Beni engelleyen kişinin annesinin de sosyal medya ve telefon numarasını sileyim mi?

Beni engelleyen kişinin annesinin de sosyal medya ve telefon numarasını sileyim mi?

Bir iki gün önce sormuştum benim 15 yıllık bir arkadaşım vardı yani nereden baksanız bir 3-4 senedir görüşmeye devam ediyorduk, yani 3-4 sene olmuştu görüşmeye başlayalı tekrardan haklı olarak benim kıskançlıklarım onun üzerine gitmem onu kendimden soğutmam dolayısıyla beni engelledi.

Artık hayatında ben yokum her şey gönlünce olsun dedi, fakat aynı fizik tedavi rehabilitasyon merkezine gittiğimiz için annesini de tanıyorum babasını da tanıyorum hatta sohbet falan ediyorduk, Özel günlerde annesini arıyordum kandil Bayram vesaire şeylerde, şimdi arkadaşım beni engelledi ama annesi Instagram hesabı ekli telefon numarası rehberimde var.

Yani belki kadının dünyadan haberi yok sizce ben de onu silmeli miyim?

#GeceMuhafızı

01 Şubat 2023 Çarşamba Saat 11.53

Evet sil engelle
Hayır kadının suçu yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Anketi yanıtlayarak cevap vermeyi ihmal etmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum annesinin şimdilik telefon numarasını silmeyeceğim normal annesini ararım konuşurum baktım annesi konuşmak istemiyor ondan sonra onu silerim