+1 yılKişinin takipçi ve beğeni sayıları hakkında kesin bir değerlendirme yapmak zordur. Bu sayılar, kişinin popülerliği veya etkileşimi hakkında bazı ipuçları verebilir, ancak bu yeterli değildir. Birinin kişiliği, ilgi alanları ve karakteri hakkında daha fazla bilgi edinmek, daha sağlıklı bir değerlendirme yapmanıza yardımcı olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeni tanıştığım kişiye karşı bi hoşlantım varsa evet dikkat ederim tabii ki, fazla kızlarla haşır neşir olan bi erkek istemem... Sürekli kafamı, acebalarla yoramam çünkü bu düşünceler güveni ve sevgiyi etkiler... Ben mesela 40 kişi takip ediyorum 7 tane kız 26 erkek 7 tane de de öyle sayfa hesabı... 132B de takipçim var💁🏻♀️ şahsen ben önce hepsini tanıyıp tanımadıgını, sonra da aramızın bozulmasında etken olabilecek kişileri çıkarmasını isterdim... Herhangi bir durumda 2. Şans yok cünkü.. 💁🏻♀️
424 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi yapacaksa eğer takipçime değil takip ettiğime, konuştuklarıma vs. bskmalı 💁🏻♀️ zira ben takipçileri değil takip edilene ve mesaj yazdıgı kişilere dikkat ederim... Ayrıca yine dediğim gibi, aramızın bozulmasımda etken olabilecek insanları cıkarmamı isterse yaparım bunu... 💁🏻♀️
Eğer birinden ciddi anlamda hoşlanıyorsam, ilgileniyorsam evet bakarım. 👀 Ama kişiliği hakkında karar vermem. Onu tanıyarak ben çözerim.
52 Yorumla
+1 yılEvet biliyorum kesinlikle etkiler normal bir Instagram kullanıcısını sadece tanıdıkları eşi dostu olabilir yani onun dışında mesela böyle binler iki binler beş binler hatta daha fazla takipçisi olan kişide bir haklar vardır söyledim genelde böyle çıkıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için olumlu ya da olumsuz fikir vermez bir insanı tanımam lazım önce tanımadan hiç bir şekilde hakkında fikir sahibi olmam zaten.. ayrıca takipçileri ya da beğeni sayısı da az ya da yüksek olabilir.. aynı şekilde birisi de beni sırf böyle tanısa benim hoşuma gitmezdi
10 Yorumla
+1 yılVerir diyenler neye göre verir diyor acaba?
Ben takipçilerine bakmıyorum ona bakarsak çokta doğru bir şey yapmış olmalıyız. Instagram da o kadar gereksiz paylaşımlara o kadar gereksiz beğeni takipçi var ki benim beğenmediğim. o yüzden gerek yok böyle şeylere gözün var gör , kulağın var duy , agızın dilin var konuş. Onun bunun beğeni sayısına takipçi sayısına göre hayatıma niye dost, sevgili vs alayım ki
İnsanları beraber vakit geçirince anlarsın o da zamanla olan bir şey hemen pat diye anlaman mümkün değil...10 YorumlaTakipçi sayısı değil ama takip ettikleri önemli bence, fazla kızı takip ediyorsa az çok nasıl biri olduğu anlaşılıyor. İstisnalar olabilir tabi ama genelde böyle erkekler pek sadık olmaz.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşı cins olmasına gerek yok aslında, arkadaş olarak eklediğim kişinin profilinden az çok yaşam tarzını , sınırlarını anlayabildiğimi düşünüyorum. Paylaşım yapmasa bile eklediği kişiler , arkadaş listesi , şike atanlar, yazılan yorumlar ….
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Anara__ yaz bakalım
+1 yılBence kişi hakkında bilgi verir. Benim instagramda 70 takipçim var, takip ettiğim de 90 falan. 20 si zaten mizah sayfası. Çok takipçi yapabilirdim ama samimi olmadığım ve sürekli konuşmadığım insanları takipten çıkarıyorum. Acaba hakkımda ne düşünürlerdi?
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya kullanmadığımdan dolayı bu durum benim için bir kriter değil
23 Yorumla- +1 yıl
Evet kaldı :D
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Site için demiyorum çünkü fenomen olunca yeni üye olanlar takip ediyor ne kadar engellemeye çalışsanda olmuyor. Ama İnstagram gibi sosyal medyalarda fazla takipçisi olan kişinin kendini beğendirme çabası vardır diyorum. O kişiden uzak duruyorum.
20 Yorumla
+1 yılYalnızca takipçi sayısı değil takip ettiği kişilerin sayısı ve niteliği, görüşleri, görsel paylaşımları, hazırladığı soru ve bencelerin kategorisi ve kalitesini, fenomen ya da moderatör olup olmaması gibi kriterleri bir bütün olarak değerlendirip en objektif analizi yaparım. Bugüne kadar bu yöntemle hiçbir KS üyesi hakkında yanıldığımı görmedim.
