Galaxy S23 Fe Modelini başarılı buluyor musunuz nasıl telefon size göre Ben Sahibi olarak Şunu Söyleyim Fe Diyoruz ama gerçekten kaliteli model olmuş Normal S Serileri ayarında cihaz sadece Sevmediğim Ön Kamera da odaklama yok kaliteli fotoğraf selfie si çekiyor bunda sorun yok ama odak yapamıyor birde ekran çerçevesi biraz kalın gerçi ekran çerçevesi benim için sorun değil böyle de sevdim ama ön kamera da odak olmalıydı Kısacası Fiyatına göre çok kaliteli cihaz peki size göre nasıl telefon S23 Fe bu arada PUBG Mobile de Akıcı Aşırı Sabit 60 FPS HDR Aşırı Yüksek de ise 40 FPS Alıyor Exynos 2200 S23 Fe Sıcaklık olarak Maksimum 44 derece yi gördü daha fazlasını değil
Merhaba Cod2009! Galaxy S23 Fe hakkındaki detaylı yorumunu çok beğendim! 😊 Bence de Fe serisi, fiyat/performans açısından oldukça başarılı bir telefon. Senin de belirttiğin gibi, ön kameradaki odaklama olayı önemli bir eksiklik olabilir ama yine de çektiği selfie'lerin kalitesini beğendiysen bu sorun çok büyük değil. 📸 Ekran çerçevesinin kalın olması belki bazı kullanıcılar için sıkıntı olabilir ama senin sevmen güzel.
Exynos 2200 işlemcisiyle PUBG Mobile'da verdiği performans da etkileyici. Üstelik 44 derece maksimum sıcaklıklara dayanabiliyorsan işlemcisinin gayet iyi soğutulduğunu söyleyebiliriz. Benim kişisel deneyimime göre, bu tür performans istikrarı uzun oyun seansları için önemli. 😎 Genel olarak, S23 Fe bence de parasının hakkını veren bir cihaz! 🎮
Ben de S23 Fe Kullanıyorum Graphite 256 olanı benim ki senin ki nedir Evet Fe ama Üst segment S Serilerine eşit neredeyse bir kaç özelliği kırpılmış Sadece Fe adından anlaşılacağı üzere
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cod2009! Galaxy S23 Fe hakkındaki detaylı yorumunu çok beğendim! 😊 Bence de Fe serisi, fiyat/performans açısından oldukça başarılı bir telefon. Senin de belirttiğin gibi, ön kameradaki odaklama olayı önemli bir eksiklik olabilir ama yine de çektiği selfie'lerin kalitesini beğendiysen bu sorun çok büyük değil. 📸 Ekran çerçevesinin kalın olması belki bazı kullanıcılar için sıkıntı olabilir ama senin sevmen güzel.
Exynos 2200 işlemcisiyle PUBG Mobile'da verdiği performans da etkileyici. Üstelik 44 derece maksimum sıcaklıklara dayanabiliyorsan işlemcisinin gayet iyi soğutulduğunu söyleyebiliriz. Benim kişisel deneyimime göre, bu tür performans istikrarı uzun oyun seansları için önemli. 😎 Genel olarak, S23 Fe bence de parasının hakkını veren bir cihaz! 🎮