Benim 130-140 civarı var herkesi kabul etmem genelde orası benim galerim gibi bir şey kızın birisiyle sohbet ediyorduk kullanıcı adımı istedi sonra seni takip eden çok az dedi😂 çok mu olması lazım dedim gülümsedi: ) Böyle şeyler çok mu önemli cidden bilgim olmadığından soruyorum
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılYakışıklı olsun gerisi gelir modundayım. Takipçi kazanmak Artık günümüzde çok Kolay Çok şükür rabbime 🤲🏻 Yani takipçi kasarakta kazanılabilir. Veya Ünlü birinin Hesabına/ Gönderisine yazarakta kazanılabilir (Gerçi o ihtimal biraz zor ama). Veya birçok kişiyi takip ederekte takipçi kazanılabilir. Yeter ki isteyin o kolay yani. Ama yakışıklılık (Benim zevkime göre) her yerde kolay bir biçimde bulunmaz gibime geliyor. 24 yaşındayım 25 olacam bugüne kadar Hoşlandığım kişi sayısı 20'yi geçmez yani. Durum böyle olunca. Birde ben ilk tipe bakan bir insan olduğum için. Ama bazen tip yanıltıcı olabiliyor ya. Bir sürü Hoşlandığım Kız (4 Veya 5 kız) ve Birde Erkek var. Var yani. O değilde Gören de beni cinsiyetsiz sanacak ya 😂 ama gerçekten durum öyle değil. Birde şu ana kadar hoşlandığım kişilerin ırkları genelde Roman ve Kürt birde Laz çıktı ojvavjoapvvsovjw Türkiye'de Yaşıyoruz ama Türk yok ah oavhoahvohvaohvovhwohva 😂 Gerçi Tayfun, Ecrin, Büşra (Büşra'dan tam emin değilim) Türk olabilirdi gerçi. Türk'te sevebiliyorum yani 😂 Birde ben esmer sevdiğim için genelde. Yağni. 😌
12 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde tipe bakmayan bir insan olduğunu sanmıyorum. Herkes yanına yakışanı ister bu çok doğal☺️ sadece göreceli ve değişken olabiliyor senin beğendiğin bir adama başka kız ıyy diyebiliyor veya benim beğendiğim kıza başka erkek arkadaşım bu ne diyebiliyor çok değişiyor güzellik algısı: )
- +1 yıl
Bu kadar konuşunca hepside gitmiştir
+1 yılKendimde sosyal medya konularında çok titiz davranıyorum tanımadığım ya da samimi olmadığım kimseyi hiçbir şekilde eklemiyorum 49 takipçim falan var ben böyle düşündüğüm içinde tanımadığı insanların onu takip etmesini ya da takipleşmelerini saçma buluyorum. Taabi en çok takip ettiklerine dikkat ediyorum 😅
10 Yorumla
+1 yılBenim takipçi sayım çoktu ve çoğu da kızdı ama eski sevgilim istemedi diye bütün kızları takipten çıkarttım. Ayrıldık daha sonra anlaşamadık ama ben yine birdaha kızları eklemedim. Gerek yok çünkü boş işler boş insanlardı hepsi :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için önemli değildir. çünkü kimi takip ettiğine bakmam ben. bana olan davranışına bakarım. kimseyi takip etmeyenleri de görüyoruz zaten. zaten sevgilim benim istemeyeceğim kişileri takip etmez. ama eğer sevgilim değil de de zaten karışamam sevgilim değil bir şey değil. sevgilisi olmayan kişi de istediğini takip eder.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle senin takipçi sayın daha iyi, önceki sevgilimin maşallah bir ebemi takip etmediği kalmıştı o derece bütün kızları ediyordu ki zaten bütün kızlarla konuşuyormuş sonra öğrendim. En iyisi senin ki şimdiki kızlar az takipcili ve takip ettiklerine göre bir erkekle konuşmaya başlıyor
51 Yorumla
+1 yılSosyal medya kul la na maz. Bitti. Bana burası sosyal medya demeyin ben burada foto paylaşmıyorum beğeni almıyorum yüzlerce kişi de beğenmiyorum takip etmiyorum. Onun da olamaz
32 Yorumla- +1 yıl
Benim haberim yok valla kim ne diyor. Kendime bakıyorum ben sadece
+1 yılBenim hoşlandığım kız üniversitede 1500 takipçisi var kaslı yakışıklı uzun boylu erkekleri takip ediyo ben 180 100 kg kendi halinde bir erkeğim bilmiyorum hayırlısı
14 Yorumla- +1 yıl
Reis bu kızlardaki boy takıntısı neden var kızın boyu 165 187 altıyla sevgili olmam diyo
- +1 yıl
At gibi kızları sevmiyom 160-170 arası iyidir şey diycem benim ağız laf yapmıyo kdkdkdkddk🤣🤣🤣🤣
+1 yılTabi ki. Evet bu karşıdaki kişiyi anlamak için yeterli bir ölçüt değil belki ama ilk izlenim için önemli bir detay. Ne kadar az olursa o kadar iyi hatta hiç olmasa bile olur djdjd
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılO'nun duruşu ve karakteri benim için önemli olan ve öncelikli olan. Karşılıklı güven herşeyden ve herkesden önce gelir, nett.
