- 1 yıl
Çok fazlaysa evet takılırım, ne dediğini anlıyorsam uyarmam ama. Anlamadıysam güzelce anlamadım derim. Ha ama tamam kelimesine ayrı bi şeyim var. Mesela sürekli 'Tam' yazıyordu ve aşırı tilt oluyordum her şeyden hariç. Takılıyorum buna 'Tamam' yazar mısın diye uyardım. Artık alıştı tamam yazıyor, gerisini de pek sallamıyorum. 😄
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kimi zaman takılacak şey sadece bu olsaydı dersin.. kimi zaman da öyle bir cümleleri katleder ki okuduğunu anlayana kadar anan ağlar.. kimi zaman aynı dili konuştuğun insanlarla anlaşamazsin.. bu kadar kargaşanın içinde birde buna takılmamak gerekir
00 Yorumla
- 1 yıl
Uzun uzun yazdığında nokta, virgül yoksa tekrardan okumak zorunda kalıyorum, tonlamalarını anlamak için. Bir de çok sık tekrar ettiği kelimelere takılıyorum. Uçlarda kelime ise, asla, nefret ederim gibi gibi şeylerden rahatsız olurum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- 1 yıl
Ehh bir yere kadar görmezden gelsem de bazı şeylere takılırım asdjas ama uyarmam pek :D
10 Yorumla - 1 yıl
Evet, hatta mesajlaşma dışında da diksiyona çok önem veririm. mesela “yarın” sözcüğündeki A uzatılmaz direkt yarın olarak söylenir yaaarın değil. “mühendis” açık e ile söylenmez kapalı e ile söylenir. Eşya sözcüğüne çoğul eki eklenmez eşya zaten çoğul anlamdadır eşyalar DENMEZ. Bunlara baya bi’ dikkat ederim ama arkadaş çevremde bende yamuk yumuk yazışırım bazen o da keyiften aıshaısjsj
13 Yorumla- 1 yıl
sen bi gel şöyle cvni yolla bakalım fsdgfhj
- 1 yıl
ahahaha yollarım aslında yazdığım yazıda da çok fazla hata var ama üşendim hızlı yazıcam diye olur arada öyle doğrusunu bilelim de
- 1 yıl
tabii tabii sen bi cvni gönder yine de sdfg
- 1 yıl
Bu mesaj dski kadar değil tabi ama dikkat ederim anlamadiysam sorarım. Çünkü şöyle bsy farkettim bazı insanlar içinden gelmeyen ama o an için söylemek zorunda kaldığı durumlarda inandırıcılığını kaybetmemesi için söylediği kelimeyi bilerek ve onemsemeyerek yanlış yazıyor ki söylemesi gerekeni h söylemiş oluyor hemde aslında ben öyle bsy demedim diyebilirim mantiginda
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Evet, samimiyete göre de uyarırım. Benimle konuşan kişiler bunu öğreniyor artık. 😄
24 Yorumla- 1 yıl
Bak seen şu kizaa
- 1 yıl
Paylaştık maalesef smdkd
- u1 yıl
Hayır pek dikkat etmem hatta hiç etmem. eğer anlaşıyorsak arada sırada hata yapabilir eğer başak bir dil gibi kullanıyorsa türkçeyi o zaman zor. ama bunun dışında görmezden gelirdim küçük hataları.
