İnternet & Teknoloji Samsung Galaxy S22 alsaydınız, hangi rengini alırdınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor beyaz mor pembe siyah yesil (asik oldum sanirim) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Samsung Galaxy S22 alsaydınız, hangi rengini alırdınız? Cevapla Samsung Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. siyah alın bence 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beyaz Rengini Alırdım Çünkü kasa Alüminyum Çerçeve çok daha güzel görünüyordu Ben S23 Fe Tercih Ettim memnunum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yeşil rengi güzelmiş ama kılıfla kullanıcağım için fark etmez benim için telefonu aldım bide rengi mi kaldı 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ben genelde koyu renkleri tercih ediyroum. Kılıf kullanınca da çok farketmiyor. Son aldığım telefon lacivert renginde 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl hepsi birbirinden iyiYeşil olabilir veya siyah 0 0 Yorumla
azizazizi Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Elimde samsung 22 ultra var 1 yıldır kullaniyorum memnunum 0 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yeşil içlerinde en güzeli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl EVET ASIK OLDUM RESMEN YESILIN TONUDA MUKEMMEL Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl kadınsan mor al patlıcan rengi. 0 3 Yorumla gaddarım +1 yıl yok beyaz al biz beyazız. Yorumla Soran +1 yıl mukemmel bir renk secme yontemi diyorum baska bi sey demiyorum 😂 Yorumla gaddarım +1 yıl DİYOSUN PATLICAN VE PENİSE TEŞEKKÜR EDERİM. Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 909 cevap paylaştı. Morcivert 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
siyah alın bence
Beyaz Rengini Alırdım Çünkü kasa Alüminyum Çerçeve çok daha güzel görünüyordu Ben S23 Fe Tercih Ettim memnunum
Yeşil
Kendi telefonum turkuaz ondan 😄
yeşil rengi güzelmiş ama kılıfla kullanıcağım için fark etmez benim için telefonu aldım bide rengi mi kaldı
Ben genelde koyu renkleri tercih ediyroum. Kılıf kullanınca da çok farketmiyor. Son aldığım telefon lacivert renginde
hepsi birbirinden iyi
Yeşil olabilir veya siyah
Elimde samsung 22 ultra var 1 yıldır kullaniyorum memnunum
Yeşil içlerinde en güzeli
EVET ASIK OLDUM RESMEN YESILIN TONUDA MUKEMMEL
kadınsan mor al patlıcan rengi.
yok beyaz al biz beyazız.
mukemmel bir renk secme yontemi diyorum baska bi sey demiyorum 😂
DİYOSUN PATLICAN VE PENİSE TEŞEKKÜR EDERİM.
Rose gold
S20 alırdım. Beyaz:)
Morcivert