21 Yorumla öncelikle bu soruyu sorma ihtiyacı hissetmiş olman bile üzücü. Şahsen hiç umrumda bile olmaz. Ama umursayanlar varmış demek ki.
21 Yorumla
+1 yılsadece beni takip etsin d:
Yabancı kimseyi takip etmesin onun dışında normal arkadaş ve aile üyelerini takip edebilir13 Yorumla- +1 yıl
aşık olunca komple silersiniz zaten :d
+1 yılTakipciden çok takip ettiği kişi sayısı çok olması daha büyük sıkıntı. Az olması bence de iyi bir şey
32 Yorumla- +1 yıl
Hayır görünmüyor. Benimde takip ettigim fazla kişi yok
+1 yılİdeal erkek sensin. Çok takipçisi olan çok takip ettiği olan erkek kadar tehlikelisi yok
21 Yorumla
+1 yılÖnemli baya, fazla olması - puan, az olması iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Ben nasıl seçiciysem birlikte olacağım kişinin de seçici olmasını isterim
Evet dikkat ederim ve kendim de dikkat ediyorum benim de 90 100 civarı ınstagramim. Gereksiz insanlara hayatımda hiç bir alanda yer yok ve mantık işi de değil tanımadığım insanı ne ben takip ederim ne de takip ettiririm
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamış bence kız. Ne alakası var bu devirde az takipçisi ve tanıdık takip edenler makbuldür.
16 Yorumla- +1 yıl
Aklı başında olan insanlar fenomen aramaz zaten.
- +1 yıl
Emin ol çoluk çocuk öyledir. Ki yüzde doksan bunun için çok büyük bir rakam :)))
- +1 yıl
Yok yok gerçekten bana göre yanlış düşünüyorsun, umarım benim düşündüğüm gibidir.😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersi takipçisi az olması artıdır bana göre. Erkeğin sosyal medya ile kafayı bozmamış olanı, işine gücüne bakanı makbuldür 🙂
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😉
+1 yılSosyal medyayı ilk kullanmaya başladığım dönemler 600 800 kişiye yakındı takipçim ve takip ettiklerim zamanla indi, hesabı kapatmadan önce 120'ye 120ydim fazlası gereksiz :) ne alaka ya sevmediğim insanlar sırf takipçi olsun diye var 😄
12 Yorumla- +1 yıl
12.877 bende kapattım hem Instagram hem twt dedigin gibi bir kaybım olmadı 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılZ kuşağı için önemli ama bana göre sosyal medya yuva yıkıyor neden evli eya ilşkisii olan biri başka karı kızı takiplesin ki aşırı saçma neden ona baksın o kıza onun vücuduna sonra da aldatmalar başlıyor
20 Yorumlaönemli olan güven o güveni tamamiyle verdiyse bence bir önemi yok ama ince nokta o güveni sonuna kadar hissetmek isterim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılÇok takacağım bir durum değil, güvenmiyorsam zaten takipçisi olmasa da güvenmiyorumdur. Keyifli geceler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli. 700 takipçisi olup, 800 kişiyi takip eden, 800 kişinin içindekilerin çoğu kız olan birini de istemezsin yani.
10 Yorumla
+1 yılbence tam tersi. bir erkek önüne gelen herkesi bilhassa kızları takibe alıyorsa asla güvenilir değildir.
30 YorumlaBende tam tersi çok takipçiliyse kabul etmiyorum, az takipçiliyse daha cok güveniyorum galiba.
20 Yorumla
+1 yılBen şahsen az takipçili olsun isterim. Sıfır kız olsun isterim hatta
42 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum size o yüksek takipçiyi ego olarak görüyor olabilir. Ergen mi kendisi😄
Takipçi değilde takip ettiği kişiler daha önemli sanki.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi ki her önüne geleni takip ediyorsa zaten istemsiz o kişiden soğurum 😂
10 Yorumla
+1 yılÇok önemli, önüne geleni takip eden avcı izlenimi veriyorsa tabiki bozulurum.
10 Yorumla
+1 yılher şey önemli benim için konunun içinde kadın barındıran
15 Yorumla- +1 yıl
) bu ne 🙄
- +1 yıl
@ɮǟʏŞǟռֆʟı okay 😂😂😂😂😂
+1 yılKabarık bir takip listesine sahip olmaması tabii ki artı bir özelliktir karşımdaki insanda.