10 Yorumla - 1 yıl
Çok fazla yapıyorsa takılırım ya gözüm falan kanar hsjsjsksk
15 Yorumla- 1 yıl
sen dayanıklısındır seeenn dfdgm
- 1 yıl
İçim yana yana dayanırım hsjsjsjs
- 1 yıl
eveet sabırlııı sfd
- 1 yıl
Aramız bozulursa imla kılavuzu hediye ederim kafa rahat😂
- 1 yıl
:D geceleri mi ediyorsun gece kuşu olarak
- 1 yıl
Bir gün onunda hep önüne çıkacak işte ozaman anlar benim durumumu yapmayacak neler yapmışım bir hiç uğruna bana ders olsun artık konu kapandı görülmediginde anlarsınız
10 Yorumla Önemsemem hatta ben de bilerek kelimeleri eğip bükerim ama doğrusunu hatırlatmayı severim bak de, mi ayrı olacak öylr daha estetik durur gibisinden
13 Yorumla- 1 yıl
Evet düzeltmeyi sever kendisi
- 1 yıl
Çok yskından tanıyorum
- 1 yıl
Soru kapağına konan görsel efsaneydi 😂 ben genelde konuşma diliyle yazarım bazıları gıcık olabilir 😂
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Her şeye anlayış gösterilir de yarını "yağrın" diye yazan biriyle yapamam mümkün değil 😂
20 Yorumla- 1 yıl
Kafam o kadar gidik ki dairede lüfer in ne işi var diyorumm🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
10 Yorumla Kısaltma konuşanlardan hoşlanmam pek (selam canım nbr... gibi)
10 Yorumla- 1 yıl
Böyle bir takıntım yok ama evet gözüme çarpan çok hata varsa rahatsız olurum
10 Yorumla Yazım hatası çok fazla ise ister istemez okurken rahatsız eder.
10 Yorumla- 1 yıl
Mısın-musun ları ayrı yazmazsa ve herkesi z ile yazarsa aşırı tilt ve sinir oluyorum.
10 Yorumla Psikolojik savaş içerisine girerse karşımdaki. Her hatasına dikkat ederim.
10 Yorumla- 1 yıl
Yok benden kötüsü mezarda çünkü 😅aklımdan geçeni direk yazıya döküyorum Türklerin içinden geçiyorum
10 Yorumla Kendi yazım yanlışlarına dikkat eden biriyim daha çok. 😃
10 Yorumla- 1 yıl
Ben de çok dikkat ediyorum tahammül edemiyorum bazı hatalara özellikle
10 Yorumla - 1 yıl
Çok rahatsız edici aptal yanlışlar değilse takılmam
10 Yorumla Takılıyorum. Yazım yanlışlarına bakarken cümleye odaklanamıyorum bazen.
10 YorumlaAşırı takılırım. Hiç hoşlanmam ve sohbeti ilerletmem bile.
10 Yorumla- 1 yıl
Ben de cok düzgün yazamam da aceleden bazi seylere de takiliyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Bazıları ayrı bir dil kuruyor, takılmamak elde olmuyor ama basit şeyleri de takmam
10 Yorumla Eskiden ediyodum şimdi etmiyorum ne edicem elin Latin alfabesini baane
10 Yorumla- 1 yıl
Sürekli ve bilinçsiz oluyorsa takılırım, bu bir tık önemli benim için.
10 Yorumla Ben baya dikkat ediyorum ya. İnsan konuşmasından zeka seviyesini belli ediyor çünkü.
11 Yorumla- 1 yıl
cvni yollayabilirsin o halde sddfds
ne kadar az yazım yanlışı o kadar iyi. özellikle de noktalama işaretlerine dikkat ederim. başka türlü anlaması da takip etmesi de zorlaşıyor.
00 Yorumla- 1 yıl
Dil bilgisine önem veriyorum evet ancak! Şu sdfdsfd nedir?
Dil bilgisi sorusu sorarken böyle bir şey hangi akıla hizmettir?00 Yorumla Abartılı değilse takılmam ama dikkatimi çeker. Bilemiyorum belki de takılırım emin olamadım :D
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 934 cevap paylaştı. bende yazım yanlışı yapabiliyorum hatta bazı arkadaşlar klavye yüzünden bile sıkıntı yaşıyor olabilir bunlar takılmam ben
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evet sürekli Yazm hatası yapıyor dye ayrilmisligimm var😂
15 Yorumla- 1 yıl
o kadar da yapmasaydın be sdfs
- Cevap sahibi1 yıl
Yaaa napiyim oyle insanlar çok cahil geliyor bana
- 1 yıl
olsun yazı yazana kadar anlayamadın mı da dsfs
- Cevap sahibi1 yıl
Anladm ama yazıda da cahil olduğunu görünce dayanamadım ama sonra dan fark ettim ki bu zamana kadar sevgililerim içinde beni çok güzel o sevmiiss...