00 YorumlaTabiki verir...
Ne kadar çok takipçi ve beğeni sayısı varsa o kadar zayıf ihtimaldir ilişki olması :)
Çünkü o kişi kafasını telefondan kaldıramaz, anı yaşayamaz, anı ölümsüz kılıcam diye içine etmekten ilişki yaşatmaz.
Ne gerek var hocam?
01 Yorumla- +1 yıl
e ama fan sayfasıysa ne yapsın :( tabi olabildiğince takipçisi olacak
Amerikali erkekler bile bakiyor turkler mi bakmiycak
19 Yorumla
u +1 yılTakipçilerinden çok takip ettikleri önemli. Like sayıları benden sonra önemli olabilir
110 Yorumla- +1 yıl
Gibi gibi
- +1 yıl
Hangi platformda? Burası mı?
- +1 yıl
100 civarı
- +1 yıl
Aktif kullanmıyorum her takibi de kabul etmiyorum
- +1 yıl
Akıllıca 👏👏
- +1 yıl
Eskiden dikkat ederdim sonrasında bıraktım yıllardır hiç dikkatimi çekmez ve ona göre yargılamam.
12 YorumlaHayır tabiki.
Paylaşım içeriği ve karakteri bnde olumlu olumsuz düşünceye sebep olur11 Yorumla
+1 yılBen mesela takipçi labul etmiyorum. Takipte etmiyorum çogu zaman. Genelleme yapilamaz.
15 Yorumla- +1 yıl
kabul etmediğimden yok
- +1 yıl
çok yalnızim ondan
- İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılEvet verir. Kimleri takip ettiğine takipçilerine bakarım.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendim instagram kullanmıyorum. Eğer tanıştığım kişi karşı cins flört ise profilini mutlaka aratır bakarım ve kesinlikle fikir verir. Arkadaş vs ise umrumda olmaz ne yaparsa yapsın sosyal medyada bana ne 😂
30 YorumlaFenomen olmamasına rağmen fazla like varsa ve kız ağırlıklı takip ediyorsa uzak dururum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz takipçili yakışıklı/güzel erkeklerin/kızların kulu kölesi olunur 🔥
11 Yorumlasosyal medyada çok takipçisi vs olup aslında sıradan bi insansa sıkıntı. kesin sacmaladıgı icin takip ediyorlardır
10 Yorumla
+1 yılEvet ne kadar çoksa o kadar olumsuza döner düşüncem
41 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUzak duruyorum şahsen... popüler olmasin.. canım sıkılır
20 Yorumla
+1 yılBunu referans almam da fazlasıyla coksa ya ilgi cekmeyi seven biri oldugu sonucunu çıkarabiliriz (icerik üretip para kazanıyorsa da bir kitleye sahip olabilir) açıkçası az ya da çok dert etmem bununla değerlendirmezdim ben
00 Yorumla
+1 yılTakipçi değilde takip ettikleri önemli bence
10 Yorumla
+1 yılfan sayfası olduğum için (zaten başka hesabım yok direk fan sayfamı kullanıyom) jd fanlarıyla epey etkileşimimz var bu yüzden takipçide takipte fazla olmalı
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 339 cevap paylaştı. çektiği fotoğraflar, pozları yani izleyicilerine ne sunuyor
Uzun mesele ama genel olarak çok takipçisi olandan bir şey olmaz.
Olur gibi gözükse de uzun ömürlü olmaz bir yerden patlar
ancak aynı zihniyette biri ile
00 YorumlaEvet verir aşırı karşı cinsten birileri ekliysen aşırı yorum ve like varsa bununla birllikte resimlerin videoların altında lacka yorumlar varsa az çok anlarım
10 YorumlaYani ister istemez aklımızda o an için birşeyler gerçek o kişiyi tanımadan da ön yargıyla yaklaşmak yanlış olur
00 Yorumla
+1 yılNasıl insanları takip ettiği önemli, bir de hemcinsinden çok karşı cins takip ettiği varsa güvenilmez gelir zaten
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılBence alakası yok mesala benim takipçim çok diye ön yargılı konuşup beni silen olmuştu bana çok çocuksu geliyor bu tür davranışlar
00 Yorumla
+1 yılEvet bakarım. Takip ettikleri kişiler ve sayısı fikir veriyor.
Sırf kızları takip eden bir kişiyle konuşmam bile
00 Yorumla
+1 yılMümkünse instagram facebook vb hesabı olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
Zor maalesef
+1 yılBi fikir olusturur ama bu fikir dogru mu yanlis mi zaman belirler
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı tanımanın en basit yollarından biri de bu bence
10 Yorumla
+1 yılHayır ama twitterde neleri beğenmiş diye bakarım
25 Yorumla- +1 yıl
Futbol tweetleri kedi köpek fotoları veya mizahi iyi olan tweetleri beğendiyse ne mutlu
- +1 yıl
Kedi köpek seven insanlar bitanedir ya
+1 yılİnstagram rezillik podyum gibi, kaliteli insan gösterişle uğraşmaz 😂👍
00 YorumlaHesabı gizli değilse direkt elerim. Takipçisi fazlaysa da sıradaki kadına yönelirim.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar çoksa o kadar olumsuz düşünürüm. Başkalarıyla da konuşuyordur derim.
