Arkadaşlar, ben biriyle flört ediyordum ve aramızda ciddi bir enerji vardı. O da ben de bunu dile getiriyorduk. Bunun işi çok yoğun inşaat işçisi ben ise evde boş boş oturuyorum. Normalde son konustugumuz gene kadar meşgul olmadığı an yaziyordu. Şimdi asıl kısma geliyorum. Birkaç hafta önceki son konusmamizda instadan storymi begenmisti ama herhangi bir mesaj atmıştı. Zaten günaydın mesajı falan da atmazdi uyku saati bozuktu ve dediğim gibi işi de yoğun. Neyse ben instaya girip bana bir tane bile mesaj atmayisina çok icerlendim. Saatler geçti ve ben yazdım. O da eve yeni geçiyorum dedi. Ben de neyse s... et yazmak istesen yazardim dedim o da niyeymiş o dedi. Sonra açıklama yaptım yoğun olduğunu biliyorum ama instaya girip bir mesaj atmamak üzdü falan tarzı o da anladım yazıp direkt her yerden engelledi. Tabii ben Twitter'da profilime güzel bir foto koyup hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Engelledikten 3 gün sonra Twitter'da bana attığı yorumları silmişti bir akşam vakti. Bunu niye yaptı? Niye durduk yere konuşarak halletmek yerine her yerden engelledi? Twitter Hesabimi stalklamis mıdır sizce? Bir de şey ya hâlâ haftalardır kafamda ben yanlis mi yaptım da engelledi
Sizce neden engelledi ve yorumları sildi?
Güncellemeler
9 ay
Yazım yanlışlarından dolayı özür dilerim hızlı yazdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, flört işte tam bir bulmaca bazen, değil mi? Anladığım kadarıyla onun yoğun iş hayatı ve iletişim tarzı biraz kafa karıştırıcı olmuş. Açıkçası sıkı bir enerji yakalamışken böyle şeyler insanın canını sıkar, bunu çok iyi anlıyorum. Ama şöyle düşün, sen duygularını açıkça dile getirmişsin. İçine atmak yerine bir şeyleri söylemek istemen çok doğru ama her insan bunu olgunlukla karşılayamayabiliyor. Engelleme olayıysa maalesef çoğu insanın anlık tepkisi olabiliyor. Yorum silme meselesine gelirsek, evet, profilini ziyaret ettiğini düşünüyorum. Belki pişmanlık, belki merak ama yine de bunları tamamen düşünerek kendini üzme. Sen elinden geleni yapmışsın, bırak gerisini zaman ve akış çözsün. 💕