Bir müzisyen var Instagram da şarkı atıyor parça parça youtube kanalı iki kanalda da 3 bin takipcisi var instada hem youtubede instaya her iki günde bir müzik parçası atıyor sadece ben yorum yapıyorum başka yorum yapanda yok her attığında 5 yorum atıyorum az önce bir gönderi paylaştı yorumları kapatti sizce neden attığı hikayeleri hep beğenirim mesaj atarım oda teşekkür eder o kadar sizce neden kapattı yorum yapmayı anlamadım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok mu sıktınız? bu yüzden olmasın?
Her attığı gönderiye 5 yorum atıyom ya sırf destek olmak için ondan mı ama ondan önce demişti istediğin kadar yorum atabilirsin dedi sorun yok dedi niye şimdi kapattı
Akılıma gelen diyiyorum acaba ona karşı yanlış duygular beslemeyesiniz diye mi yorumlarınızı kapattı?
Yok ya sanmam öyle biseyi
Siz sanmıyorsunuz ama o öyle düşünebilir, belkide diz tutulmuşsunuz da farkında değilsiniz?
Simdi şöyle kendi hep eski sevgiline şarkı yazıyor nefret şarkıları özlem şarkıları bende ona anlattım aşklar hepsi yalan dolan kimseye güven yok diye kendi de okudu yorumumu yine düşünür mü oyle
Size bir şey söyleyeyimmi siz abayı yakmışsınız, size tavsiyem umutsuz olaylardan uzak durun yoksa olan size olur üzülen taraf siz olursunuz.
Benim ona karşı duygularım yok sadece şarkılarını çok seviyorum bana çok iyi geliyo diye
Acaba? ben tam tersi bir düşüncedeyim.
Valla canım sıkıldı ya benden bıktı düşünüyorum bende
Bakın sizi tanımıyorum ama koyduğum teşis doğru gibi, sizin kalbiniz alev alev onun için yanıyor, ya Allah aşkına etrafınıza hiç sizle ilgilenen baylar yok? bakın mutluğun sırlarından birisi sizi seven insanla beraber olun.
Ben aşk acısı çekiyorum onun şarkılarıda iyi geliyor bana hepsi bu valla 😔
Zaten aşk acısı çektiğiniz aşikar, yalnız yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmayın?
Haklısın aslında 🥺
Akılıma çok güzel bir türkü geldi aşk acısı üzerine dinlediniz mi bilmiyorum ama bir defada olsa dinlemenizi tavsiye ediyorum , Ender Balkır, içimde sızı.
Tabiki dinlerim teşekür ederimm bakayım bennn
Dinleyin ve bakın bakalım tam sizi anlatıyor mu?
Bana yazın nasıl bulduğunuzu? türküyü tabiki.
Dinledim çok güzel bir türkü ya ağlattı 😢😔
Teşekkür ederim
Sizin içinizdeki duyguları dile getirdiği için duygulanmanız ve ağlamanız gayet normal, çünkü bende ilk etaplarda aynı duyguları hissettim çünkü o kadar güzel dile getirmişki ancak bu kadar olur.
Eyer dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim benim puanım yetmiyor sen yazabilir misin
Ona sormak lazim
Sence
Bilmiyorum ne bilim