İnternet & Teknoloji Sosyal medyada takipçi ve beğeni sizin için önemli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Ne kadar az o kadar iyi Güncellemeler4 ay Inst/sebaa. jk Sosyal medyada takipçi ve beğeni sizin için önemli mi? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 361 cevap paylaştı. Hiç umurumda değil bu yüzden paylaşım yapmıyorum hiç 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 4 ay Hiç önemli değil. Zaten sadece sevdiklerimi ve tanidiklarimi eklerim. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır benim için önemli değil pek dikkat etmiyorum. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Guru Yaş: 25 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 345 cevap paylaştı. Hiç umrumda olmadı sadece ilk açtığımda bi merak sardım o kadar 0 0 Yorumla
niss000 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 3 ay Hayır kesinlikle değil takipçi için tanımadığınız insanları takip etmek saçma 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 3,6b cevap paylaştı. Az olması iyi kendi adıma hesap bile açmadım 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 604 cevap paylaştı. Sosyal medya kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 629 cevap paylaştı. Hayır önemli değil hiç. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 33 , eic 42% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Sen benım kafada sın 0 3 Yorumla Soran 3 ay Ne niyekine Yorumla KahveSacliHeRif 3 ay Ne kadar az o kadar ıyı dedın ya.. Bende oyleyım Yorumla Soran 3 ay Haa evet. Anladım şimdi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç umurumda değil bu yüzden paylaşım yapmıyorum hiç
Hiç önemli değil. Zaten sadece sevdiklerimi ve tanidiklarimi eklerim.
Hayır benim için önemli değil pek dikkat etmiyorum.
Hiç umrumda olmadı sadece ilk açtığımda bi merak sardım o kadar
Hayır kesinlikle değil takipçi için tanımadığınız insanları takip etmek saçma
Az olması iyi kendi adıma hesap bile açmadım
Sosyal medya kullanmıyorum.
Yoo olsun ya da olmasın çokta önemi yok
Hayır önemli değil hiç.
Önemli değil boş isler
Sen benım kafada sın
Ne niyekine
Ne kadar az o kadar ıyı dedın ya.. Bende oyleyım
Haa evet. Anladım şimdi.
Evet önemli