Sosyal medya hesaplarımı kapatmam için ailem baskı yapıyor. Karışmaya hakları var mı?

23 yaşındayım sosyal medya hesaplarımı çok takipçili kullanıyorum ve paylaşımlarım yüksek etkileşim alıyor. Akrabalar ise bunu dedikodu yapıyor. Paylaştığım fotoğrafları ve sözleri laf etmişler bu da annemin kulağına gitmiş. Hatta biri anneme benim hesaplarımı ve etkileşim amaçlı paylaştığım sözleri video halinde kaydedip whatsapp'tan atmış. Annem de bana çok kızdı. Ağzına geleni saydırdı. Hesaplarımı kapatmam için baya baskı yaptı. Güya paylaşımlarıma saçma sapan yorumlar geliyormuş ve ben de yorumlara cevap veriyormuşum. Ayrıca romantik sarılmalı bi tablo resmi paylaşmışım onu da laf ettiler. Halbuki kötü bir şey yapmıyorum. Sadece mizah içerikli sözler paylaşıyorum ve bazen de kendi fotoğraflarımı paylaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ben neden memlekette geri kalmış zihniyetli insanlara göre hareket etmek zorundayım buna aşırı sinir oluyorum annem de onlara göre hareket ediyor zaten fotoğraf atmama bile karışıyor artık. Bi etek almıştım diyor ki 'bununla fotoğraf atma, atarsan da alt kısmı kırp öyle at' diyor😔 bazıları diyor '23 yaşındasın istediğini paylaşırsın hesaplarını istediğin şekilde kullanırsın kimseyi ilgilendirmez rahatsız oluyorlarsa takipten çıksınlar, bence tepkini koy ortaya küçük çocuk değilsin sen' diyorlar. Sizce?

Sosyal medya hesaplarımı kapatmam için ailem baskı yapıyor. Karışmaya hakları var mı?