İnternet & Teknoloji Akıllı telefonlarda en sevdiğiniz renk nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence kırmızı çok hoş bir renk. Kızlar Bir Adım Öne https://youtube.com/clip/UgkxR_xYr_NY8QCwvPQ81uyyiXv4F2PDxVyP Akıllı telefonlarda en sevdiğiniz renk nedir? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Siyah veya beyazdan şaşmamak gerekir bence telefon kılıfı olarak kesinlikle en iyisi gri ama. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yıllardır hep aynı renk bilmiyorum Yorumla Blessedblue +1 yıl Kişiden kişiye değişir kırmızı da güzel tabi Yorumla Soran +1 yıl Öyle de tabi renkler ve zevkler sonuçta. Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl İphone 13 pro yeşil, dehşetül vahşet… 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeni rengi çok hoş bence de Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Gold 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir ara 6S ile vardı. Diğer markalarda bilmiyorum. Yorumla
Efeninminesi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Açık mor çok güzel, ya da beyaz. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Mor evet de beyaz bilemedim. Yorumla Efeninminesi +1 yıl Beyaz çok hoşuma gidiyor, şimdiye kadar hep siyah kullandığım için sıkıldım ve beyazın bin kat daha iyi olduğunu fark ettim. Yorumla Soran +1 yıl Yani hep aynı renk olmaz tabi. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl iPhone 13'ün mavi rengi hoşuma gidiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O da güzel evet fena durmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siyah veya beyazdan şaşmamak gerekir bence telefon kılıfı olarak kesinlikle en iyisi gri ama.
Yıllardır hep aynı renk bilmiyorum
Kişiden kişiye değişir kırmızı da güzel tabi
Öyle de tabi renkler ve zevkler sonuçta.
İphone 13 pro yeşil, dehşetül vahşet…
Yeni rengi çok hoş bence de
Gold
Bir ara 6S ile vardı. Diğer markalarda bilmiyorum.
Açık mor çok güzel, ya da beyaz.
Mor evet de beyaz bilemedim.
Beyaz çok hoşuma gidiyor, şimdiye kadar hep siyah kullandığım için sıkıldım ve beyazın bin kat daha iyi olduğunu fark ettim.
Yani hep aynı renk olmaz tabi.
iPhone 13'ün mavi rengi hoşuma gidiyor
O da güzel evet fena durmuyor