Samsung Galaxy S6 Almayı Düşünüyorum Ama Renk Konusunda Kararsız Kaldım.
Kısaca Kendimden Giyimimden Bahsedeyim. Büyük Bir Ağırlıkla Spor Tarzı Olur Giyimim, Kot pantolon Vs Ağırlıklıdır. Çok Nadirde Olsa Takım Elbise Giymek Durumunda Kalırım. Bu Durumda Sizce Bana Hangi Renk Daha İyi Gider. Renk Uyumuna Önem Veren Ve Gösterişi Seven Biriyimdir. Bugüne Kadar Hep Beyaz Kullandım Ama Şimdi Karar Veremiyorum.
varmışta kullanıyor değil. multitasking işleminde sıkıntı yaşamana neden oluyor. Hiç bir şey açık değilken bile 2.1 gb dolu ram olması yazılım hatasıdır. Pilinin güç tasarrufu açmadan çok çabuk bitiyor oluşu tamamen bir sorundur. Güç tasarrufu kapalıykan demir çerçevenin rahatsız eden derece ısınması sorundur. NE kadar der isen 56 derece gören profesyoneller var. 3310 almanada gerek yok. git g4 al.
teknolojiden anlıyormuş gibi konuşma ben rahat 40 tane akıllı telefon kullandım şimdiye kadar ramleri kullanması avantaj ben mesajlaşma uygulamasına felan girdiğimde klavye hızlıca açılıyorsa avantaj yok ramler kullanılmasın diye geç mi açılmasını bekleyecem. senin g4 dediğin telefon s6 nın yanına yaklaşamaz donanımıyla
sen liseli ergenmisin bana günlük kullanımda fark yok diyorsun. ben kezban kızlar gibi mesajlaşıp selfi mi çekicem sadece. ben hakkıyla kullanırım o telefonu neyse sen halen izle videoları ve onları savun. sanada video başı firmalar dünya para verse sende savunur ya da kötülersin. neyse senle tartışmaya girmeye gerek yok. sen watsap yükle ram doluyor de öyle kullan
ben tartışmıyorum. ben sadece ram kullanımına girince ısınan bir telefon istemiyorum. Ben arka planda ufak 5-6 uygulama açınca kasan telefon istemiyorum. ben pili yarım günde biten telefon istemiyorum. Emin ol boşta % 70 dolu oluşu şu işte bile sana sorun çıkarıyor. Facebook açık, tarayıcı açık, messenger açık, arka planda whatsapp açıp, onun yanında normal mesaj uygulaması açık. telefon ram yok kapat şunları diye ağlıyor ve ısınıyor. Bunu yapanda 3000 tl verdiğim bir telefon oluyor. Bıraksana samsung her zaman pişmanlıktır bunu bilirim. Sen ergen görmemişsin. Sizin yaptığınız doğru söze yedirememektir. bu arada inceleme değil ukt testi attım ytani tarafsız test. Hem para verme konusunda samsungtan fazla reklam yapan bir firma yok. İstiyorsan al. çevremde bile normal ev kadını kastırmış ise bu telefon iyi değil rezalettir.
ama dediğin gibi neyse ney. bırak sen bildiğini bil ben bildiğimi. ben ramı dolu tutup pili az giden ve arka planda ramda tuttukları pili sömüren ve günlük kullanımda güç tasarrufuna alınmadan kullanılamayan telefona para vermem. ha güç tasarrufa alınca ne oluyor der isen % 30 civarı performans düşüyor ve daha rezil bir hal alıyor telefon. ama neyse ney alacaksan al benden bu kadar.
Yeşil ve Siyah olan Edge.. Yeşil Galaxy S6 yok. Fotoğraflarla rengine karar verme çok fark var.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
canlı modelleri göremedim gittiğimde hep siyah ve beyazlar açık teşirdeydi. gold olanıda yeşil olanıda mavi olanıda kapalı kutuda diye canlı göremedim. teknoloji ile iç içeyim tüm renkler s6 ve s6 edge içinde mevcut
S6 almayı düşünüyorsun edge paylaşmışsın.. Ben yeşili yok diyorum buradan da bakabilirsin www.samsung.com/.../smartphones Varsa paylaşırsan? Gold olanın fotoğraftaki renkle alakası yok hiç güzel değil alma derim.
gel avm lerdeki samsung storlara gidip bakalım tüm renkler s6 içinde s6 edge içinde var mı yok mu görelim. resimde farklı olabilir çünkü hızla resimleri ekledim.
web sitesi belki güncellenmemiş olabilir sende neden inatla web sitesine güveniyorsun. verdiğin likte de s5 sadece siyah peki benim beyaz kullanan arkadaşlarım kendi mi boyadı soruyorum sana
Linke dayanarak konuşmadım ki ben size.. Buradan da bakabilirsiniz dedim. 'Kesinlikle yok' gibi bir kelimede çıkmadı ağzımdan hatta varsa paylaşmanızı bile istedim. Yaklaşımınız hiç hoş değil.
En İyi Cevaplar