İnternet & Teknoloji Samsung Galaxy S21 Ultra yeni renk seçeneğiyle raflarda. Alacağınız telefonun rengi önemli mi? aykutPlus Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Samsung Galaxy S21 Ultra için yeni renk seçeneği geldi. Model Navy isimli yeni rengiyle ABD'de satışa çıktı. Cihazın fiyatı ise 1.100 dolar oldu. Samsung Galaxy S21 Ultra yeni renk seçeneğiyle raflarda. Alacağınız telefonun rengi önemli mi? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Siyah renk harici telefon alamıyorum elim gitmiyor ama çeşitli renklerde kılıf almadan da duramıyorum 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maalesef biz normal insanlar için bu telefonlara sahip olmak imkansız oldu. 0 0 Yorumla
lustforlifee Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Siyah alırım genelde ama son zamanlar ikonik renkler dikkat çekici olmaya başladı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siyah renk harici telefon alamıyorum elim gitmiyor ama çeşitli renklerde kılıf almadan da duramıyorum
Maalesef biz normal insanlar için bu telefonlara sahip olmak imkansız oldu.
Siyah alırım genelde ama son zamanlar ikonik renkler dikkat çekici olmaya başladı
Samsung alınmaz