30 da az para değil. Her şey çok pahalı. Ben kendi telefonumu son modelken 5 bine almıştım. 4 sene falan oldu. Şimdi aynı serinin son modeli 30 k olacak iş mi ya
gercekten oyle ama bana gore otuz bin verip telefonu on yil garanti kullanmak, 2-3 yilda bir 15-20 bin belki de daha fazla vererek telefon degistirmekten iyi bu yuzden iyice zam gelmeden almak istiyorum malum kisi yuzunden her an her sey olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
siyah
S23 kaç TL olmuş ya bende s10 var. İnşallah da bozulmaz yakın zamanda. Telefon fiyatları ne hale geldi
nereden aldigina gore degisir 128 gb fiyati 28, 256 gb 30 bin civarinda
sunu da ekleyeyim hepsiburada da bu fiyat telefoncularda veya magazalarda fiyatlar nasil bilmiyorum
30 da az para değil. Her şey çok pahalı. Ben kendi telefonumu son modelken 5 bine almıştım. 4 sene falan oldu. Şimdi aynı serinin son modeli 30 k olacak iş mi ya
4 yılda 6 katına çıkmış
gercekten oyle ama bana gore otuz bin verip telefonu on yil garanti kullanmak, 2-3 yilda bir 15-20 bin belki de daha fazla vererek telefon degistirmekten iyi bu yuzden iyice zam gelmeden almak istiyorum malum kisi yuzunden her an her sey olabilir
Bence de öyle. O yüzden ben de genelde iyi bir model alıp en az 5-6 yıl kullanma taraftarıyım. Hatta mümkünse daha uzun süre
Hangisini alırsan al android bana her zaman oyuncak gibi geliyor
zevkler ve renkler tartisilmaz derler. ios da bana oyuncak gibi geliyor
😅😅 peki
Kılıfla kullanınca pek de bi şey fark etmiyor.. o yüzden ben genelde siyah alırım…
hepsi güzel ama sdfjkf S23 güzel tercih
baslarzda a23 istiyordum a23'den s23'e gelene kadar yasadiklarimi bir ben bir Allah biliyor valla
A23 giris seviyesi ne kadar tatmin eder allah bilir jdgf
valla
Bayan olduğunuz için krem daha çok yakışır ancak telefonu ilerde satmaya düşünürseniz eğer beyaz piyasada daha çok tutulur
Siyah her zaman iyidir
Krem çünkü her kapla oluyor
Pembee
buraya yazmadim cunku pembeyi elemistim ama cok yakin bir arkadasim benim icin pembe al lutfen dedi arkadasim icin pembe alacagim sanirim 😭
Ben pembe hastasıyım maalesef çok iyi görünüyor ama onun dışında krem
yesil
Yeşil
siyah güzeldir
Yeşil
Krem rengi çok hoş
Yeşil
siyah
Krem
beyaz