10 Yorumla
+1 yılInstagram kullanmasa da daha iyi olur çünkü kıskancım
10 YorumlaTakip ettiği kişiler daha önemli çoğunluğu kızlardan oluşuyorsa direkt soğurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz düşük takipçili olursa daha iyi yazanı çok olmasın
10 Yorumla Ne öyle muhtar gibi herkesi tanıyıp bilecek hiç sevmem çok takipçili insanı
23 Yorumla
+1 yılTakipçi veya takiple kontrol edemezsin adam ekleyip konuşup sonra takipten de çıkabilir ve sabit kalır takipçisi ayrı cano var tabi önüne gelen kıza takip atan oda ayrı bir boyut
00 Yorumla
+1 yılBenim anlamadığım binlerce takipçisi olan insanlar neden tinder happn gibi uygulamalar kullanıyor aradığını binlerce kişinin arasında bulamamak nasıl bi açgözlülük
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi takipçisi de takip ettikleri de. Neleri beğenmiş, nelere yorum yapmış, keşfetinde ne var, kendi fotolarının altına kimler ne yorum yapmış. Bunların hepsi önemli
00 Yorumlacanım kizlardan uzak durmak lazim takip edeni oldugu kadar kullanici profilide coktur 😁
12 Yorumla
+1 yılValla sosyel medyası olmasa benim için çok daha iyi illa olacaksade az takipçisi olması daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli şeffaflık
Ama günümüzde bayanlar için genel de kuzenler oluyor takipçi listesi benim beynim kaldırmaz böyle şeyleri
00 Yorumla
+1 yılTakipçiye değil takip ettiklerine bakarım eğer kızlar çoksa bu zaten yav * şak der geçerim.
10 Yorumla
+1 yılBence biraz önemli çok takipçisi olan erkekler biraz şey oluyor genelde
00 YorumlaÇevresinde onu sevenlerin birilerinin olması güzel fakat takipçi falan hiç önemi yok benim için.
00 YorumlaMümkünse sıfır takipçisi olsun tertemiz 😍 ben takip ederim onu en yakinindan..
01 Yorumlahoşlandığım kişinin sosyal medya hesabı olması bile kötü :d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Çok fazlaysa ve listesinde erkekler çoğunluktaysa önemlidir abi kim ne derse desin.
00 Yorumla
+1 yılTakipçiye göre insanın değeri değişmeyeceği için umrumda değil.
00 Yorumla
+1 yılBende 13 takipcilerimle takip ettiklerim aynı, sadece takip edeni ederim boylesi daha iyi
00 Yorumla
+1 yıl200 300 veya 400 lerde olursa iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Yani 200 den aşağısı da çok az gibi ama problem etmem
+1 yılEğer işi sosyal medya değilse bir erkeğin takipçi sayısının fazla olması beni korkutur. Ayrıca instagramı çok sık ve iyi kullanan bir erkekten de korkacaksın. Güven olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. 1 milyon tane kaslı erkekler takiplesebilir çünkü ben yaw he
00 Yorumla
+1 yılEvet ben takip ettiklerine ve takipçilerine önem veririm kimler var tanıyor muyum nasıl insanlar bide kızsa tamam konuşmayı kesebilirim bile🙂🌸
00 Yorumla
+1 yılBana göre az takipçili, çok fazla kişiyi takip etmeyen erkekler daha iyi çünkü bende tanımadığım kişileri takip etmiyorum
00 Yorumlainstagramı sadece beğeni ve takipçi için kullanan kişiler önem gösteriyor yoksa pek bi önemi yok az ve öz eğlendiğin yer olması daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılBence az olması daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ki 🤣
10 Yorumla
+1 yılGereksiz kardeşim. Takılmayın.
10 YorumlaAz takipci olsa tabikide daha iyi
10 Yorumla
+1 yılAz olmasi daha güzel.
10 YorumlaWtf çok saçma, cidden böyle şeyleri önemseyen insanlar var mı 💀
00 Yorumla
+1 yılbence bayağı önemli mesela çok takipçili ise bu bir olumsuz özellik bence
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle önemlj bence kimleri takip ettiği ne tarz insanlar vs
00 Yorumla
+1 yılÇok erkek olmıcak ve açık seçik karılar olmıcak sadece bu kadar
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Sosyal Medyada Takipçi Sayısı Çekiciliği Artırıyor mu?
Takipçi Sayısına Bakarak Bir Kişinin Çekiciliği Yanıltıcı Olabilir
Takipçi Sayısı Arttıkça Kişiler Daha Çekici mi Görünüyor?
Ellerinize sağlık