00 Yorumla
+1 yılYüksekse ortalık malı ve egoist olduğu kanaatine varırım
02 Yorumla- +1 yıl
Her tele oynayanın o özgün ve aranılan mücevher ruhu yoktur.
- +1 yıl
Buradakiler içinde geçerli, o kadar kişiyi kendisini takip ettirtecek hal hareketleri varsa özgün değildir samimiyetsiz geliyor, takipçisi 100 ü aştımı şaşmıyor zaten.
İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Hiç bir şey ifade etmiyor. o sayılar satın alınabilir cogusunda emek yok
00 YorumlaÇoğunlukla çok kişi varsa olumsuz bir fikir verir herkeste.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Vermez önemsemem öyle şeyleri bazı hususi durumlar hariç
00 Yorumla
+1 yılLikelqrından önce fotoları çok fikir sahibi yapabilir bakmayı bilirsen
00 Yorumla"sosyal medya" mastürbasyondan farklı bir şey değildir.
00 YorumlaYok ya burası sanal dünya çokta takmaya gerek yok hersey yapay burada
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fazla takipçisi varsa merak ederim
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bu kadar çok takipçi yapmış
+1 yılEvet, çok kişileri olanı önemsemem bile.
11 Yorumla- +1 yıl
Sınır kaç 😅
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karsi cinsle cok alakalı ise evet
13 Yorumla
+1 yılHayır. Hiç ama hiç alakası yok.
17 Yorumla- +1 yıl
Senin sayılar yüksek belliki :)
- +1 yıl
Neden böyle dedin şimdi :D
- +1 yıl
Şunu söylemeyi unutmuşum. Garip gurup kızlar görürsem anında gg olur. Çok ciddiyetsiz.
- +1 yıl
Garip gurup kız nasıl olur? 😅 senin soruna gelince kadınların genel olarak cevaplarına bakınca olumsuz oldu sen istisna olarak yargılamayınca yüksek olduğunu düşündüm;)
- +1 yıl
Tanıdıklarımı ekliyorum genel olarak. Arada kabul ettiğim tanımadığım şanslı kişiler çıkıyor :D
- +1 yıl
Garip gurup kızlar yani kendini daha çok fiziksel olarak öne atıp bu şekilde takipçi kasmaya çalışıyor ve o da bunları takip ediyorsa otomatik olarak zihniyetini anlamış oluyorum
- +1 yıl
Kadınların takipçileri gerçekten yüksek oluyor. Kaç takip kaç takipçin var :)
+1 yılEvet full kızları ekleyen erkekten olmaz mesela
11 YorumlaTakip ettiği kişi sayısı çoksa olumsuz direkt. Çünkü o kadar insanı bir insanın tanıma ihtimali yok. Benim için demek ki uygulamalarda orada burada takılıp her önüne geleni ekleyen biri imajı uyanıyor. Azsa olumlu.
17 Yorumla
+1 yılEvet herkesi begeniyo allahın cezası
31 Yorumla
+1 yılSporcuyum 90 bin takipçiye kıyasla 15 kişiyi takip ediyorum.. Bence sorun olmaz yaa ama kimsenin karışmasını istemedim bu zamana kadar bende bakmadım o tarz şeye zaten sosyal medyada sevgilimi takip etmedim bu zamana kadar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medya kullanmadığım için 3 te olsa 3 milyon da olsa bana fark etmiyor aynı kulvarda değiliz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhatta aslında o bana ulaşamıyor 😂
ilgi budalası değilse insan az takipçili insanın yerini hiç bir şey tutmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanımadığı kızları takip edip her gün ekliyorsa hemen silerimmmm onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde Instagram da takipçim 1100 civarı ama çoğu bot 😄
00 YorumlaEtkileyip etkilememesi paylaştığı içeriğe göre değişir, kendini bir "obje" olarak kullanıp onu seven takip eden bir kitleye sahipse elbette bu olumsuz bir düşünce bırakır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahah hayır … olumlu hiç olmaz …. Olumsuz olmasın diyelim
00 Yorumla
+1 yılAslında instagram bir çok şeyi gerçekten ifade ediyor bir kişi sürekli İslami paylaşımlar yapıyorsa ama takip ettikleri sürekli açık saçık kızlar ise aslın da onun nasıl bir insan olduğunu gösteriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl200 bin takipcili oldugunu cok sonra ogrenmistim yeterince olumsuz fikir gordum hesabinda
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat