Hepsi burada'ya son günlerde hiç girmedim. Bana neden bu mesaj geldi ki? Hadi Facebook Instagram olsa hesabımı çalmaya çalışıyorlar diyeceğim ama hepsi burada hesabımı ne yapacaklar ki😄

Hepsi burada'ya son günlerde hiç girmedim. Bana neden bu mesaj geldi ki? Hadi Facebook Instagram olsa hesabımı çalmaya çalışıyorlar diyeceğim ama hepsi burada hesabımı ne yapacaklar ki😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çalmak değil telefon numaranla birileri kaydetmiş mesaj onun yerine sana geliyor
bu tür platformlara kredi kartlarıda artık tanımlanabiliyor. belkş sende kaydedenlerden birşsindir diye olabilir
Peki bir sorun olur mu kayıtlı olması
Şöyle diyim. dolandırıcı kendi mağazasından senin kartınla alışveriş yapsr ve zimmetine geçirir parayı hak idda edemezsin. şifreni sürekli kontrol et değiştimi diye ve kartının mutlaka alışverişte sms onaylı hale gelmesini sağla
Korktum ama şimdi yaa 🥲 hepsi burada şifresini değiştirdim ama kart bilgilerim kayıtlı değil. Pek alışveriş de yapmıyorum çok ihtiyacım olursa ancak öyle. Başka yapabileceğim bir şey var mı şu an tam kafa karışıklığı vardı iyice karıştı 🥲
sms doğrulamasız alışveriş olmasın öyle ayarla bide şu ayar var onu kontrol et. kaç tl lik alışverişe kadar 3D security yani sms doğrulama sorsun diye seçenek var onu minimum adüşür
Hepsi burada SMS göndermesi için bildirim açık 3D security vardı ama onun ayarı nerede bilmiyorum dediğim gibi uzun zaman oldu sipariş vermeyeli o yüzden unuttum...
Kayıtlı kart, IBAN hiçbir şey yok. Sadece numaram ve e postam var sipariş verdiğim zaman sms ve e posta olarak bildirim geliyor. Bunlar haricinde bir şey olur mu acaba
hayır bu gayet emniyetli ve güvenli.
Çook teşekkürler 🌺
ve sakın panik yapıp yabancı numaradan gelen çağrıya kart bilgilerinizi vermeyin hesabınız şu oldu bu oldu diyen kimseye itibar etmeden kapatın telefonu ve direk bankanızı arayıp teyit edin.
Tamamdır öyle panikle bir şey yapmayacağımı düşünüyorum ama belli mi olur. Çok teşekkür ederim
Hayırlı güzel günleriniz olsun 🙏
Sizin de inşallah 🌺