İnternet & Teknoloji Akıllı telefon alırken genellikle hangi renk tercih edersiniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Siyah tercih ederim genellikle Çünkü çok havalı Etkileyici görüntüsü var Özellikle S23 Fe Graphite rengi muhteşem görünüyor 😍 Akıllı telefon alırken genellikle hangi renk tercih edersiniz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açık renkleri tercih ederim, şu anki telefonumun açık mavi. 1 0 Yorumla
__Esport__ Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl genelde siyah tercih ederim ama telefonum kırmızı. tercih sebebi kırmızı olanının zor buluna bilmesi. 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Renk tercihim beyaz veya krem 1 0 Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Pembe😂🥰 1 1 Yorumla Cod2009 1 yıl Senin tatlılığına tam uyum sağlar 💖 Yorumla
ALVlN Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Lansman rengi genelde 0 1 Yorumla Cod2009 1 yıl Örneğin Galaxy S23 Yeşil rengiyle Lansman olarak tanıtıldı diye biliyorum Şöyle söyleyim Düz S23 Yeşil çok yakışıyor S23 Fe olana da Graphite bence çok yakışıyor Ben Galaxy S10 Kullanıyorum Prizma Beyaz rengi Işık da renk tonu muhteşem sarı ışık Yorumla
PonçikEşek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Hep siyah aldım değiştircem artık yenisini alınca 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Açık renkleri tercih ederim, şu anki telefonumun açık mavi.
genelde siyah tercih ederim ama telefonum kırmızı. tercih sebebi kırmızı olanının zor buluna bilmesi.
Renk tercihim beyaz veya krem
Pembe😂🥰
Senin tatlılığına tam uyum sağlar 💖
Lansman rengi genelde
Örneğin Galaxy S23 Yeşil rengiyle Lansman olarak tanıtıldı diye biliyorum Şöyle söyleyim Düz S23 Yeşil çok yakışıyor S23 Fe olana da Graphite bence çok yakışıyor Ben Galaxy S10 Kullanıyorum Prizma Beyaz rengi Işık da renk tonu muhteşem sarı ışık
Açik renkleri tercih ederim
Hep siyah aldım değiştircem artık yenisini alınca
Önemli değil, kılıf takıyorum zaten
Siyah