Samsung a71 den.. a73 .. e sonrada s22 model telefona geçtim ama iphone geçsem pişman olurmuyum. Genelde çift hatlı hafıza sorunu yaratmayan cihaz olduğu için Samsung tercih ettim ama sizce Samsung mu iphone mi?
Telefonunuz ne marka Ben samsung s22 kullanıyorum ama i?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Samsung Galaxy S23 Fe Sahibiyim Galaxy S22 almayı çok düşündüm fakat Batarya Ve Hafıza sadece 128 GB oluşu vazgeçirdi beni Elbette S22 nin S23 Fe den daha kaliteli olduğunu biliyordum Memnun muyum kesinlikle evet
Uzun yıllar Samsung kullandım şu an ıphone 12 kullanıyorum bende tekrar Samsung’a gecmeyı düşünüyorum
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bir iphone 5 kullandım pişman oldum aşırı ısınması ve şarjı çabuk bitiyor diye vazgeçtim.. senin düşüncen neden ben samsungtan memnunum ama herkes iphone sevdasında sat iphone al diyor
Aralarında bir fark yok. Sadece insanları iPhone almaya zorlayan bir sürü anlayışı var.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Banada herkes iphone alırdın o paraya diyor. Geçen bunu satıp üstüne 30 bin ekleyip iphone serisinden alacaktım 45/50 bin civarında sonra vazgeçtim 30 bine yüzük aldım. Şimdi 6 aydır s22 kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum s23 pro mu yoksa 14 pro mu alayım kararsızım