Akrabalarım baskı yapıyor diye annem sosyal medya hesaplarımı kapatmamı istiyor. Ne hakla karışıyorlar, ne yapmalıyım?

23 yaşındayım sosyal medya hesaplarımı çok takipçili kullanıyorum hatta hesaplarım mavi tikli ve bazen açık fotoğraf paylaşıyorum. Akrabalarım ise anneme 'kızın hesaplarını kapatsın paylaşım yapmasın' gibi cümleler söylüyor özellikle dayım. Ayrıca akrabalarımdan biri beni fakeden takip ediyor ve ne yapıyorsam anneme atıyor. Fotoğraf paylaşsam onu ss atıyor ama hangi akrabamın attığını bilmiyorum gizli yani söylemiyor kimse. Annem kaç gündür hesaplarımı kapatmam için ısrar ediyor kafayı yicem. İşten eve gidesim bile gelmiyor. Bitmiş durumdayım. Sizce ne yapmalıyım? Bazıları diyor 'paylaşımlarını ss alıp annene atan kimse sana fena şekilde kafayı takmış birisi seni yakından takibe almış aşırı belli sapığın bile olabilir' diyorlar. Sizce? Hesaplarımı kapatmak istemiyorum o kadar emek verdim annem elalemin lafına bakıyor dayılarımın lafına bakıyor ne yapmalıyım yol gösterin 🥺

Akrabalarım baskı yapıyor diye annem sosyal medya hesaplarımı kapatmamı istiyor. Ne hakla karışıyorlar, ne yapmalıyım?