- 1 yıl
sevmiş ama yazım yanlışı yapıyor diye bıraktın gül gibi oğlanı dsfs
- 1 yıl
Yazım yanlışı değilde selam nbr yazarsa karışırım
11 Yorumla- 1 yıl
ne yazayım bana bir taktik ver o zaman dsfghj
- 1 yıl
ben çok dikkat ediyorum. de da ayıramayandan olmaz
17 Yorumla- 1 yıl
aferin gözüme girdin, yolla cvni sdffd
- 1 yıl
olmaz önce şartları konuşmamız lazım
- 1 yıl
Iki doritos cubun, 4 naneli sakıza ne dersin
- 1 yıl
2 tane bounty de olursa anlaşırız
- 1 yıl
1 bounty 1 Coco star desek
- 1 yıl
maalesef ben o şartlarda çalışamam…
- 1 yıl
yani coco star yüzünden mi yapıyorsun bunlraı banaa
- 1 yıl
Ben takılmıyorum ama ciddiyim erkekler çok takılıyor bu durumu eleştiriyorlar
00 Yorumla - 1 yıl
Takılırım
35 Yorumla- 1 yıl
sdfdsfds doğru
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
hjkasdhaksda
- 1 yıl
@KnightsSword takılıyormuş fsd
- 1 yıl
Üf susun beeee
- 1 yıl
Hemde çok devrik cümle kullanırsa hormonlarım düşük yapar.
10 Yorumla - 1 yıl
Böyle sîktiriboktan bir şeye cok takiliyorsaniz Türkçe ogretmeni olun
10 Yorumla Mesajlaştığım kişinin benim gözümdeki değeri ne kadar varsa yazım yanlışına o kadar dikkat ederim.
10 YorumlaAşırı takılmam ama baktım çok yazım yanlışı var gülerek uyarırım
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bence çok saçma insanların el alışkanlığı dolayısıyla olabilir ve bir fedakarlık için daha fazla şeylere ihtiyaç vardır
10 Yorumla - 1 yıl
Çok da önemli değil benim için. Olur öyle şeyler
20 Yorumla - 1 yıl
Aşırı derecede takılırım gözüme batıyor
10 Yorumla - 1 yıl
Takılmam dediğini alıyorsam sorun değil
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Takılmam ama komik bir şekilde cevabını veririm gülerim 😂
10 Yorumla Ufak yanlışlarsa pek takılmam ya.
10 Yorumlaabartılı olmadıkça sorum etmiyorum
10 Yorumla- 1 yıl
Takılmam , bende pek doğru düzgün yazmam zaten
10 Yorumla - 1 yıl
Eskiden takardım. Artık pes ettim
10 Yorumla Sürekli olursa evet dndn
10 Yorumla- 1 yıl
Ben yapıyorum bunu 🥹
10 Yorumla Evet, takılıyorum maalesef. Elimde değil…
10 YorumlaBen aldırış etmem anlamadığımı tekrar sorarim.
10 Yorumla- 1 yıl
Yazım hatasının boyutuyla alakalı
10 Yorumla - 1 yıl
Mesaj anlanmayacak kadar hatalı değilse takmam
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Takılcak bişey yok ne yazdığını görüyorsun senin için önemli olan odur fazla duyar kasmayın oku geç
00 Yorumla - 1 yıl
yani bence çok takılmamak daha iyi olabilir yanlış yazabilir çok dert etmem
00 Yorumla - 1 yıl
Çok absürt olmadığı sürece takılmam..
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kör oldum karalüfer ne ya
10 Yorumla Anlamadıysam sorarım.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi