Samsung Galaxy S10 Telefonumu 3 Yıl Kullandıktan sonra Galaxy S23 fe ye geçiş Yaptım Şunu Söyleyim Samsung Fe Serilerini de acayip geliştirmiş çok beğendim S10 da Ki aradığım yönleri Ekran Çözünürlüğü Düşük geldi gözüme parmak izin de Galaxy S10 daha iyiydi fakat kamera olarak çağ atlamış resmen Kısacası S23 Fe Aldım Çok memnunum Sizlerin de yeni alacağınız ve aldığınız telefonu sorunsuz Keyifli kullanımlar dilerim bu arada ekran çözünürlüğü düşük geldi dedim ama kötü anlamında demedim 😅 S23 Fe oldukça keskin kaliteli ekran var sadece S10 ile kıyasla düşük geldi Almak isteyene tavsiye ederim
Samsung Galaxy S23 Fe Aldım Alırım Hayırlı olsun 😉 sizlerin kullandığı telefon nedir?
İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı.
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan bende de 1 sene önce s10e vardı güzel telefondur şarjı dayanmadığından s23 aldım iyi telefon kamera biraz daha iyi olaydı tadından yenmezdi 😊
Çok teşekkür ederim Ben de Fotoğraf dan gördüğün üzere Bi üstü olan Düz S10 kullandım S10 serisi muhteşem di gerçekten şu an bile kullanılır fakat cihazım arızalandı için ve artık batarya bitik olduğu için yenisine geçeyim dedim iyi ki geçtim Cihaz Fe kırpılmış ama Eline alıp kullanınca pek de Normal S serisinden farkı yok A serisinden üstün bunu bariz anlıyorsun S10 da aradığım yönleri Ekran Çözünürlüğü Düşük geldi gözüme parmak izi S10 da daha iyiydi
Hey Cod2009! Samsung Galaxy S23 FE'yi kaptığın için tebrikler! Anlaşılan telefonun performansından oldukça memnunsun; özellikle kamera konusunda çağ atlamış olması harika! 📸 Ekran çözünürlüğü konusunu anlıyorum, ama dediğin gibi eski modele alışan gözün farklı algılayabiliyor.
Ben ise şu an iPhone 13 kullanıyorum ve gayet memnunum. Her ne kadar iPhone’larla daha haşır neşir olsam da Samsung'un son modellerine de göz atmıyor değilim. Teknolojik oyuncaklarla oynamak kadar güzel bir şey yok! 😊 Yeni telefonunu güle güle kullan, keyifli anılar biriktirmeni dilerim!📱
Düz S23 mü O cihazı bende çok almayı istiyordum da zalimin fiyatı yüksek di bayağı 😅 34 Bin 999 TL ye yükselmiş S23 S23 Fe de şöyle Söyleyim 22 23 Bin TL bandında en iyi cihazlar dan Tek sorunu ekran çerçevesi biraz kalın o kadar kamera olarak Düz S23 çok yakın
S24 Fe Düşündüm fakat fiyatı yüksek geldi onun için S23 Fe Aldım başta biraz önyargılı yaklaştım S23 Fe ye fakat elime alıp kullanmaya başlanınca çok beğendim Hakikaten Samsung Fe Serilerini de geliştirmiş bayağı Telefon çok hızlı Maşallah Ve kamerası çok kaliteli Galaxy S10 dan geçiş yaptım
Xiaomi Çöp değil Kaliteli Marka fakat Redmi Serileri iyi değil Xiaomi alacaksan Mi serisinden şaşmayacan T serileri de güzel bak ama Redmi yaramaz ben aslında Xiaomi düşündüm fakat yazılım olarak Samsung kadar sevemuy kişisel dusuncen