İnternet & Teknoloji Samsung Galaxy s22 kullanan var mı? internet_eskiyasii Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Samsung Galaxy s22 kullanan var mı durup dururken telefonum kendini kapatıyor ek tamamen kapanmıyor kapat tuşuna basmasın gibi kapanıyor telefon Güncellemeler+1 yıl Sizde varsa bu telefon sizde böyle problemler var mı Samsung Galaxy s22 kullanan var mı? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. kalitelidir 0 1 Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Ne anlamadim ne kalitesi? Sorumu okudun mu?
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl S23 var öyle bir problem de yaşamadım Garantiye götür direkt 1 5 Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl S 22 lerde var bu Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Garantiye gotursem ne yapicak dun yazilim guncellemesi geldi tekrar duzelir diye bekliyordum dun geldi guncelledim buna ragmen yine yapti olmadi Yorumla KnightsSword +1 yıl Garantiye goturunce ne yapacağını da garantiye sorarsınızGaranti kapsamına giren bir şey varsa düzeltecekler ne yapacaklar Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Bir kere goturdum geri gönderdiler duzelmedi cok ahlakli heskes dedigin gibi Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Guncellemeden biraz sonra bir kere yapti ama bakalim yine tekrar yaparsa bu gün geri götüreceğim Yorumla
Yağmurrumsuu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Varr 1 3 Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Mesele sitelerde gezinirken bir an kendiliginden ekrani kapaniyor mu? Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Bu sekilde degil mi kullanirken oluyor Yorumla internet_eskiyasii +1 yıl Yapiyor mu cevap verirsen sevirinirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kalitelidir
Ne anlamadim ne kalitesi? Sorumu okudun mu?
S23 var öyle bir problem de yaşamadım Garantiye götür direkt
S 22 lerde var bu
Garantiye gotursem ne yapicak dun yazilim guncellemesi geldi tekrar duzelir diye bekliyordum dun geldi guncelledim buna ragmen yine yapti olmadi
Garantiye goturunce ne yapacağını da garantiye sorarsınız
Garanti kapsamına giren bir şey varsa düzeltecekler ne yapacaklar
Bir kere goturdum geri gönderdiler duzelmedi cok ahlakli heskes dedigin gibi
Guncellemeden biraz sonra bir kere yapti ama bakalim yine tekrar yaparsa bu gün geri götüreceğim
Varr
Mesele sitelerde gezinirken bir an kendiliginden ekrani kapaniyor mu?
Bu sekilde degil mi kullanirken oluyor
Yapiyor mu cevap verirsen sevirinirim