik olur dalga geçmem ama samimiyse söylerim tatlı dille
Takılmam Türkçeyi biliyorsa yeter burası Türkiye çok da şey yapmamak lazım çok bile
Bazı hatalar hoş oluyor ya iyi malzeme çıkıyor dalga geçmek için 😂
Samimi olmadığım insanların yazım hatasına dikkat ederim. Hatta bende kendi yazıma dikkat ederim. Ama çok yakın olduğum kişiyse problem olmaz benim için. Kendimde hata yapsam düzeltmem , karşımdaki insan anlıyor diye)
Artık değil ama mana değişecek kadar olunca illa ki 🙄
artık değil mi önceden evetti yani dss
Yani fark etmek ayrı, bu durumu rahatsız edici bulmak ayrı. Benim de imla hatalarım olabiliyor kimse mükemmel değil en azından kendini ifade edebilmeyi deniyor insanlar. Diksiyon da bir ders var yazıldığı gibi söylememek, öyleyse söylediğimiz gibi de yazabiliriz.
rahat ol o kadar da kasmaya gerek yok zaten ya
Sorun yok herkes rahat
Duyduğun sevgiyle doğru orantılı insan sevince yazım yanlışları bile güzel geliyor hadi bir kere daha yanlış yaz bakayım demiyorsun tabi ama yine de görmezden geliyorsun😂
Fazlasıyla önemlidir
azıyla önemli olsunnnnnnn
Çok fazla takılmam bende yalnış yazabiliyorum bazen malzeme yapar üzerine güler eğleniriz o ayrı :))
Çok fazla takılırım direkt yerine direk yazılınca dahi sinir küpü oluyorum ama sevdiğim bey sağlık yerine salık yazsa bile önemsemiyorum 😅
Ben yapıyorum genelde 🙄
Hiç beklemezdim hiçç
Harf yanlışı oluyor ama kontrol etmiyorum yazdığımı
ondan çok bir şey olmaz ya
Ğ Yerine Y kullananlara biraz takıyorum.
Görselde ki gibi değilse sıkıntı yok hghj
Her zaman değil çok nadir, olabilir insanlık hali
Çok fazlaysa odaklanamam okuduğumu da anlıyamam
Takılırım özenli yazsın bir zahmet
Takılmam TDK değilim.
Gelip herkes, saol yazarsa elbette takılırım
Saol
Sık yapılıyorsa takılırım
hatır srun olmaz vela
Abartmadığı sürece takılmam
Mümkün olduğunca
Evet takılırım ya bazen gıcık olurum.